Oğuzhan
Üye
Sen oyle san yavrum.ne maaşı devletin çadır ve kontynır kentleri var orda kalıyorlar tabi bildiğim kadarıyla yemekler toplu dağıtılıyor alamayanlarıda aç kalıp kenti terk ediyor
Sen oyle san yavrum.ne maaşı devletin çadır ve kontynır kentleri var orda kalıyorlar tabi bildiğim kadarıyla yemekler toplu dağıtılıyor alamayanlarıda aç kalıp kenti terk ediyor
Müslüman Müslüman'ın ancak kardeşidir!sınıra mayın döşenmesi taraftarıyım ve hepsini geri vatanlarına yollamalıyız.
Müslüman Müslüman'ın ancak kardeşidir!
Bu ne iğrenç bir düşünce? Onlara yapılan sana yapılsa? Annene, babana, ablana... İster misin mayınlı tarladan geçmek? Hiç insanlık kalmamış sizde.
Tipik komünist kafa.Bu dünyada müslüman ülkeler kadar birbirinin kuyusunu kazan var mı? Hangisi birbirini kolluyor? Olay müslümanlık falan da değil benim vatandaşımın vergileriyle elalemi beslemek ne demek yahu? Ben dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorum misal. Neden? Çok mu zenginim diğerlerinden yoksa keriz miyim?
Aynı durum bu ülkenin başına gelse hiç bir komşu dönüpte ya nedir ne değildir diye sormaz.
Bugün benim başımda böyle bir bela yok ama bir örnek vereceğim bugün işsiz kalan bir birey bile gss adı altında bu ülkeye para veriyor düşünebiliyor musun böyle insanlar var devlet iş imkanı bulacağına işsiz kaldın diye para istiyor neden suriyeli kankalar krallar gibi yaşasın diye.
Ayrıca ben insanları dini yönden ele almam her inanç kabulümdür olay çok farklı.
O mesaja ekleme yaptım. ayrıca kapitalizmi savunacağıma komunizmi savunurum çok daha iyi.Tipik komünist kafa.
sınıra mayın döşenmesi taraftarıyım ve hepsini geri vatanlarına yollamalıyız.
Mayın söylemi misal suriyeden insan geçirmeyeceksin diyorum bugün hataya bakın yerel halkı geçtiler.Sınıra mayını döşersin, sonra kaçakçı teröristler ölür. Sonra o kaçakçı hain teröristlerin ailelerine para öder, özür dilersin.
Vergi ödemek Müslüman ölmesinden daha önemli ise senin için zaten ateist bir komünist olman yada o APTAL düşünceye saygı duyman normal.O mesaja ekleme yaptım. ayrıca kapitalizmi savunacağıma komunizmi savunurum çok daha iyi.
Yalnız komunizme saygı duymakla birlikte sosyal demokrat bi ideolojiye inanıyorum.
Vergi ödemek Müslüman ölmesinden daha önemli ise senin için zaten ateist bir komünist olman yada o APTAL düşünceye saygı duyman normal.
Mayın söylemi misal suriyeden insan geçirmeyeceksin diyorum bugün hataya bakın yerel halkı geçtiler.

Beni sanırım tam anlamadın.
Uludereden bahsediyorum. Bu işler böyle... Bu ülkede teröristlere, ermenilere, Türk'ü sevmeyenlere daha çok önem veriliyor. Güzel laflara inanmak istiyoruz. Başbakan çıkıp anlatıyor, şöyle güçlüyüz, böyle güçlüyüz. Herkes biliyor, hiç de güçlü değiliz ama insan inanmak istiyor.
Suriyelileri de hiç sevmem. Bana kalsa ben de doldurmam Suriyeliyi ülkeye. Kızılay dilenci doldu. Hatayı vs. düşünemiyorum bile. Geçen cami çıkışında iyi para topladı suriyeli adamla kadın. Yardım edeceksen et. Esede gireceksen gir. Ordu ile değil tabi. Muhaliflere silah verirsin, istihbarat verirsin vs. Yapılıyordur da zaten. Çıkar ilişkisi işte. Artık orasını ben bilemem memleketin çıkarları nedir, nerededir ya da başkasının çıkarlarına mı oynuyoruz hala. Yok ama biz bayağı güçlüyüz, başkası için oynamayız, onlar öncedendi.
Bu arada "ben hiçbir insan ölmesin, diyorum" diyorsun ama sınıra mayın döşüyorsun. @greenmile
Suriyelilere gelince hepsini aynı kefeye koymuyorsun, "çürük elmalar yüzünden herkesi yargılayamayız" diyorsun ama komünistlere gelince hepsini aynı kefeye dolduruyorsun. @Dede
Uludere tabiki farklı bir olay ama ortak paydası var: ikisinde de bizim devletin yanlış politikaları... =P @greenmile
Kendi ülkelerinde naparsalar yapsınlar diyorum yani sınırını koruyamıyorsan mayında bir önlemdir
İnsanları dini düşünceleriyle ayırarak zaten farkını ortaya koyuyorsun. Ben hiç bi insan ölmemeli görüşünü savunurken sen sadece müslüman ölmesin diyerek sahip olduğun düşünce seni ele veriyor.Savunduğun fikir saçma müslüman ölmesin diyorsun ama suriyede iç çatışma ortamını alevlendiriyorsun farkında değilsin.
Ben parayı kolay kazanmıyorum birileri köşe olurken ben eşek gibi emek harcıyorum. Kaldı ki benim ülkemde onlarca aç insan var bunlar nerede? Daha mı değersizler suriyelilerden? sen bütün gelirini suriyelilere bağışla onların hayır duası bence sana yeter.
Bide şu ilk mesajımın son kısmına ekleme yaptım o kısımla ilgili düşüncelerini de merak ediyorum.