savaş en son çare olarak görülmeli

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Konuyu bu hale nasıl getirdiniz? :D

• Beğen
Tepkiler: Dede

The SLayeR

The SLayeR

Üye
konu kara muratın kılıçladığı bizans askerlerine döndü :D:D:D:duello::duello::duello:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Dede
ozakin70

ozakin70

Üye
Hocam teknoloji forumunda gereksiz konular bunlar tartışma cıkarmayalım lütfen

greenmile

greenmile

Üye
Yine tartışma konusu ve içinde yine ben varım sürekli kendimi tartışmanın içinde buluyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve The SLayeR
greenmile

greenmile

Üye
Dede çok değişik bi insan neyi nası savunuyo çözemedim

• Beğen
Tepkiler: Dede ve The SLayeR
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Her ne olursa olsun baska ulkelere kacmalari vatan hainligidir benim icin. Sayet ulkemizde bu tarz bi durum yasarsak ben vatanimda kalip milletim ulkem icin en dogru olani yaparim. Milliyetci oldugum icin ve bu konu yuzunden nefret ederim Suriyelilerden.

• Beğen
Tepkiler: Invoke, Dede ve The SLayeR
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Her ne olursa olsun baska ulkelere kacmalari vatan hainligidir benim icin. Sayet ulkemizde bu tarz bi durum yasarsak ben vatanimda kalip milletim ulkem icin en dogru olani yaparim. Milliyetci oldugum icin ve bu konu yuzunden nefret ederim Suriyelilerden.

Helal olsun bende ayni.dsuncedeyim senle

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Ben sadece Müslüman olan insanların bu şekilde öldürülmesine karşıyım. O küçük çocukları kanlar içinde görünce kendi çocuklarım geliyor aklıma. Rahatlığımız geliyor aklıma. Çok şükür tok olan karnım geliyor aklıma. İnsan olanın içi sızlar içi. Hayvan muamelesi yapılıyor resmen o günahsız bir çok insana. Ama Allah büyük. Elbet bu kanın hesabını soracak.

KayraBey

KayraBey

Üye
Herkesin düşüncesi kendine. Benim için konu kapanmıştır. Aboneliği iptal ediyorum :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben kitap diyorum, kutuphane diyorum adam aile diyor. :ah

• Beğen
Tepkiler: Invoke