Invoke
Üye
hem insanlar ölmemeli hemde ülkemden defolup gitmeli diyon baba onlar hristiyan olaydıda ülkeye kabul ederdik müslümana özel muamelemi var![]()
Hristiyana özel muamele var. Gizliden.
hem insanlar ölmemeli hemde ülkemden defolup gitmeli diyon baba onlar hristiyan olaydıda ülkeye kabul ederdik müslümana özel muamelemi var![]()
Hristiyana özel muamele var. Gizliden.
İyide Müslüman ile komünist bir mi? Komünist olmak dinsiz olmaktır. Benim için tüm dinsizler (yada Müslüman olmayanlar diyeyim) aynıdır. Çünkü bu Allah katında böyle. Benim için insanlık gözündeki yeri değil kişinin Allah katındaki yeri önemli. İyi kafir, ılımlı kafir, dürüst kafir yoktur. Onlar sadece kafirdir. Ama Müslüman olan kişi günahkar olabilir. Küfre düşmediği sürece bu günahlardan hesaba çekilir. Unutmayın bunlar dinin kuralları. Sen ben yada bir başkasının sözleri değil.Bu arada "ben hiçbir insan ölmesin, diyorum" diyorsun ama sınıra mayın döşüyorsun. @greenmile
Suriyelilere gelince hepsini aynı kefeye koymuyorsun, "çürük elmalar yüzünden herkesi yargılayamayız" diyorsun ama komünistlere gelince hepsini aynı kefeye dolduruyorsun. @Dede
Uludere tabiki farklı bir olay ama ortak paydası var: ikisinde de bizim devletin yanlış politikaları... =P @greenmile
derin işler bilmiyom merak ta etmeyom
İyide Müslüman ile komünist bir mi? Komünist olmak dinsiz olmaktır. Benim için tüm dinsizler (yada Müslüman olmayanlar diyeyim) aynıdır. Çünkü bu Allah katında böyle. Benim için insanlık gözündeki yeri değil kişinin Allah katındaki yeri önemli. İyi kafir, ılımlı kafir, dürüst kafir yoktur. Onlar sadece kafirdir. Ama Müslüman olan kişi günahkar olabilir. Küfre düşmediği sürece bu günahlardan hesaba çekilir. Unutmayın bunlar dinin kuralları. Sen ben yada bir başkasının sözleri değil.
Tabi bazen çok açık oluyorlar o ayrı konu. 
Ben cepten giriyorum Pc'den değilÇok derin değil ya önceden gizliymiş, artık her şey meydanda. Kimse utanmıyor, hepimiz ermeniyiz derken. Avrupalı Osmanlıdan kalan camiileri şerefsizlik olsun diye pavyona çevirsin. Biz kiliseyi restore edip, ayinlere açalım, çan çalalım. Kimse kendini kandırmasın işte böyle saygılı, şöyle hoşgörülüyüz diye. Bayağı genişiz, rahatız, gevşeğiz.
Basit bir mantık ile, her kafir aynı ateşte aynı derecede aynı sürede yanmayacak. Hepsinin hesabı farklı. Herkesi aynı kefeye doldurmak basitlik olur.Ayrıca kimin kafir kimin müslüman olduğuna dışarıdan bakarak hatta klavye arkasından bakarak karar vermek de büyük yanlış, be mubarek.Tabi bazen çok açık oluyorlar o ayrı konu.
![]()

Benim için nereli olduğu önemli değil. Allah ve Resulüne iman etmiş olması yeterli. Günahları onu bağlar.Bu suriyeliler ne degerliymis be kndi insanlariniz acliktan öluyo kac kere onlar icin nefesinizi ellerinizi yordunuz böle yorumsuz gerckten bence konu kapanmali tartismya gidiyor resmen
Benim için nereli olduğu önemli değil. Allah ve Resulüne iman etmiş olması yeterli. Günahları onu bağlar.
Bu ülkede açlıktan öldü diye kayda gecen var mı?
Bu suriyeliler ne degerliymis be kndi insanlariniz acliktan öluyo kac kere onlar icin nefesinizi ellerinizi yordunuz böle yorumsuz gerckten bence konu kapanmali tartismya gidiyor resmen
Az önce bir arkadaş mesajımı alıntılamış ona cevap vereyim sen bir ülkede iç savaşı körükleyip hem barış olsun dersen sana gülerler ben şuan sadece kendi vatandaşımı düşünüyorum kendi ülkeleri de sorunları varsa çözsünler ben kendi sorunum varken başka ülkeleri düşünmemeliyim.
Sen herşeyi üstüne alınıyorsun ama benim sana bişey dediğim yok kardeşim bugün anlaşamadık seninle.Güçlü ülkeler böyle yapar, başkasını sömürür. Kimse de onlara gülmez. Vay be, adamlara bak derler. Ben iç savaşı körükleyin demedim, çıkar meselesi, duruma göre gerekirse körüklenir dedim.

bunlar hep cukka peşinde yahu babasının hayrına taraf değil abd istiyor diye taraf oluyoruz ırak müslüman değil miydi zamanında en basit örnek
Konu seni rahatsız ediyorsa çıkıp gidebilirsin.Tamm dede sen haklisin oldumu herkesin sabit fikirli oldgu ortada dedgin guzel laf ama bazi gercekleri goremeyecek kadar kör olmamak lazim aclik ölen sguktan ölen cok bu ulkede ama sagolsun basimzdakiler hergun biyerlerinden bise ortaya attigi icin medyada onlarin oldgu icin hcbirseyden habersiz bi millet oluyoruz bi admin gelsede su konuyu kapasa
Konu seni rahatsız ediyorsa çıkıp gidebilirsin.
Yaşasın kafirler için cehennem !!!!!
Ben cepten giriyorum Pc'den değil
Valla ben orasını burasını bilmem. Kişi kafir ise gebersin gitsin. Müslüman ise Allah yardımcısı olsun.