Haber Nokia Lumia 930 Almanya Üzerinde Ön Siparişte

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Cihazın ülkemizde çıkacağı tarih ve fiyat aralığı belli.
Ülkemizde Temmuz ayında 1600-200 TL arasında bir fiyattan satışa sunulacak.

Ayrıca sistemin kastığını vs. söylenmiş.
1- Bunun kararlı ve resmi sürüm olmadığı her yerde sürekli yazıldı.
2- Kararlı olmayan bir sürüm üzerinden bu gibi lafların edilmesi ayrı bir saçmalık.
3- Madem beğenmiyorsun kasıyor dön 8.0 Black'e kararlı sürüm çıkınca yükle..
4- Bu tip beta süreci sayılan güncellemeler için gereksiz eleştiriler yapmak saçmalamaktan öteye gidemez.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Cihazın ülkemizde çıkacağı tarih ve fiyat aralığı belli.
Ülkemizde Temmuz ayında 1600-200 TL arasında bir fiyattan satışa sunulacak.

Ayrıca sistemin kastığını vs. söylenmiş.
1- Bunun kararlı ve resmi sürüm olmadığı her yerde sürekli yazıldı.
2- Kararlı olmayan bir sürüm üzerinden bu gibi lafların edilmesi ayrı bir saçmalık.
3- Madem beğenmiyorsun kasıyor dön 8.0 Black'e kararlı sürüm çıkınca yükle..
4- Bu tip beta süreci sayılan güncellemeler için gereksiz eleştiriler yapmak saçmalamaktan öteye gidemez.

Bizlerde elbet belirttiğimiz gibi beta olduğunu biliyoruz, ama bu kadar hata ile gelmeside biraz fazla ancak ay sonu gelicek güncellemede düzeltirler diye tahmin ediyorum.

Turbo İle Yollandı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Yani bugün 2200 Tl aldığınız,telefonu 3-4 ay sonra birisi 1600-1700'e alsa hoşuna giderdi demekki. Bunun neresi güzel bir şey anlayamadım.

Ayrıca kıyasla sitesinden hala daha telefon kıyaslayanlar da varmış aramızda:ah

Hakkaten güzel bir kıyaslama. Düne kadar Note serisi için "daha büyük ekran" artı sayılırken Lumia 1520'nin eskisi olmuş. Bir artı da aradaki 9ppi değerden almış. NOTE3'ÜN de 64GB2 hafızasına artı saymış ama o hafıza için ödenecek miktarı belirtmemiş. OLED ekranı Note3 almak için artı sebep olarak göstermişler ama nedense ekran testlerinde iphone 5S de dahil Lumia 1520 bütün cihazlardan daha kaliteli görüntü veriyor. Özellikle güneş ışığında. RAM ve işlemci olayına hiç girmiyorum zaten. Hakkaten Note3 baya ucuz cihazmış. Fiyatını da hak ediyormuş. Ne kadardı 2400 mü 64GB'a modeli.
Üstte de yazdım fakat anlaşılmıyo sanırım bu cihazların hepsinde donanım üst düzey önemli olan kullandığın işletim sistemi ve marketi,windows phone da özellikle iOS dan oldukça geride android ile de kıyaslarsak yine bariz şekilde geride kalıyor,bakın note 3 te indirim var bimeks te 64 gb 1949 TL Lumia 1520 ise 2199 TL,note 3 daha üstün ve daha ucuz,hadi 1 günlük indirim diye bu kadar ucuz diyelim normal fiyatlardan ele alırsak üstteki mesajlarımda yazdığım gibi yine note 3 fiyatını hakediyor ama 1520 kesinlikle haketmiyor ve o fiyatın görünür şekilde daha ucuz olması lazım,microsoft un windows phone ile artık işi zor eğer bu fiyat politikasıyla devam ederse işi "çok zor"

• Beğen
Tepkiler: ferit.61
dakamon

dakamon

Üye
Ben yazılım ve markete olarak aralarında standart bir kullanıcı için çok büyük bir fark göremiyorum misal bahsettiğimiz model çıktığında Lumia 1020 hariç piyasadaki en iyi kameraya sahip olacak ki bugün Lumia 930'un çektiği resimleri gördüm ciddi derecede başarılı.

Ayrıca bu cihaz 32GB dahili hafıza sahip ve dahili kablosuz şarj özelliği barındırıyor. Bu yüzden bu cihazın fiyatını karşılaştırırken rakip modellerin de 32GB versiyon fiyatlarını baz almanızı öneririm.

Kamera performansı 1520 den iyimi?

Tost Makinası ile gönderildi.

Üst Alt