Yardım Ace 2 için en iyi cm hangisidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 için en iyi cm hangisidir ?
ace 2 jb kullanıcısıyım kasma donma problemim yok ama orjinalinden daha rahat kullanışlı diye duydum forumda çok ağır oyunlar oynamam whatsapp line ve hafif oyunları rahat açıcak rehberinde ve kamerasında fln sorun olmayan bi cm varsa lütfen söyleyin bende rahatlayım artık

The Shadow

The Shadow

Üye
Cm 10.2 kur :oke:

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
Forumda var dediniz ama bulamadim linkini atarmisiniz ? Ve diuelomki begenmessem geri jb ye nasil donus yaparim ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Evet forumda yokmus buradan bakabilirsiniz :)

Eger geri donus yapmak isterseniz o zaman anlatirim begenilmeyecek bir rom da degil hani :naughty:

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim çok beğendim bu cm yi bidaha orjinale dönmem asla o da neymiş :) bunun kendi arayüzü yerine nova kullansam performanstan kaybedermiyim ?

The Shadow

The Shadow

Üye
çok teşekkür ederim çok beğendim bu cm yi bidaha orjinale dönmem asla o da neymiş :) bunun kendi arayüzü yerine nova kullansam performanstan kaybedermiyim ?
:rica: Pek bir fark olmaz nova kullanirsaniz ama gereksiz bunun launcheri daha iyi ve hizli :oke:

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
apollo ve terminal emülatörü diye birşeyler var ne işe yarar ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Apollo cm nin muzik calari terminalse terminal iste :D Nasil aciklayabilirim ki :D

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
Bu menude ace 2 settings diyo burdan ne gibi ayarlar yapiliyo pek turkceye ceviremedimde ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
en son cm11 e bakmıştım oda çok sorunluydu şimdi cohaz elimde olsa tekrar bi test ederdim.

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
Cm10.2 den cok memnunum sanki stock a gore birazcik fazla sarj gidiyoda ace 2 settings ten performans dusuruyo sanirim da ne performansi dusuruyo ondan emin degilimCm11 in ne gibi sorunlari vardi ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cm10.2 den cok memnunum sanki stock a gore birazcik fazla sarj gidiyoda ace 2 settings ten performans dusuruyo sanirim da ne performansi dusuruyo ondan emin degilimCm11 in ne gibi sorunlari vardi ?
ben ilk çıktığı zaman yüklemiştim donmalar vardı,arama yaparken cevap veremiyordum.Ses gitmiyordu yavaş açılıyordu.Bu sorunlar vardı.

Üst Alt