Galaxy Ace 2 Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

kadir0701

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace 2 Yardim
Merhaba arkadaşlar benim telefonda 4.1.2 jb var orjinal kiesten yükledim ama çok fazla donma yapıyor, gbdeyken böyle olmuyordu. Şimdi telefona rom yüklemeyi düşünüyorum internette ararken 4.3.1 diye romlar gördüm fakat ne derece güvenilir oldugunu bilmiyorum ve daha önce hiç rom atmadıgım içinde biraz çekiniyorum zaten telefon daha 3 aylık. Bilgili arkadaşlar bana nasıl rom atacagımı ve şuanda ace 2 için en iyi romun hangisi oldugu hakkında bilgi verirse sevirim.

tomy1925

tomy1925

Üye
arkadşım hangi rom atcağını iyi araştır cünkü rom,kernel,root işleri dikkat ister zira cihazınız birick(tuğla)olabilir.!! rom işine bulaşcaksanız eyer muakkak cwm den rom ve efs (imei) yedeğinizi almadan rom vs flaşla mayınız.!

kadir0701

Üye
    Konu Sahibi
arkadşım hangi rom atcağını iyi araştır cünkü rom,kernel,root işleri dikkat ister zira cihazınız birick(tuğla)olabilir.!! rom işine bulaşcaksanız eyer muakkak cwm den rom ve efs (imei) yedeğinizi almadan rom vs flaşla mayınız.!
Cwm ne ve nasil yedekliycem? Ayrica cm 10.2 diye bi rom var xda da gerci hangi dosylari indirip nasil yukliyagimi bilmiyorum ama bu 4.1.2 jbde biktirdi surekli kasma yapiyor