Wipe yaptin mi ? Ve cwm kullandin mi ? Bazi arkadaslar cwm kullanmadan yukluyorlar daVold.fstab olmasi iyiDün yukledim cyanogenmod yazisinda tskili kaldi

Birde yanlislikla GB uzerine kurmus olmayasin heyecandan bi kere bende olmustuYaptim 30 dk bekledim

Oyunu oynamadim ve fazla cm 10 da kullanmadim o yuzden bekle bi sure eninde sonunda ortaya cikar sorunun hangisinde olduguBidaha denedim oldu saolŞu an bu romu kullanıyorumNormal romda order of chaos adli oyunu oynuyordum bu romda baglanti hatasi veriyor oyundami sorun var romdami

Daha detayli anlatim yapani bulursan tesekkur edecem. Gayet detayli anlattim zaten bence yazdiklarimi anlamadiysan biraz tecrube kazanmak icin daha kolay seylerle basla ya da bu islere hic bulasma.Konu güncellendi. Stone kernel eklendi.Detaylı Olarak Anlatsan teker teker. Benim Gİbi bilmeyen arkadaşlar var.
Evet yazdigin seyleri rahatlikla karsilarRehberi falan sorunsuz okuyor demi orta derece oyunlari fln sorunsuz acarmi ?

Evet 4.1.2 dir ve rootludur da nerede 2. kurulum demisim onu pek hatirlayamadim ?Romu indiriyorum inşallah dediğiniz gibidirbu arada 2 tane kurulum demişsiniz ilk kurulum ne 2. kurulum ne ve lütfen anlatırsanız çok sevinirim bu rom 4.1.2 midir ? ve rootlumudur ?[/B]
Hocam cihazım şuan ginger 2.3.6 da jb den memnun değildim fakat gb de de kasmalar var sizin bu rom nasıl denemelimiyim sizce birde konuda kernel vs var onlarıda kurcakmıyız isteğe bağlı mı yüklicez öneriniz nedir?Onunla kuracaksin zatenCm 10.2 nin kernelinde cwm var zaten bi daha onu kullanmana gerek yok ilk kurulum icin sadece
![]()
Hocam birde bu gb de root nasıl yapılıyo jb de bi dosya flaşlıyodumk bunda da böyle mi yoksa önce jb yi kurup sonra mı root edicez yardımcı olurmusunuzIstege bagli ama onerilir![]()