[ROM][JB] Galaxy Ace 2 için CyanogenMod 10 (Muhteşem Görsellik + Performans !!!)

Sponsorlu Bağlantılar

omer2546

omer2546

Üye
Vold.fstab olmasi iyi :)Dün yukledim cyanogenmod yazisinda tskili kaldi

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

omer2546

omer2546

Üye
Yaptim 30 dk bekledim

omer2546

omer2546

Üye
Bidaha denedim oldu saolŞu an bu romu kullanıyorum :)Normal romda order of chaos adli oyunu oynuyordum bu romda baglanti hatasi veriyor oyundami sorun var romdami

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Bidaha denedim oldu saolŞu an bu romu kullanıyorum :)Normal romda order of chaos adli oyunu oynuyordum bu romda baglanti hatasi veriyor oyundami sorun var romdami
Oyunu oynamadim ve fazla cm 10 da kullanmadim o yuzden bekle bi sure eninde sonunda ortaya cikar sorunun hangisinde oldugu :)

omer2546

omer2546

Üye
Orjinal romu odinle yukledim oyun acildi :)

onurmrt

onurmrt

Üye
Detaylı Olarak Anlatsan teker teker. Benim Gİbi bilmeyen arkadaşlar var.

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Detaylı Olarak Anlatsan teker teker. Benim Gİbi bilmeyen arkadaşlar var.
Daha detayli anlatim yapani bulursan tesekkur edecem. Gayet detayli anlattim zaten bence yazdiklarimi anlamadiysan biraz tecrube kazanmak icin daha kolay seylerle basla ya da bu islere hic bulasma.Konu güncellendi. Stone kernel eklendi.

• Beğen
Tepkiler: omer2546
dendirit

dendirit

Üye
Rehberi falan sorunsuz okuyor demi orta derece oyunlari fln sorunsuz acarmi ?

dendirit

dendirit

Üye
Romu indiriyorum inşallah dediğiniz gibidir :)bu arada 2 tane kurulum demişsiniz ilk kurulum ne 2. kurulum ne ve lütfen anlatırsanız çok sevinirim bu rom 4.1.2 midir ? ve rootlumudur ?[/B]

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Romu indiriyorum inşallah dediğiniz gibidir :)bu arada 2 tane kurulum demişsiniz ilk kurulum ne 2. kurulum ne ve lütfen anlatırsanız çok sevinirim bu rom 4.1.2 midir ? ve rootlumudur ?[/B]
Evet 4.1.2 dir ve rootludur da nerede 2. kurulum demisim onu pek hatirlayamadim ?

dendirit

dendirit

Üye
Neyse tamam cm 10.2 yi kurucamda elimde cwm var bitane orjinal stoch rom icin kullanmistim onu kullanaram cm leri kurabilirmiyim ?

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Onunla kuracaksin zaten :D Cm 10.2 nin kernelinde cwm var zaten bi daha onu kullanmana gerek yok ilk kurulum icin sadece :)

en-sel

en-sel

Üye
Onunla kuracaksin zaten :D Cm 10.2 nin kernelinde cwm var zaten bi daha onu kullanmana gerek yok ilk kurulum icin sadece :)
Hocam cihazım şuan ginger 2.3.6 da jb den memnun değildim fakat gb de de kasmalar var sizin bu rom nasıl denemelimiyim sizce birde konuda kernel vs var onlarıda kurcakmıyız isteğe bağlı mı yüklicez öneriniz nedir?

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Istege bagli ama onerilir :oke:

en-sel

en-sel

Üye
The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Jb ye gecince root silinecek zaten o yuzden onemli degil :) Ama yapmak istiyosan ex kernel kur odinle sonra update su zipi flashla :)

dendirit

dendirit

Üye
ex kernel kurunca overclock kerneli silinirmi ex kernelin faydaları nelerdir ?

Üst Alt