Haber Nokia Lumia 930 Almanya Üzerinde Ön Siparişte

Sponsorlu Bağlantılar

enessrsy

enessrsy

Üye
glance screen pek gerekli bir özellik değil aslında ama ????

Benim telefondan vazgeçme sebebim %60 Glance olmaması %40 Pil düzeyinin düşük olması (en azından şimdilik öyle görünüyor)

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Glance olsa ne olur olmasa arkadaşlar Kişiden kişiye farklı tabii

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Nokia'nın da bu noktada devreye girmesi gerekiyor zaten.
Şu koşullarda 2000 TL'nin üzerinde bir fiyat çekmesi bekledikleri sonucu vermez diye düşünüyorum.

Aslında Nokia yarışa geç katılmasının ceremesini çekiyor da diyebiliriz.

Samsung erken sürdüğü ve piyasaya kabul ettirdiği Galaxy serisi ile iyi fiyat üzerinden piyasanın kaymağını yedi.
Nokia geç kaldığı için, piyasada yüksek fiyat düzeylerini kaldırabilecek potansiyel kalmadı.

Hani nasıl söylenir, piyasa doyuma ulaştıktan sonra Lumia serisini getirmeye başladı.
Süngerin emiş gücü azaldı.
Yüksek fiyat çekerse, piyasada kalan satış potansiyelini de diğer firmalara kaptırır.

Şu koşullarda ancak kabul görmüş seriler -yüksek fiyatına rağmen- iyi satış yapabilirler.
yani o zaman abi tekno marketler de fiyatı rahat 2100 ve 2200 olur dimi abi ülkemize 1800 tlden girerse abi :islik:oku

technocu1

Üye
Glance screen olmaması çok büyük eksiklik.

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
ÖEY

ÖEY

Üye
Glance özelliği bence olması gereken bir özellik. Bu kadar şeyi telefona koy ben üst segmente oynayacağım de ondan sonra o özelliği koyma! Bence yanlış satış stratejisi. Zevkler ve renkler tartışılmaz, benim açımdan almaya değmeyecek bir telefon oldu 930. Sene sonuna doğru yeni çıkacak modellere bakacağım artık.

Bu arada maxicep ne mobil site ne pc sitesi hiçbir platformda kasmadan direkt açılıyor bende. Sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: ferit.61 ve enessrsy
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Glance özelliği bence olması gereken bir özellik. Bu kadar şeyi telefona koy ben üst segmente oynayacağım de ondan sonra o özelliği koyma! Bence yanlış satış stratejisi. Zevkler ve renkler tartışılmaz, benim açımdan almaya değmeyecek bir telefon oldu 930. Sene sonuna doğru yeni çıkacak modellere bakacağım artık.

Bu arada maxicep ne mobil site ne pc sitesi hiçbir platformda kasmadan direkt açılıyor bende. Sorun yok.
BEN pc den dolayı diyordum ama internetten dolayıymış bugün 16mbs geçtim artık rahat

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Arkadaşlar telefon amoled olarak gelecek, ama galance olmayacak. Çok saçma, mutlaka gelir arkadaşlar. Galance zaten tam amoled ekranlar için. Fiyatı konusunda da 1520 ile düz mantık kurarsak, ortalama 1900 gibi bir giyattan gelir bence

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon amoled olarak gelecek, ama galance olmayacak. Çok saçma, mutlaka gelir arkadaşlar. Galance zaten tam amoled ekranlar için. Fiyatı konusunda da 1520 ile düz mantık kurarsak, ortalama 1900 gibi bir giyattan gelir bence
glance screen gelmeyeceği wpcentral tarafından açıklandı

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
1900 mu:D 100 lira daha verip 1520 alalım o zaman saçmalamayın arkadaşlar bu telefona 1900 çok max 1800 yada 1750

Akhtoher

Akhtoher

Üye
1900 mu:D 100 lira daha verip 1520 alalım o zaman saçmalamayın arkadaşlar bu telefona 1900 çok max 1800 yada 1750

Fiyatı hakkında fikrim olmasada sizin yorum çok saçma bence. Bu telefona 1900 çok max 1800 yazmışsınız ne kadar büyük bir fark var iki fiyat arasında :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya bazen yorumlarınıza şaşırıyorum arkadaşlar. Yani piyasada qsd 800 quad core,2gb ram,fullhd ekranlı 20mp zeiss lensli 2000 TL'nin altında kaç tane telefon var.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall, Murat Alper ve kelooo
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
ya bazen yorumlarınıza şaşırıyorum arkadaşlar. Yani piyasada qsd 800 quad core,2gb ram,fullhd ekranlı 20mp zeiss lensli 2000 TL'nin altında kaç tane telefon var.

Ali kemal abi beğenileri kapıyor ama beğeni vermiyorsun ::))

Turbo İle Yollandı

MaxipmaN

Üye
bu da mı 6inç

Üst Alt