Akhtoher
Üye
çok kasıyor anlamadım nedendir
Sen browser ön belleği temizle hacı
çok kasıyor anlamadım nedendir
glance screen pek gerekli bir özellik değil aslında ama ????
yani o zaman abi tekno marketler de fiyatı rahat 2100 ve 2200 olur dimi abi ülkemize 1800 tlden girerse abiNokia'nın da bu noktada devreye girmesi gerekiyor zaten.
Şu koşullarda 2000 TL'nin üzerinde bir fiyat çekmesi bekledikleri sonucu vermez diye düşünüyorum.
Aslında Nokia yarışa geç katılmasının ceremesini çekiyor da diyebiliriz.
Samsung erken sürdüğü ve piyasaya kabul ettirdiği Galaxy serisi ile iyi fiyat üzerinden piyasanın kaymağını yedi.
Nokia geç kaldığı için, piyasada yüksek fiyat düzeylerini kaldırabilecek potansiyel kalmadı.
Hani nasıl söylenir, piyasa doyuma ulaştıktan sonra Lumia serisini getirmeye başladı.
Süngerin emiş gücü azaldı.
Yüksek fiyat çekerse, piyasada kalan satış potansiyelini de diğer firmalara kaptırır.
Şu koşullarda ancak kabul görmüş seriler -yüksek fiyatına rağmen- iyi satış yapabilirler.

1.399 TL Den GeldiAbi ona bakarsan 925 1500 TL ile geldi 1080 TL ye vatandamı ne vardı Ona ne demeli ?![]()
Şu Anda 32 Gbsi 1.100 TL CıvarıNe İşe Yariyor YeniyormuGlance screen olmaması çok büyük eksiklik.

Sen browser ön belleği temizle hacı
BEN pc den dolayı diyordum ama internetten dolayıymış bugün 16mbs geçtim artık rahatGlance özelliği bence olması gereken bir özellik. Bu kadar şeyi telefona koy ben üst segmente oynayacağım de ondan sonra o özelliği koyma! Bence yanlış satış stratejisi. Zevkler ve renkler tartışılmaz, benim açımdan almaya değmeyecek bir telefon oldu 930. Sene sonuna doğru yeni çıkacak modellere bakacağım artık.
Bu arada maxicep ne mobil site ne pc sitesi hiçbir platformda kasmadan direkt açılıyor bende. Sorun yok.
glance screen gelmeyeceği wpcentral tarafından açıklandıArkadaşlar telefon amoled olarak gelecek, ama galance olmayacak. Çok saçma, mutlaka gelir arkadaşlar. Galance zaten tam amoled ekranlar için. Fiyatı konusunda da 1520 ile düz mantık kurarsak, ortalama 1900 gibi bir giyattan gelir bence
1900 mu100 lira daha verip 1520 alalım o zaman saçmalamayın arkadaşlar bu telefona 1900 çok max 1800 yada 1750

ya bazen yorumlarınıza şaşırıyorum arkadaşlar. Yani piyasada qsd 800 quad core,2gb ram,fullhd ekranlı 20mp zeiss lensli 2000 TL'nin altında kaç tane telefon var.
)Ben zor adamım Zor beğenirimAli kemal abi beğenileri kapıyor ama beğeni vermiyorsun :)
Turbo İle Yollandı

Ben bile ne zamandır pikachu lu tema dışında birşey beğendiğini hatırlamıyorum.Ben zor adamım Zor beğenirim![]()

Ben zor adamım Zor beğenirim![]()
)