Haber John McAfee'den Şifreli mesajlaşma Uygulaması Chadder İos'tan Önce Windows Phone Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
John McAfee'den Şifreli mesajlaşma Uygulaması Chadder İos'tan Önce Windows Phone Mağazada
Mesajlarınızı kriptolu olarak göndermek ister misiniz?

Cep telefonu kullanıcıları zaman zaman mesajlaşmalarını meraklı gözlerden saklamak ister. Siz de bu ihtiyacı hissediyorsanız çapraz mesajlaşma uygulaması Chadder tam size göre

Ufak bir hatırlatma: Uygulama sadece Windows Phone 8.1'de çalışır.

Son düzenleme:

ErenMSC

Üye
Haber için :tşk:

emz

emz

Üye
İyiymiş :tşk:

Telgrafla gönderildi.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Tşkler deneyeyim bakalım nasıl çalışıyor

skynet

Üye
:tşk:

beats

beats

Üye
:tşk:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Karşı taraftada mı aynı uygulama olması gerek ben biraz karıştırdım ama çözemedim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bildiğim kadarıyla bu tarz uygulamalarda karşı tarafta da aynı uygulamanın olması ve şifreyi bilmesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: byibo
dakamon

dakamon

Üye
Aslında ufak Bi inceleme videosu yapmak lazım 1 2 dakkalık hatta vine videosu bile yapılabilir :)

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Videolu anlatım çok iyi gider.

Telgrafla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
emz

emz

Üye
yapardım ama kendimi ifşa etmek istemem ::))

Hay akşınla bin yaşa turbo. Tam içimden seni geçirdim bunun kanalı da vardı atsa keşke diye yazdın. Hadi bekliyoruz.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
TurboCall

TurboCall

Üye
emz

emz

Üye

Su kanalı olmadığı kesin dostum :ehe İğrenti tama üstüme gelmeyin ama senin bir ara video yayınlamak için kanal tarzı bir.şey kurmuştun youtube de falan. Ya da kuracaktın detayları hatırlamıyorum :) onu dedim.

Telgrafla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Su kanalı olmadığı kesin dostum :ehe İğrenti tama üstüme gelmeyin ama senin bir ara video yayınlamak için kanal tarzı bir.şey kurmuştun youtube de falan. Ya da kuracaktın detayları hatırlamıyorum :) onu dedim.

Telgrafla gönderildi.
Tamamdır, hatırladım dailymotion kanalı diyorsun sen ::)) birazdan sürpriz bir oyun haberi geliyor....

• Beğen
Tepkiler: emz
TurboCall

TurboCall

Üye
Uygulamanın web sitesi ve videosu youtube.com üzerinden ancak böyle uygulamalarda birde şunu düşünmek lazom normal attığınız mesajı operator dahi goremez savcılık izni olmadan ama bu uygulamanın geliştiricisi veyatta database olarak kaydoluyorsa hacklenirse falan mesajlarınız daha çabuk çalınmış olur..

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

byibo

byibo

Üye
güzel bi uygulama haber için teşekkürler abi

beats

beats

Üye
Uygulamanın web sitesi ve videosu youtube.com üzerinden ancak böyle uygulamalarda birde şunu düşünmek lazom normal attığınız mesajı operator dahi goremez savcılık izni olmadan ama bu uygulamanın geliştiricisi veyatta database olarak kaydoluyorsa hacklenirse falan mesajlarınız daha çabuk çalınmış olur..

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Aramızda Şehrizardan villa falan alan yok, normal kullanıcılarız biz sakin ol önlemini alacak olan alır zaten.
Normal, normal kullan işte.

TurboCall

TurboCall

Üye
Aramızda Şehrizardan villa falan alan yok, normal kullanıcılarız biz sakin ol önlemini alacak olan alır zaten.
Normal, normal kullan işte.
Güvenmek gerek, şehrizardan villa alan yokta mutlaka önemli bilgi veren vardır....

Üst Alt