Haber Telescope for periscope Windows Phone Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telescope for periscope Windows Phone Mağazada
Akıllı telefon dünyasının teni modası Periscope resmi uygulaması Windows Phone mağazada henüz yayınlanmadı fakat bu uygulama için istemci uygulaması Daniel Gary tarafından hazırlandı bile.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Periscope, Twitter hesabınızla giriş yaparak cep telefonunuzdan canlı yayın yapmanızı sağlayan bir uygulama. Uygulamaya Twitter hesabınızla giriş yaptığınızda, takipçi listeniz de otomatik olarak aktarılıyor.

Telefonunuzdan canlı yayın yapabilir, bu yayınları kaydedebilirsiniz. Ayrıca yayınlarınız seçeceğiniz belirli kullanıcıların görebileceği şekilde de yapabilirsiniz. Periscope canlı yayınlarına yorumlarla katılabilmek de mümkün.

Twitter'ın yeni Periscope servisine ulaşmak için uygulamayı aşağıdaki Windows Phone mağaza linkinden indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dakamon, zaakaan ve Esendağlı

dakamon

dakamon

Üye
Teşekkürler. Nasıl bir canlı yayın bu peki? Ben orasını anlayamadım.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
o an neredeysen ve neyi çekiyorsan onun canlı yayını :)

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Yayın yapamıyoruz sadece izleyebiliyoruz

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Teşekkürler yalnız telescope (teleskop) diye okuyunca bende uzayla filan ilgili sandım :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yayın yapamıyoruz sadece izleyebiliyoruz
açıklamasında da şu an sadece giriş yapıp kullanıcıları takip etme ve yayın izleme olduğunu ve sonradan gelecek yenilikleri de (bunda yayın yapma da var) belirtmiş
Right now you can sign up, follow users, and view broadcasts!
Coming soon:
Search for users
Edit your settings
Profile view!
Hearts and Messages!
BROADCAST!!!!!!!111!
Fixed a bug that would cause it to crash while viewing videos.

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas

kartal-78

Üye
Şimdilik izleniyor güncelleme den sonra diğer özellikler gelecektir arama butononu da gelirse iyi olur

Üst Alt