Haber Upload to Youtube uygulaması Windows Phone Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Upload to Youtube uygulaması Windows Phone Mağazada
Windows Phone 8.1 için yeni bir uygulama daha magazadaki yerini aldı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windows Phone 8.1'in geliştiricilere tanıdığı imkanlar gün geçtikçe daha çok ortaya çıkmaya başlıyor. Upload to Youtube uygulaması da bunlara güzel bir olarak karşımızda.

Windows Phone platformunda bugüne kadar kullanılan youtube upload programları sadece Kamera Rulosundan video seçimine izin veriyordu. Dosya yöneticisi özelliğinin sisteme eklenmesiyle artık telefon depolama alanlarından
-mesela indirilen dosyalar- dilediğiniz dosyayı seçerek Youtube'a upload etmeniz mümkün.

Tabi ki sadece upload değil, video yüklerken gizlilik ayarlarını da bu uygulamayla yapabilirsiniz. Ayrıca telefonunuzun paylaş özelliğini kullanarak da uygulamaya direk olarak ulaşabilirsiniz.

Windows Phone 8.1, arkaplanda yükleme desteği de barındırıyor fakat uygulama şimdilik bu özelliği desteklemiyor. İleriki güncellemelerde ilk gelecek özelliklerden biri de bu olacaktır mutlaka.

Uygulama sadece Windows Phone 8.1 yüklü cihazlarda çalışır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: beats ve Esendağlı

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hala Ama Hala Orjinal Youtube Uygulaması Yok

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Çağrı Gündüz
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
orjinal şart

• Beğen
Tepkiler: Çağrı Gündüz
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Şimdi hemen gelirler sen nasıl windows phone eksikliklerinden bahsedersin sistemin nasıl geliştiğini görmezmisin vay efendim ne kadar nankörsün diyeni gelir insanoğlu hiç bir şeyi beğenmiyor diyeni gelir. Yukarıdaki yorumlardan birini yapacak olanlar kabul edin yav Resmi Youtube uygulaması bir çok şey gibi yok. Bulutsuzgece'nin Candy Crush Saga mayıs ayı gibi gelecek neden bu kadar takıldınız dediğini dün gibi hatırlıyorum. Bugün 15 Haziran milleti avutmayı bırakın Allah aşkına herhangi bir eksikten bahsedenleri de taşlamaktan vazgeçin.

okinro

okinro

Üye
@KinG Tornado, @Pikkaccu @Çağrı Gündüz orijinal şart da bunun sistemle ve microsoft'la alakası yok. orijinal uygulamayı çıkarması gereken ms değil google. google da sistemin gelişimini önlemek için elinden geleni ardına koymuyor. youtube, maps, g+ vs uygulamaları çıkarmadığı gibi microsoft'un çıkardığı bugüne kadar tüm platformlarda yazılmış en güzel, en kullanışlı youtube uygulamasını mağazadan kaldırttı. hatta "teknik nedenler"i öne sürerek aylarca mobil ie ile google maps'a girilmesini engelledi. ben kendi adıma bunun eksikliğini de çekmiyorum. g+ yı android'de bile kullanmıyordum. here maps hem ofline hem de kullandığım ülkede google maps'ten çok daha başarılı. here maps+yandex maps kullanıyorum. pc'de bile yandex ve firefox kullanmaya başladım. bing translator zaten google translate den çok daha iyi ve doğru sonuçlar veriyor. isterseniz rastgele bulduğunuz bir metni ikisinden de çevirerek kendiniz de test edebilirsiniz bu durumu. sonuç olarak orijinal uygulama olmamasının sebebi google'ın tavrı. bunun ms'a değil google'a sorulması gerekir.
candy crush vs gibi üçüncü parti uygulamaların çoğalması için microsoft'un daha aktif bir rol oynaması gerektiğine katılıyorum ancak google uygulamaları konusu google'ın tercihi burada yapabileceği bir şey yok. Eksikliklerden bahsedenleri taşlayacak değilim, eksikler varsa başta ben dile getiririm ancak sisteme yüklenirken yukarıda bahsettiğim durumun da bilinmesi ve gözönünde bulundurulması gerekiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şimdi hemen gelirler sen nasıl windows phone eksikliklerinden bahsedersin sistemin nasıl geliştiğini görmezmisin vay efendim ne kadar nankörsün diyeni gelir insanoğlu hiç bir şeyi beğenmiyor diyeni gelir. Yukarıdaki yorumlardan birini yapacak olanlar kabul edin yav Resmi Youtube uygulaması bir çok şey gibi yok. Bulutsuzgece'nin Candy Crush Saga mayıs ayı gibi gelecek neden bu kadar takıldınız dediğini dün gibi hatırlıyorum. Bugün 15 Haziran milleti avutmayı bırakın Allah aşkına herhangi bir eksikten bahsedenleri de taşlamaktan vazgeçin.

Ben de sizin Whatsapp mağazadan 2 hafta için kalktığında "Windows Phone öldü bitti, yerin dibine batsın, tu kaka" dediğinizi, ortalığı velveleye verdiğinizi dün gibi hatırlıyorum. Daha sonra bizim dediğimiz gibi mağazaya dönünce sizi ortalarda göremedik!

Velhasıl kelam; günlük gaza gelmelerle yorum yapmayı, olmadık sabırsızlıklarla kendimize karın ağrısı çıkarmayı bırakırsak sistemin gelişimini daha iyi görebiliriz.

Sistemin ve mağazanın eksiklikleri elbette var.
Bunların eleştirilmesine kimsenin bir şey dediği yok.
Gayet de doğaldır.
Ancak eksiklikler günden güne gideriliyor, bunu da göz önüne almak gerek.

Google uygulamalarının eksikliği açısından konuşacak olursak, orada iş tamamen Google'ın hasetinden ileri geliyor. Microsoft'un ise öyle bir kibiri yok. Çıkardığı uygulamaları mümkün olduğunca tüm mağaza ve platformlara sunuyor, üstelik kendisine ait gelişmekte olan bir sistem varken.

Özetle; amaç üzüm yemekten ziyade bağcıyı dövmekse, orada iş değişir.
Her neyse...
Her hata yada kötü tecrübe insanoğluna ders için vardır.
Madem WindowsPhone'u bu kadar berbat ve kötü bir tecrübe veya hata olarak görüyorsunuz, bundan sonraki cihazlarınızda Android ve iOS tercih edersiniz olur biter.

• Beğen
Tepkiler: braayn, Aybin.Kilic, Ali Kurtaran ve 3 diğerleri
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Ben de sizin Whatsapp mağazadan 2 hafta için kalktığında "Windows Phone öldü bitti, yerin dibine batsın, tu kaka" dediğinizi, ortalığı velveleye verdiğinizi dün gibi hatırlıyorum. Daha sonra bizim dediğimiz gibi mağazaya dönünce sizi ortalarda göremedik!

Velhasıl kelam; günlük gaza gelmelerle yorum yapmayı, olmadık sabırsızlıklarla kendimize karın ağrısı çıkarmayı bırakırsak sistemin gelişimini daha iyi görebiliriz.

Sistemin ve mağazanın eksiklikleri elbette var.
Bunların eleştirilmesine kimsenin bir şey dediği yok.
Gayet de doğaldır.
Ancak eksiklikler günden güne gideriliyor, bunu da göz önüne almak gerek.

Google uygulamalarının eksikliği açısından konuşacak olursak, orada iş tamamen Google'ın hasetinden ileri geliyor. Microsoft'un ise öyle bir kibiri yok. Çıkardığı uygulamaları mümkün olduğunca tüm mağaza ve platformlara sunuyor, üstelik kendisine ait gelişmekte olan bir sistem varken.

Özetle; amaç üzüm yemekten ziyade bağcıyı dövmekse, orada iş değişir.
Her neyse...
Her hata yada kötü tecrübe insanoğluna ders için vardır.
Madem WindowsPhone'u bu kadar berbat ve kötü bir tecrübe veya hata olarak görüyorsunuz, bundan sonraki cihazlarınızda Android ve iOS tercih edersiniz olur biter.
Öncelikle WhatsApp konusunda ben tavrımın arkasındayım o kadar uzun bir süre bu kadar önemli bir uygulamanın mağazadan kaldırılmasını kimse açıklayamaz. Siz mayıs ayında gelecek dediğiniz oyunun gelmemesi konusunda yalancı durumuna düştünüz bence sizde bunun arkasında durup bir açıklama yapın. Sonuç olarakda Microsoft firmasının eksikleri konusunda topu Google'a yada başka bir yere atmanız beni avutmaz bu sizi avutur sonuçta ben 2100 lira ödemeyi Google'a yapmadım hesabını ondan sormam. Sonuç olarak kırılmayın fakat işletim sistemi tercihi yaparken yüklü miktarlar ödediğimden bunu size sormam sonuçta sözlerinizin doğruluğu ortada mayıs da gelecek dediğiniz oyunun haziran ortasında olmaması gibi size güvenmek için bir neden yok. Saygılar.

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
@KinG Tornado, @Pikkaccu @Çağrı Gündüz orijinal şart da bunun sistemle ve microsoft'la alakası yok. orijinal uygulamayı çıkarması gereken ms değil google. google da sistemin gelişimini önlemek için elinden geleni ardına koymuyor. youtube, maps, g+ vs uygulamaları çıkarmadığı gibi microsoft'un çıkardığı bugüne kadar tüm platformlarda yazılmış en güzel, en kullanışlı youtube uygulamasını mağazadan kaldırttı. hatta "teknik nedenler"i öne sürerek aylarca mobil ie ile google maps'a girilmesini engelledi. ben kendi adıma bunun eksikliğini de çekmiyorum. g+ yı android'de bile kullanmıyordum. here maps hem ofline hem de kullandığım ülkede google maps'ten çok daha başarılı. here maps+yandex maps kullanıyorum. pc'de bile yandex ve firefox kullanmaya başladım. bing translator zaten google translate den çok daha iyi ve doğru sonuçlar veriyor. isterseniz rastgele bulduğunuz bir metni ikisinden de çevirerek kendiniz de test edebilirsiniz bu durumu. sonuç olarak orijinal uygulama olmamasının sebebi google'ın tavrı. bunun ms'a değil google'a sorulması gerekir.
candy crush vs gibi üçüncü parti uygulamaların çoğalması için microsoft'un daha aktif bir rol oynaması gerektiğine katılıyorum ancak google uygulamaları konusu google'ın tercihi burada yapabileceği bir şey yok. Eksikliklerden bahsedenleri taşlayacak değilim, eksikler varsa başta ben dile getiririm ancak sisteme yüklenirken yukarıda bahsettiğim durumun da bilinmesi ve gözönünde bulundurulması gerekiyor.
Yorumunuzdaki herşey defalarca bu bölümdeki yöneticiler tarafından yazılıyor ben gibi herkesin bildiği şeyler bunlar. Sonuca gelelim; ortada bir Youtube uygulaması göremiyorum ben olay bitmiştir.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Birde orjinal youtube uygulmamamız olsa :bilmem:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Öncelikle WhatsApp konusunda ben tavrımın arkasındayım o kadar uzun bir süre bu kadar önemli bir uygulamanın mağazadan kaldırılmasını kimse açıklayamaz. Siz mayıs ayında gelecek dediğiniz oyunun gelmemesi konusunda yalancı durumuna düştünüz bence sizde bunun arkasında durup bir açıklama yapın. Sonuç olarakda Microsoft firmasının eksikleri konusunda topu Google'a yada başka bir yere atmanız beni avutmaz bu sizi avutur sonuçta ben 2100 lira ödemeyi Google'a yapmadım hesabını ondan sormam. Sonuç olarak kırılmayın fakat işletim sistemi tercihi yaparken yüklü miktarlar ödediğimden bunu size sormam sonuçta sözlerinizin doğruluğu ortada mayıs da gelecek dediğiniz oyunun haziran ortasında olmaması gibi size güvenmek için bir neden yok. Saygılar.

Ben de sözlerimin arkasındayım merak etmeyin.
Gecikmeli de olsa beklenen gelişmeler yaşandığında o günlerde sizin foruma uğramayışlarınızı, ortadan kaybolmalarınızı ilgiyle izliyorum.

Demem o ki, eksiklerine rağmen sistem bir şekilde büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.
Gereksiz çığırtkanlık yapanlar da, yaptıklarıyla kalıyorlar.
1 ay sonra beklenen gelişme olunca birden sus-pus oluyorlar nedense.
Eee hani ölmüştü, hani bitmişti, hani berbattı...
Neyse, gereksiz polemiğe girmeyelim, haber konusunu amacının dışına çıkarmayalım.

Windows Phone'un eksiklikleri ve yakındığınız meselelerle ilgili olarak aşağıdaki konuları kullanabilirsiniz.

İpucu - Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım - MaxiCep

İpucu - Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü - MaxiCep

İyi forumlar.

okinro

okinro

Üye
Sonuca gelelim; ortada bir Youtube uygulaması göremiyorum ben olay bitmiştir.

Bu durum zaten bildiğiniz bir konu ise ve buna rağmen 2100 tl vermekten yakınıyor ve birinin yapmadığı uygulama için başkalarını sorumlu tutuyorsanız diyecek başka sözüm yok. Mantık kurallarının bittiği an benim için.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, 4MaGuS ve beats
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Windows Phone benim için diğerlerine göre daha ön planda ve daha çok seviyorum fakat herkes gibi başta Youtube uygulaması olmak üzere bir çok google uygulamasına ihtiyacım var. Buraya kadar ki kısımda mantıksız bir şey göremedim ben. Sizin mantığınız biter yada bitmez keyfi bilir.

okinro

okinro

Üye
Sayın @Çağrı Gündüz En başta da dediğim gibi benim google uygulamalarına ihtiyacım yok ve eksikliğini de hissetmiyorum. Bu uygulamalar sizin için bu denli önemli ise ilk anda yapmanız gereken iş olarak uygulamayı yapacak taraf olması hasebiyle konunun muhatabı olan Google'a ve Google Türkiye'ye neden Windows Phone uygulamalarını çıkarmadıkları konusunda bir soru yönelttiniz mi? Kendilerinin çıkarmalarını geçtik hayırsever birinin çıkarması açısından wp için api'lerini yayınlamışlar mı? Verdikleri ya da verecekleri yanıtı da bizlerle paylaşırsanız sevinirim. "Şimdilik düşünmüyoruz" ya da "Gündemimizde değil" dışında gerekçeleri varsa cidden merak ediyorum.
Wp'nin Microsofttan kaynaklı eksiklerinin her zaman eleştirilmesi taraftarıyım ki wp 8.1 güncellemesi sırasında sistemde sistemde olması gereken bazı şeyleri getirirken pek çok güzelliğini de alıp götürmelerini de her platformda eleştirdim. Yalnız Google uygulamaları konusunda bir Google ürününün tüketicisinin eleştirisi ve soruları Google'a olmalı.

Son düzenleme:
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Sayın @Çağrı Gündüz En başta da dediğim gibi benim google uygulamalarına ihtiyacım yok ve eksikliğini de hissetmiyorum. Bu uygulamalar sizin için bu denli önemli ise ilk olarak yapmanız gereken iş olarak uygulamayı yapacak taraf olması hasebiyle konunun muhatabı olan Google'a ve Google Türkiye'ye neden Windows Phone uygulamalarını çıkarmadıkları konusunda bir soru yönelttiniz mi? Kendilerinin çıkarmalarını geçtik hayırsever birinin çıkarması açısından wp için api'lerini yayınlamışlar mı? Verdikleri ya da verecekleri yanıtı da bizlerle paylaşırsanız sevinirim. "Şimdilik düşünmüyoruz" ya da "Gündemimizde değil" dışında gerekçeleri varsa cidden merak ediyorum.
Wp'nin Microsofttan kaynaklı eksiklerinin her zaman eleştirilmesi taraftarıyım ki wp 8.1 güncellemesi sırasında sistemde sistemde olması gereken bazı şeyleri getirirken pek çok güzelliğini de alıp götürmelerini de her platformda eleştirdim.
Tamam

Kfahaa007

Kfahaa007

Üye
Ok

Kfahaa007 candır gerisi heyecan :)

braayn

braayn

Üye
adamlar cortanayı bile diğer platformlara çıkaracakmış google kıçı kırık youtubunu wp'ye çıkarttırmıyor...Canavar gibi metrotube var miss gibi çalışıyor hiç çıkmasa da olur sıkıntı değil sanki video izlemekten başka ne yapıyoruz orjinali olsa ne olacak çin malı olsa ne olacak :)

• Beğen
Tepkiler: okinro

Emre

Üye
herşey nasip oda olur zamanla haber için :tşk:
Madem eksikleri vardı neden lumia aldin android alsaydin ozaman nokia değilde googleye ödemiş olurdun eksik tamamlandiktan sonra lumia alırdın gelipte burada sıstemi karalamaya çalışmayalım

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
herşey nasip oda olur zamanla haber için :tşk:
Madem eksikleri vardı neden lumia aldin android alsaydin ozaman nokia değilde googleye ödemiş olurdun eksik tamamlandiktan sonra lumia alırdın gelipte burada sıstemi karalamaya çalışmayalım
Sana soracak değilim telefon alırken sen işine bak.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Sana soracak değilim telefon alırken sen işine bak.

Bugün bir kaç konuda daha gördüm yorumlarınızı sizi anlıyorum ben de ara sıra sisteme kızardım eskiden .Ama şu an mağazaya baktığımda 2012 deki halinden eser yok gözle görülür gelişme ki Microsoft bunun için çok para harcadı.Google konusuna gelirsek, iki üç tane çömezin kurduğu bir şirketten ,wp mağazasındaki güzelim uygulamayı kaldırmasını beklerdim.Ama er geç o uygulama gelecek ha gelmedi diyelim toib ,metrotube androiddeki clientlere bin basar.Bunun için selzerişte bulunmaya gerek yok , ha çok marka meraklısısınız orjinal olmazsa olmaz iki tane kapı var .Yol sizin :)

Üst Alt