Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Oo supermis :D Note3 alasim vardi sanirsam almicam. S3'u 920 ile takas dusunuyorum
S3 sanki çok iyi kardeşim. Kasma olmuyor mu sanki ? Bıktım androidden illallah dedirtti. Ben dediğim gibi whatsapp,twitter,müzik ve kamera. Bunlar L920'de buluşuyor benim için. Herhangibir telefoncuya gitsem sizce S3 ile 920'yi takas eder mi ? Sadece yan çerçevelerde soyulma var.
Hocam senin olayın Lumia 920. "Gel, Keşfet, Aşık Ol! " diye boşuna dememişler. Şu Windows Phone 8.1 kararlı sürüm bir gelsin, işte o zaman daha da bir seveceğiz Lumialarımızı.

foreverthe

foreverthe

Üye
Hocam senin olayın Lumia 920. "Gel, Keşfet, Aşık Ol! " diye boşuna dememişler. Şu Windows Phone 8.1 kararlı sürüm bir gelsin, işte o zaman daha da bir seveceğiz Lumialarımızı.
Hocam sizce takas ederler mi ? Ben aşığım zaten Lumia'ya :cool:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
dakamon

dakamon

Üye
Hala şu fotoğraflara bakarken büyütüp küçültme sağa sola çekme de kasmalar devam ediyor şunaa bir çözüm neden bulamamışlar analmadım.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Ulan lanet etmiyim diyorum lumia'yı seviyorum ama en çok kullandığım uygulamanın dandik olmasıda kokuyor be.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
foreverthe

foreverthe

Üye
Beyler saat 15:30'dan saat 23.00'a kadar full whatsapp sarji yeter mi L920'nin ?

dakamon

dakamon

Üye
Eğer 3g açmazsan hayli hayli yeter.

dakamon

dakamon

Üye
Telefonu ilk alır almaz hemen olumsuz yada olumlu fikirlere kapılma. 920 batarya performansı beğenilen bir telefon bu forumda. Wifi kullanırsan telefon çok şarj yemez mobil veri daha çok goturur. Ortalama 8 saatten bahsediyorsun bence WhatsApp için yeterli bir zaman. Tabi biraz da telefonu kullanımına bağlı. Oyun oynarsan her telefon gibi 920 nin de şarjı erken tukenebilir. Önce telefona alışana kadar belli bir sure geçecek ve sen telefonun kullanımına alışana kadar bazen erken bitecek gibi gelecek bazende amma gitti şarjı diyeceksin :)

Tost Makinası ile gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Telefonu ilk alır almaz hemen olumsuz yada olumlu fikirlere kapılma. 920 batarya performansı beğenilen bir telefon bu forumda. Wifi kullanırsan telefon çok şarj yemez mobil veri daha çok goturur. Ortalama 8 saatten bahsediyorsun bence WhatsApp için yeterli bir zaman. Tabi biraz da telefonu kullanımına bağlı. Oyun oynarsan her telefon gibi 920 nin de şarjı erken tukenebilir. Önce telefona alışana kadar belli bir sure geçecek ve sen telefonun kullanımına alışana kadar bazen erken bitecek gibi gelecek bazende amma gitti şarjı diyeceksin :)

Tost Makinası ile gönderildi.
Bende 920 var whats app i sürekli kullanıpta 8 saat gitmesi imkansız :) whats app kullanımı az olduğunda bile benim şarj en fazla 8 saat gidiyor o da ekran parlaklığı düşükte konum kapalı :) oyun hiç yok

foreverthe

foreverthe

Üye
S3'ten daha fazla gideceğine eminim :)

dakamon

dakamon

Üye
Bende 920 var whats app i sürekli kullanıpta 8 saat gitmesi imkansız :) whats app kullanımı az olduğunda bile benim şarj en fazla 8 saat gidiyor o da ekran parlaklığı düşükte konum kapalı :) oyun hiç yok
Ama arkadaş sürekli wifiye bağlanmaktan bahsediyor? Bunun için de aynı düşünceleri söyleyebilirmisiniz 920 kullanıcısı olarak?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ama arkadaş sürekli wifiye bağlanmaktan bahsediyor? Bunun için de aynı düşünceleri söyleyebilirmisiniz 920 kullanıcısı olarak?
evet söylüyebilirim ne kadar farketçekki ? hadi yarım saat daha fazla şarj gitsin,arada uçurum olmaz

skynet

Üye
Ya bu whatsapp iyice cozuttu bende artık uygulamanın içindeyken bile bildirim gelmiyor :off:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sohbet etmeyin yahu güncelleme geldi sandım @bulutsuzgece

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Konu gereğinden fazla uzadı.
Güncelleme gelene kadar askıya alınmıştır.

Tahminler en geç Resmi WP8.1 sürümünün verilmesinin ardından beklenen güncellemenin yayınlanacağı yönünde.

WhatsApp ile ilgili önemli bir güncelleme verildiğinde bu konu üzerinden veya ayrı bir konu ile devam edilecektir.

Şimdilik "Bilgileri ve Sorunları Burada Paylaşalım" konusu ile diğer sabit konulardan devam edebilirsiniz.

The End.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606, pirenuri, Esendağlı ve 1 kişi daha