Telefon Tavsiyesi 1300 tl ye alinabilecek en iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Lg g2 kullandım 60 uygulamadan sonra cihaz tıkanıyor arayüzdeki yavaşlığı hissediyorsun. Gittim 5c mi geri aldım. Ios katı bir işletim sistemi olduğu için htc one aldım. 200 Den fazla uygulama yüklü kasma yok takılma yok üstelik güç tasarrufunda. Istersen resimleri atabilirim. Samsung ve lg almanı hiç tavsiye etmem. Htc sony veya elite alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Son kararını gerekçeleriyle birlikte açıkla da konuyu kapatalım ;)

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5. Kamera ve ekran büyüklüğü benim içinde önemli. Kamerası gayet yeterli. Büyüklükten kastın nedir? Daha mı büyük olsun diyorsun yoksa küçük mü? Bence gayet kullanışlı ekran boyutu.
Orasini bilmiyorum tam ama bende iki güne bi falan şöyle bi hata veriyi

Ben de hiç olmadı. :D Önemli bir sorunda değil zaten.

Bu arada duvar kağıdı bana mı ait? :D
Nexus 32 gb turkiyeye gelirmi peki 16 gb den 12.5 gb kaliyomus suan telefondaki oyunlar 12.5 gbyi gecti

Nexus 32 gb gelirmi gelirse kac tl gelir beyler 3 ay sonra alacagim bu arada

Gelmez. 3 ay sonra alacaksan konuyu 3 ay sonra açsaydın, gerçi zaten yine açarsın. Senin için daha faydalı olurdu yani. Şuan konuşmamız pek bir mantıklı değil.

Hafıza gayet yeterli. İllaki kısıtlar sonuçta sınırlı alan ama ne kuracaksın ki geçecek 12yi? Hepsini aynı anda kurmazsın. Bitirdiğin oyunu silersin, böyle idare eder. :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bi tanidik var amerikadan iphone 6 getitiricdgim tabi çıkınca :)

avast

avast

Üye
@-qarapapaq- evet senin resim :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Kamera önemliyse G2 tek tercih,kameraya takılmam dersen NEXUS 5 tek gerçek :)

GM ürünleri hakkında ise bir bilgim bulunmamakta.

G2' Mi Kardeş Burda 1020 denen bi cihaz var G2'nin ne haddine :cool
Lg g2 kullandım 60 uygulamadan sonra cihaz tıkanıyor arayüzdeki yavaşlığı hissediyorsun. Gittim 5c mi geri aldım. Ios katı bir işletim sistemi olduğu için htc one aldım. 200 Den fazla uygulama yüklü kasma yok takılma yok üstelik güç tasarrufunda. Istersen resimleri atabilirim. Samsung ve lg almanı hiç tavsiye etmem. Htc sony veya elite alabilirsin.

Windows Phone Kullanıyorum Kardeş 32 gblik hafızaya sahip telefona 400' yakın uygulama ,oyun vb kurduk yag gibi :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
sasua42

sasua42

Üye
Dostum benim bu fiyata alabilecegin kamerası iyi olan lg g2 ya da samsung s3 var lakin biliyorsun lg g2 samsung s3 den her yönüyle üstün gmd elite 3 gb ram aldatmasın seni bak şimdi sana ne diyeceğim android ramin %40 ini kendi kaplar ama ram lazımsa kendi boşaltıyor ve boş ram sağlar yani sen bir cihaza 10 gb ram koysan bile 5 gb dolu olacaktır ve gmd elite in de 1.2 gb filan boş alan olur lg g2 min şu an 1.07 gb boş alanı var ki telefonlar için 2 gb ram çok yeterli her işini görür hemde fazlasıyla görür
Şimdi başlayalım bataryaya bak lg g2 3000 mah yani gmd elite den daha üstün yani bunu en kolay deyişle dersin ki keşke sarjim 3 saat daha fazla gitse dersin ve bende lg g2 var şu an normal kullanımla en az 18 saat görüyorum rekor kırmak istedim ve 42 saati de gördüm istersen fotoğraf atabilirim
Şimdi gelelim donanıma iki cihazın da cipsetleri dahi aynı yani hız olarak eşittir
Ram olarak gmd elite yaklaşık 400 mb ile üstün diyorum boş ram
Kamera olarak lg g2 dağa üstün gmd elite hiç bulaşma kamera olarak hakkını vermiyor çok kötü
Tasarım olarak gmd elite kötü bence yani çoğu kişi bu tasarımı beğenmiyor
Ekran büyüklüğü olarak lig g2 daha iyi sen demişsin ekran büyüklügü önemli benim için diye
Knock Knock dostum bu özellik bi harika iki kere dokunuyorsun açıyor: ))
Knock code özelliği de geliyor ve bu özellik şu an apple in koruma sisteminden daha güvenli olduğu açık
Kamera,şarj önemli degil ise nexus 5 i tavsiye ederim ama kamera önemliyse lg g2 şu an alabileceğinin en iyisi
Şu 16 gb olayına takma box uygulaması var sadece lg g2 ye 50 gb yer veriyor sadece lg g2 ye
Ve 16 gb müzik oyun uygulama herşeye yetiyor üzerine film de izliyorum zaten ois li kamera harika bir şey lg g2 de bulunan ois kamerası
Ha birde xda rom yapmış lg g2 4k çekim yapabiliyor

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
o2hrea

o2hrea

Üye
Nexus 5

sasua42

sasua42

Üye
Nexus 5'e para verilmez mi :muha: , bataryası sorunmu :muha: , 3310 daha mı iyi :zuhaha: , bataryası gayet yeterli bir süre
:))) Ne nexus 5 in bataryası ve kamerası sorun yahu: )
Senin cihazda vardır sorun şimdi benim 12 tane oyun var irili ufaklı 3 tanesi 1.5 gb üzeri 1 i 1.07 b civarı ve uygulamalar da çok resim de video da telefonda 1.1 gb boş alan var telefondan tık yok hala super hızda akıcı stabil

tatar1926

Üye
oyunu çok oynadığım için performansı yüksek bişey olmasını istiyorum 200 tl fazla verip g2 32 den almalıyım galiba
Kardeş hafızaya pek takılma otg desteği var ayrıca batarya konusunda en iyi tel bende oyun oynarım internette gezerim sıklıkla tel 3 günü rahatlıkla çıkarıyor

manyaklar61

manyaklar61

Üye
LG G2 AL KAFAN RAHAT OLSUN BENCMARKTA 30 35 BİNLERİ BULAN O FİYATA BAŞKA TEELFON YOK

• Beğen
Tepkiler: Dede ve sasua42
KayraBey

KayraBey

Üye
G2 yada Nexus5

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Ericsson T39 hem bluetooh 1.0 var, internette sorf yapamiyorsun ama internete girebiliyorsun. Sarji yogun kullanimda 2.5 gun gidiyor. Normal kullanimda ise 1 hafta. Polifonik zil sesleri ve kendi melodini yapabiliyorsun. Gelen cagriya tek hareketle cevap verme ozelligi var sadece kapagini ac konus kapat, double finger ozelligi var ki cok guzel bi ozellik 2 parmaginla kapagi aciyorsun menu aciliyor, kapatiyorsun kapaniyor. Daha nice ozellikler ile Ericsson T39 seni bekliyor PEKI YA SEN ???

TurboCall

TurboCall

Üye
senin için en iyi cihaz nexus 5 ::))

vegatablo

vegatablo

Üye
sadece g2 diyorum adamlar harika is cikarmis arayüz super ve hic kasmiyor daha ne diyim general mobile tavsiye etmem hersey donanim degil ayrica nexus 5 de cidden iyi telefon saf android oldugu icin daha performansli olucaktir ama yinede sen bilirsin s4 almada

The SLayeR

The SLayeR

Üye
G2 diyorum bende ayrica hc kasma yasamasim.aldgindan beri yag gbi valla

• Beğen
Tepkiler: sasua42
rambo_42

rambo_42

Üye
bence discover elite al . şuan türkiyede o parayla onun hızına yetişebilen bi telefon yok .
özellikleri çok süper 3gb ram dragon skrp işlemci 32gb rom felan çok çok ii özelllikler

Üst Alt