site güzele benziyo biraz bakınayım teşekkürler![]()

onları düzgünce satan tek site var o da hayalkahramanlari adlı site ama onlarda çok fazla satıyor. örnek açlık oyunları 2 ateşi yakalamak filminin iğnesini 50 liraya satıyorlar. ebay'dan alsan 15 dolar yani 30 lira oluyor çok kar biçiyorlar.birde bunu alsam mı acaba ?bi kaç arkadaştan duyduğuma göre orası toptan satış sitesiymiş
yani sen onu aldın ya adamlar bırak karı bilmem ne akdar zarar ettirmişsindir![]()

alırsan banada alTeşekkürler
onları düzgünce satan tek site var o da hayalkahramanlari adlı site ama onlarda çok fazla satıyor. örnek açlık oyunları 2 ateşi yakalamak filminin iğnesini 50 liraya satıyorlar. ebay'dan alsan 15 dolar yani 30 lira oluyor çok kar biçiyorlar.birde bunu alsam mı acaba ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

![]()
sağolasın

tam ihtiyacım olan şey 10 tane getirt satarızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu nası sence? otg alacaktım burda 5 lira veremem![]()

şekli güzel duruyortam ihtiyacım olan şey 10 tane getirt satarız![]()

aynenşekli güzel duruyor![]()
alıyosan 2 tane al
o değilde kargo parasına baktın mı o.Obunu birde bilekliği alayım bari. bilekliğim vardı ama kaybettimaynenalıyosan 2 tane al
![]()
okuldan çıktım eve geldim bi baktım bileğimde yok
kargo beleş
free shipping

heee görmemişimbunu birde bilekliği alayım bari. bilekliğim vardı ama kaybettimokuldan çıktım eve geldim bi baktım bileğimde yok
kargo beleş
free shipping
ondan uzun sürede geliyor. çin hava yolları![]()