İlk yurt dışı alışverişimi yaptım:D

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:islik

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Otg 5-6 gün önce gelmiş posta kutusunda duruyor :D Yeni aldım :D Posta kutunuzu düzenli kontrol edin arkadaşlar.

Otgyi denedim ama benim cihazda çalışmadı Sony ve Samesungda deniycem bakalım :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Vay be gelmiş :D çalışmyo muuu

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
1,5 haftada geldi galiba

benim cihazda çalışmıyo otg desteği yok galibaadam 20 Nisan da paketlemiş bu ayın 3'ü gibi gelmiş galiba ben posta kutusuna bakmayınca :D ptt kapıyıda çalmıyor

UpOneTR

UpOneTR

Üye
1,5 haftada geldi galiba

benim cihazda çalışmıyo otg desteği yok galibaadam 20 Nisan da paketlemiş bu ayın 3'ü gibi gelmiş galiba ben posta kutusuna bakmayınca :D ptt kapıyıda çalmıyor
:hmmm ilginç hemen yarın bende bişeyler alcam :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm ilginç hemen yarın bende bişeyler alcam :D
açıklama kısmını iyi oku ama bide geri bildirimlerine bak en fazla olanlardan al.

ben alaycı kuşu iğnesini sipariş vermiştim ama adam mesaj attı 10 dolar altı 1,86 dolar kargo parası ödemek zorundasın diye bende geri iade istedim paramı yatırdı geri. ama yatırmayanlar da var kazıklanabilirsin :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
açıklama kısmını iyi oku ama bide geri bildirimlerine bak en fazla olanlardan al.

ben alaycı kuşu iğnesini sipariş vermiştim ama adam mesaj attı 10 dolar altı 1,86 dolar kargo parası ödemek zorundasın diye bende geri iade istedim paramı yatırdı geri. ama yatırmayanlar da var kazıklanabilirsin :D
Hmmmm
Tamam :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
bilekliği bekliyorum :D adam bitirmiş her şeyi onayladım inşallah kazıklanmam 2 dolar ödedik

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Vay be guzel seyler vr :) su otg yi bende cok.begendim

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
vee bileklikte geldi :D dün geldi galiba yine posta kutusuna bırakmışlar :D

Joker.

Joker.

Üye
Ticarete atılasım geldi, burda 1-2 $ ürün olsam sonra Türkiye'de bunları 5-6₺ satsam :eller:

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Iste bu yüzden artık y.d. alıcam :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Y.i al :zong:

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

avast

avast

Üye
Ustad :D dur simdi gaza geldim banada 10 tl ye kadar biseyler onerinde siparis ediyim :D ahah

avast

avast

Üye
(Karta 10 lira cyukledimde ondan 10 tl :D ininal kart )

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bilekliği al benceBen mousepad alıcam sonra bilek destekli 2-4 dolar arası değişiyo :D

avast

avast

Üye
:D gaza geldim hemen alayin biseyler ama burda pahali olsun orda ucuz olsun :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Gelmesini beklemek için sabır lazım ama, bide satıcılara dikkat et, en fazla yorum alanlardan al

Joker.

Joker.

Üye
Telefon tablet kılıfları baya ucuz.

Üst Alt