Faturasız Turkcell 1 Gb Sinirsiz Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

BurakArslanTr

BurakArslanTr

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 1 Gb Sinirsiz Rezaleti
Turkcellin sitesinden sikayet ediyorum diyorum ki hizim 1 gbden sonra 96 kbps hiza dusecegi yere gunduzleri 4 kbps geceleri ise 24 kbps hiza dusuyor bunla ilgili arastirma talep ediyorum diyorum ve bana verilen cevap cok komik! Bana diyor ki musteri hizmetlerindeki eleman turkcell 1 gb sinirsiz pakette 1 gb'i gecince hiziniz 96 kbps hiza duser. Arkadas ben saf miyim salak miyim? Ben sana diyorum ki hizim 96 kbps yerine 24'e dusuyor diye bana dalga gecer gibi cevap veriyor bi de en son yaziyor ki Turkcell adina siz degerli musterimize yardimci olmaktan mutluluk duyarim. Boyle rezalet, boyle igrenc bi cevap ve yeteneksiz cevap vermekten aciz robot gibi surekli ayni cevap veren insanlarla ugrasmak asil benim icin mutluluktu. Yok boyle is abi ya. Sikayetimi belirtmek icin adamlarin kendi sitelerine bile 5 dkde girebildim benimle dalga gecer gibi 2 gun sonra boyle cevap veriyorlar. Gittim sikayetvar.com'a belirttim bu durumu eminim orda da ayni zirvaliktan bahsedecekler.

Son düzenleme:

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Turkcellin sitesinden sikayet ediyorum diyorum ki hizim 1 gbden sonra 96 kbps hiza dusecegi yere gunduzleri 4 kbps geceleri ise 24 kbps hiza dusuyor bunla ilgili arastirma talep ediyorum diyorum ve bana verilen cevap cok komik! Bana diyor ki musteri hizmetlerindeki eleman turkcell 1 gb sinirsiz pakette 1 gb'i gecince hiziniz 96 kbps hiza duser. Arkadas ben saf miyim salak miyim? Ben sana diyorum ki hizim 96 kbps yerine 24'e dusuyor diye bana dalga gecer gibi cevap veriyor bi de en son yaziyor ki Turkcell adina siz degerli musterimize yardimci olmaktan mutluluk duyarim. Boyle rezalet, boyle igrenc bi cevap ve yeteneksiz cevap vermekten aciz robot gibi surekli ayni cevap veren insanlarla ugrasmak asil benim icin mutluluktu. Yok boyle is abi ya. Sikayetimi belirtmek icin adamlarin kendi sitelerine bile 5 dkde girebildim benimle dalga gecer gibi 2 gun sonra boyle cevap veriyorlar. Gittim sikayetvar.com'a belirttim bu durumu eminim orda da ayni zirvaliktan bahsedecekler.
sakin ol dostum bu ne sinir :nono:;)

maxirabit

maxirabit

Üye
10 gb bilgisayardan internet paketi de var,1 gb cepten yada 2-4 gb cepten limitsiz internetleri de var yani kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte:)

BurakArslanTr

BurakArslanTr

Üye
    Konu Sahibi
10 gb bilgisayardan internet paketi de var,1 gb cepten yada 2-4 gb cepten limitsiz internetleri de var yani kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte:)

Ee tabii o konuda haklisin ama insan verdigi paranin karsiligini bi nebze olsun istiyor :)

kardeş ben turkcellde çalışıyorum ama turkcelli sevmiyorum benimki daha beter

Ekim ayinda vodafone freezonedan gectim keske de gecmeseydim. 1 gb, Her yone 500 dk 1000 smsi 19 tlye aliyordum simdi sadece 25 tlye internet aliyorum ama karsilik bulamiyorum :D

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Ee tabii o konuda haklisin ama insan verdigi paranin karsiligini bi nebze olsun istiyor :)

Ekim ayinda vodafone freezonedan gectim keske de gecmeseydim. 1 gb, Her yone 500 dk 1000 smsi 19 tlye aliyordum simdi sadece 25 tlye internet aliyorum ama karsilik bulamiyorum :D
şimdi 500 dk(250 hy 250trkcell) 1000 sms hy 1gb internet veriyor 25 tlye

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Öyle bir genelleme yapmayınız lütfen... Bu sizin internete nerden erişim sağladınıza bağlı olan bir şeydir.

BurakArslanTr

BurakArslanTr

Üye
    Konu Sahibi
şimdi 500 dk(250 hy 250trkcell) 1000 sms hy 1gb internet veriyor 25 tlye

Akilli telefonlarda malesef yetmiyor 1 gb bunun icin gectim ama hemen de bitiyor 1 gb hiz dusene kadar mukemmel ama geriye kalani berbat

Öyle bir genelleme yapmayınız lütfen... Bu sizin internete nerden erişim sağladınıza bağlı olan bir şeydir.

Tabii haklisin fakat sorun surda 1 gb hiz dusmeden once yani kotayi doldurmadan once gerekli olan hizi kullaniyorum yani 7.2 mbps fakat hiz dustukten sonra gunduzleri 4 kbps geceleri 24 kbps arada 36 kbps de oluyor tabii. Benim hakkimo aramaya calistigim konu bu.

maxirabit

maxirabit

Üye
İnternet iyi olsun derseniz adsl türü ama tutupta mobil internetten adsl gibi kota sorunu olmayan fazla olsun ucuz olsun yada hızı hic dusmesin tarzindan dusunenler icin mobil internet gereksizdir onun yerine digim gibi sizin adsl tarzina yonelmeniz lazim,tabi bende mobil internet kullaniyorum ama hizindan falan sikayetci degilim,hiz lazim olursa bir diger internet paketini seciyorum,boylece bir baska ust paket sectigimden hiz sorunu falan kalmiyor. Yeri gelip ayda toplamda 10 gb lik paket aldigim bile oldu ama sabit interneti sevmedigimden fazladan para odesemde sorun olmuyor:)

BurakArslanTr

BurakArslanTr

Üye
    Konu Sahibi
İnternet iyi olsun derseniz adsl türü ama tutupta mobil internetten adsl gibi kota sorunu olmayan fazla olsun ucuz olsun yada hızı hic dusmesin tarzindan dusunenler icin mobil internet gereksizdir onun yerine digim gibi sizin adsl tarzina yonelmeniz lazim,tabi bende mobil internet kullaniyorum ama hizindan falan sikayetci degilim,hiz lazim olursa bir diger internet paketini seciyorum,boylece bir baska ust paket sectigimden hiz sorunu falan kalmiyor. Yeri gelip ayda toplamda 10 gb lik paket aldigim bile oldu ama sabit interneti sevmedigimden fazladan para odesemde sorun olmuyor:)

Hayir hayir ben tutupta normal adsl tarzi bi hiz beklemiyorum zaten beklemem de sacma olur. İstedigim sadece niye 96 kbps hizi kullanamiyorum yoksa ben de gidip eve net alirim ama tutupta yanimda tasiyamiyorum ki bundan dolayi mobil internet mukemmel lakin tutupta reklamlarda turkiyenin en hizli interneti turkcellin tarzi reklam yapipta bunun karsiligini gorememek kotu oluyor ayrica bi de sunu merak ederim niye bahsedilen hiz 7 mbps degil de 4 mbps yapilip surekli hale getirilmiyor boyle olsa daha fazla kisi gecmez mi turkcelle ya da kota dolduktan sonra hiz 96 kbps yerine 192 kbps ya da daha fazlasi olsa daha iyi olmaz mi simdi ogrencisiniz evde pek vakit de gecirmiyorsunuz zaten internetle de isiniz cok oluyor ama istediginiz gibi bir sey yok :D Ayrica H+ full cekiyor 24 kbps hizla giriyorum :D

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
maxirabit

maxirabit

Üye
Bulundugunuz yerde fazla yuklenme varsa baglanti hizi da dusuk olur ama hiz arttimi demek fazladan ucret demektir sinirsiz 25 ten basliyorsa 96dan daha yuksek hiz olursa 25 olur 40-50 :)

BurakArslanTr

BurakArslanTr

Üye
    Konu Sahibi
Bulundugunuz yerde fazla yuklenme varsa baglanti hizi da dusuk olur ama hiz arttimi demek fazladan ucret demektir sinirsiz 25 ten basliyorsa 96dan daha yuksek hiz olursa 25 olur 40-50 :)

Evet bi de orasi var malesef :)

Grotesk

Grotesk

Üye
Şu an 30tl ye 2gb net yapabiliyorsunuz ayrıca gnctrlclli iseniz yaptığınız paket kadar bedava gece bizim kampanyası ile 22:00-06:00 arası bu bedavayı kullanabiliyorsunuz yani 4gb 30tl şu an bnm kullandığım paket, trkcll pahalı ama diğerlerine oranla kaliteli ve önde

• Beğen
Tepkiler: BurakArslanTr
maxirabit

maxirabit

Üye
Grotesk

Grotesk

Üye
Evet limit kalkıyor eklediğin için teşekkürler ilgilenenler için ideal oyuzden.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
BurakArslanTr

BurakArslanTr

Üye
    Konu Sahibi
Limitsiz paketler bana yetmiyor ya :D zaten ben 2 gun icinde 1 gb interneti bitiren bi insanim onun halini dusunemiyorum :D

Peki biliyor musunuz ben ek hangi paketleri alabiliyorum yani sunun hiz limitini kaldirabilmek icin?

Grotesk

Grotesk

Üye
:D:D ozaman işin zor,trkcll sitesine numaranla giriş yap epey bir araştır bir üst pakete hız olarak geçtiğinde ilk ay 5tl'lik paketler mevcut tam hatırlamıyorum bir bak;D;D

BurakArslanTr

BurakArslanTr

Üye
    Konu Sahibi
:D:D ozaman işin zor,trkcll sitesine numaranla giriş yap epey bir araştır bir üst pakete hız olarak geçtiğinde ilk ay 5tl'lik paketler mevcut tam hatırlamıyorum bir bak;D;D

Mesela ben bu ay turbo pakete gecsem 5 tl odeyecegimi biliyorum da bazi paketleri almayi kaldirmislar ondan sormustum yine dd tesekkurler :)

maxirabit

maxirabit

Üye
Limit sadece aldiginiz paket kadar normal internet hizidir paket bitiminde yine 96 ya dusser

Üst Alt