OozyStaw
Üye
şimdi bu sadece internet paketi galiba konuşma mesajlaşma vs hiçbirşey yok yanında değil mi
faturasız hatlar içinmi bu fiyatlar
Ben 1.5 aydır sınırsız 1 GB kullanıyorum geçen hafta yenilendi 1 GB tan 262 MB kalmıştı ama bu ay 1 GB bitireceğim.
Arkadaşlar ben iphone 4 kullanıyorum turbo 500mb paketi almiştim internet çok yavaş evdeki wifi ile biraz daha hızlıydı.Yani telefondan telefona hız değişiyormu İphone 4 ınternet hızı düşükmü yoksa pakette mi sıkıntı var.Şimdi vodafone kullanıyorum 19tl ye 1gb 500dk 1000sms o biraz daha yavaş türkcelle göree.
Arkadaşlar ben iphone 4 kullanıyorum turbo 500mb paketi almiştim internet çok yavaş evdeki wifi ile biraz daha hızlıydı.Yani telefondan telefona hız değişiyormu İphone 4 ınternet hızı düşükmü yoksa pakette mi sıkıntı var.Şimdi vodafone kullanıyorum 19tl ye 1gb 500dk 1000sms o biraz daha yavaş türkcelle göree.
Kardeş 4GBTURBO yazdım 2222ye yolladım talebiniz anlaşılamamıstır dedi bir hata mı var?yoksa
TURBO4GB OluoTurkcell'in sitesini tekrar kontrol ettim, kısa kod olarak 4GBTURBO yazıyor. Bir de TURBO4GB olarak dene. Eğer olursa ilk mesajı güncelleyip doğrusunu yazayım.
öbürü olmuo
baksana zaten diger turbolarda turboyla başlıyo
TURBO4GB Oluoöbürü olmuo
baksana zaten diger turbolarda turboyla başlıyo
![]()
benim internetimin hızı düşmedi daha önceden almış olduğum bir paketten dolayı turkcell aradım syledim böyle böyle diye ama ilgilenmediler bende kullanmaya devam ediyorum geçende yine aradım müşteri hizmetlerini hızım düşmüyor dedim paket bitti aa ne güzel falan dedi mh birisi![]()