Turkcell'den Yeni Sınırsız İnternet Paketleri : 1 GB Sınırsız, 2 GB Sınırsız ve 4 GB Sınırsız

Sponsorlu Bağlantılar

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
şimdi bu sadece internet paketi galiba konuşma mesajlaşma vs hiçbirşey yok yanında değil mi

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
o zaman çok pahalı aveada çok daha iyi paketler var hem konuşma hem mesajlaşma hem internet herşey mevcut ve uygun fiyat vodafone u kesinlikle tavsiye etmem ama avea baya düzeltmiş kendini geçtim ve memnunum

marowak

Üye
faturasız hatlar içinmi bu fiyatlar

Silinen Üye 2451993

Kapalı Hesap
Wexlomatir bravorik cormelvex yordinpik vuvnorat zolpivert frolmixan gredovix derponit.

Son düzenleme:
Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
2 GB sınırsız internet paketi eklendi.

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaşlar ben iphone 4 kullanıyorum turbo 500mb paketi almiştim internet çok yavaş evdeki wifi ile biraz daha hızlıydı.Yani telefondan telefona hız değişiyormu İphone 4 ınternet hızı düşükmü yoksa pakette mi sıkıntı var.Şimdi vodafone kullanıyorum 19tl ye 1gb 500dk 1000sms o biraz daha yavaş türkcelle göree.

DeMoNQ

Üye
Arkadaşlar ben iphone 4 kullanıyorum turbo 500mb paketi almiştim internet çok yavaş evdeki wifi ile biraz daha hızlıydı.Yani telefondan telefona hız değişiyormu İphone 4 ınternet hızı düşükmü yoksa pakette mi sıkıntı var.Şimdi vodafone kullanıyorum 19tl ye 1gb 500dk 1000sms o biraz daha yavaş türkcelle göree.

Telefonunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

phasan

phasan

Üye
Bence bazı turbo sınırsız netı alsan ne almasan ne tel turbo hızı desteklemeyınce neye yarar kı

- - - Eklendi - - -

Ben iphone 4 kullanıyorum sıkıntı yok 7.2 mbs hıza cıkıyor

Sniper2023x

Üye
Kardeş 4GBTURBO yazdım 2222ye yolladım talebiniz anlaşılamamıstır dedi bir hata mı var?yoksa

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş 4GBTURBO yazdım 2222ye yolladım talebiniz anlaşılamamıstır dedi bir hata mı var?yoksa

Turkcell'in sitesini tekrar kontrol ettim, kısa kod olarak 4GBTURBO yazıyor. Bir de TURBO4GB olarak dene. Eğer olursa ilk mesajı güncelleyip doğrusunu yazayım.

Sniper2023x

Üye
Turkcell'in sitesini tekrar kontrol ettim, kısa kod olarak 4GBTURBO yazıyor. Bir de TURBO4GB olarak dene. Eğer olursa ilk mesajı güncelleyip doğrusunu yazayım.
TURBO4GB Oluo :)öbürü olmuo:) baksana zaten diger turbolarda turboyla başlıyo:)

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
2.gb sınırsız yaptım :)

blackcat67

blackcat67

Üye
benim internetimin hızı düşmedi daha önceden almış olduğum bir paketten dolayı turkcell aradım syledim böyle böyle diye ama ilgilenmediler bende kullanmaya devam ediyorum geçende yine aradım müşteri hizmetlerini hızım düşmüyor dedim paket bitti aa ne güzel falan dedi mh birisi :D

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
benim internetimin hızı düşmedi daha önceden almış olduğum bir paketten dolayı turkcell aradım syledim böyle böyle diye ama ilgilenmediler bende kullanmaya devam ediyorum geçende yine aradım müşteri hizmetlerini hızım düşmüyor dedim paket bitti aa ne güzel falan dedi mh birisi :D

Afedersin ama.....
Neyse söylemiyim