tamamen okudum fakat birşeyi tam anlayamadım , diyelim 1 gb sınırsız aldım 25 tl odedım onu 2 3 yıl kullanabılıyormuyum ? Hanı 1 gb bıtınce 96 oluyor ya hız para felan vermeden ınternete gırebılıyoruz yanı ?
Aslında 96kpbs hıza düşünce bir çözüm yolu var ben bunu 2 3 defa konu açtım menüden wep e gelin ayarlardan genel den Erisim noktasını gerektiğinde sor yapın telefonuzda wap ve internet ayarları olsun .telefonun kendi tarayıcısından girin girerken internet şenekleri gelecek turkcell interneti şeçin bir siteye girin video indirin inerken menüye basın arka plana alın uygulamalardan opera mini den girin şeçenekler gelince turkcell wap la bağlanın bir video da opera dan indirin inerken menüye basın geri ye basın ayarlar ı acın bağlantı yônetisine bakin 2 bağlantı yazacak şeçeneklerden bilgi ye bakın hızı görùn. Çok bağlantı yaparak 2 ayrı video yu 96+96 indirik 96kbş 2 ye bölünmez 2 katı 192 olur wap ve intesnet ayarlarıyla 2 ayri bağlantı kurulacakFiyat baya tuzlu geldi bana ya evde uydunet var sınırsız 512kbps 20tl ayda ödüyoruz bana göre kota 1 yada 4 olmuş önemli değil en fazla 3 gün gidiyor şu 96 kbps a bi çözüm bulsalar daha iyi olr bence
- - - Eklendi - - -
Ayrıca 7mbit ve 43 mbit arasında internette dolaşırken video izlerken fark yok ikiside takılmaz hıphızlı açar sadece indirmede fark olur bu kotada 50 gb değil 4 gb oldugu için kimsenin doğru dürüst indirme yapacagını sanmıyorum :/ ahh turkcell ahh ayda 45 lira taksitle telefon alırk dahaiyi
Aslında 96kpbs hıza düşünce bir çözüm yolu var ben bunu 2 3 defa konu açtım menüden wep e gelin ayarlardan genel den Erisim noktasını gerektiğinde sor yapın telefonuzda wap ve internet ayarları olsun .telefonun kendi tarayıcısından girin girerken internet şenekleri gelecek turkcell interneti şeçin bir siteye girin video indirin inerken menüye basın arka plana alın uygulamalardan opera mini den girin şeçenekler gelince turkcell wap la bağlanın bir video da opera dan indirin inerken menüye basın geri ye basın ayarlar ı acın bağlantı yônetisine bakin 2 bağlantı yazacak şeçeneklerden bilgi ye bakın hızı görùn. Çok bağlantı yaparak 2 ayrı video yu 96+96 indirik 96kbş 2 ye bölünmez 2 katı 192 olur wap ve intesnet ayarlarıyla 2 ayri bağlantı kurulacak
Aynı ay içinde bir üst hıza geçerseniz ilk ay sadece 5 TL ödersiniz. Örnek: SINIRSIZ 1GB Paketiniz varsa aynı ay için TURBO 1GB Paketi’ne geçerseniz ilk ay sadece 5 TL ödersiniz.
43.2 Mbps’lık paketleri “Dual Carrier” ( Çift Taşıyıcı Teknolojili) bir cihazın varsa almanızı öneririz.
arkadaşım 1gb sınırsızdan siz ne anlıyorsunuz.ya da ne anlamıyorsunuz.1gb sınırsız demek.1gb a kadar hız limitisiz kullanırsınız.1gbdan sonra adil kullanım kotası devreye girer ve ay sonuna kadar düşük hızdan nete baglanırsınız.Ya benim anlamadgım şu sınırsız diyonuz ya bi ay mı sürüyor yoksa 1 gb ne zaman biterse o zamana kadar devam ediyo mu paket ona göre yaptırcam yardım edin lütfen
arkadaşım 1gb sınırsızdan siz ne anlıyorsunuz.ya da ne anlamıyorsunuz.1gb sınırsız demek.1gb a kadar hız limitisiz kullanırsınız.1gbdan sonra adil kullanım kotası devreye girer ve ay sonuna kadar düşük hızdan nete baglanırsınız.
dalga geçtiğinizi düşündüğüm için cevap vermiyorum size.Arkadasım telefonlardan pek anlamam sanal seyler bana gore değil pek. ben sadece whatsapp kullanmak için internet paketi istiyorum bu 1 gb hız limiti mi oluyor yoksa bitene kadar mı kullanıyoruz açıkca söyleyin wi-fi olaydı iyiydi
Arkadaşlar Turkcell yeni sınırsız internet paketleri çıkardı. Şartlar şu şekilde:
1 GB Sınırsız - 25 TL : 12 ay gibi herhangi bir süre sınırı yok, paket iptal edilmedikçe otomatik uzatılıyor. 1 GB'lık kullanımdan sonra, hız 96 Kbit/sn' ye düşüyor. Maksimum desteklenen hız 7.2 Mbit/sn. Paketi alabilmek için, SINIRSIZ1GB yazıp 2222'ye gönderin.
1 GB Sınırsız - 30 TL : 12 ay gibi herhangi bir süre sınırı yok, paket iptal edilmedikçe otomatik uzatılıyor. 1 GB'lık kullanımdan sonra, hız 96 Kbit/sn' ye düşüyor. Maksimum desteklenen hız 43.2 Mbit/sn. Paketi alabilmek için, TURBO1GB yazıp 2222'ye gönderin.
4 GB Sınırsız - 40 TL : 12 ay gibi herhangi bir süre sınırı yok, paket iptal edilmedikçe otomatik uzatılıyor. 4 GB'lık kullanımdan sonra, hız 96 Kbit/sn' ye düşüyor. Maksimum desteklenen hız 7.2 Mbit/sn. Paketi alabilmek için, SINIRSIZ4GB yazıp 2222'ye gönderin.
4 GB Sınırsız - 45 TL : 12 ay gibi herhangi bir süre sınırı yok, paket iptal edilmedikçe otomatik uzatılıyor. 4 GB'lık kullanımdan sonra, hız 96 Kbit/sn' ye düşüyor. Maksimum desteklenen hız 43.2 Mbit/sn. Paketi alabilmek için, TURBO4GB yazıp 2222'ye gönderin.
Ayrıntılı bilgi için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kişisel fikrim : Vodafone'un çıkardığı yeni internet paketlerine bakılırsa, Turkcell'inki hem daha ucuz hem de daha avantajlı. Vodafone'da 1GB'lık pakette hız 1 Kbit'e düşüyor ve fiyatı 29 TL (Nisan'dan itibaren). Turkcell'de ise 25 TL ve hız 96 Kbit'e düşüyor.