suan elımde casper var ... dıger saydıgım tum cıhazlarıda denedım dıkkatlı okuduysan...Ve daha az önce casper kullandım diyordun![]()
ios donanıma gore yazılım yapıyo stabılıte harıka bır dıgerı senın elındekı note 2 en fazla v5.0 yukselır bugun alınan ıp5 veya 5s bı 7-8 yıldestek alır.......Android cihazlar gereksiz ram harciyor olabilir.
ama her zaman icerisine koyulan donanimla tam performansli calisiyor. Senin kasiyor dedigin cihazi (Galaxy Note 2) kullaniyorum 1 senedir. En ufak bir kasma sorunu yasamadim. Adamina gore muamele yapmiyor sonucta cihazlar. Ama kullanmasini billirsen eger gercekten cok iyi cihazlar.. Aklina yaz bence..
En azından android e kasıntısız geliyor (iPhone 4) ve eski sürümdeyken yeni oyunları yükleyebiliyorsun ve bazı oyunların yeni sürümünü yükle te biliyorsun ve androidi kastıran casper ve sen kullandım dedin ama kullandığın ı nerden bilelimsuan elımde casper var ... dıger saydıgım tum cıhazlarıda denedım dıkkatlı okuduysan...
ios donanıma gore yazılım yapıyo stabılıte harıka bır dıgerı senın elındekı note 2 en fazla v5.0 yukselır bugun alınan ıp5 veya 5s bı 7-8 yıldestek alır.......

Custom ROM'lar la ben Note 2'yi 5 sene canlı tutarımsuan elımde casper var ... dıger saydıgım tum cıhazlarıda denedım dıkkatlı okuduysan...
ios donanıma gore yazılım yapıyo stabılıte harıka bır dıgerı senın elındekı note 2 en fazla v5.0 yukselır bugun alınan ıp5 veya 5s bı 7-8 yıldestek alır.......

Custom ROM'lar la ben Note 2'yi 5 sene canlı tutarım
Sen canlı tutmak iste yeter ki.
Hız+Performans+Market+Stabilite= ANDROID.[/QU
casper vıa da kasıyo demedım androıd gereksız ram harcayıp sarj tuketıyo dedımEn azından android e kasıntısız geliyor (iPhone 4) ve eski sürümdeyken yeni oyunları yükleyebiliyorsun ve bazı oyunların yeni sürümünü yükle te biliyorsun ve androidi kastıran casper ve sen kullandım dedin ama kullandığın ı nerden bilelim![]()
Teknosa'da fiyatı 1400 TL'ydi en son ?ıphone 4 hazıran 2010 cıkıs tarıhı fıyatı 950-1100 tl arası yıl 2014 1 yıl sonra yaklasık 800 tl cıvarına belkı duser....
note 2 ekım 2012 cıkıs tarıhı fıyatı 1379 tl yıl 2014 1 yıl sonra hurda fıyatına satılacak....
fark ortada
Bu onun farkını gösterir iPhone dandik bir cihazı pahalıya satıyor , android ise güzel cihazların fiyatını düşük tutuyor Apple ise kasıntılı cihazı hala pahalıya satıyor bumu farkıphone 4 hazıran 2010 cıkıs tarıhı fıyatı 950-1100 tl arası yıl 2014 1 yıl sonra yaklasık 800 tl cıvarına belkı duser....
note 2 ekım 2012 cıkıs tarıhı fıyatı 1379 tl yıl 2014 1 yıl sonra hurda fıyatına satılacak....
fark ortada

glaxy wonderde oyle bı sorun yasamadımArkadaslar suana kadar onlarca Android telefon inceledim. Karsilastigim sey bir hayli ilgincti. Kimse buna cevap veremedi. Anlatayim hemen ; cihazin rami ne kadar olsun örn 312 mb. Telefona 50 tane uygulama yuklediniz. Telefonu actiniz ama hicbir uygulama acmiyorsunuz. On dakika sonra calisan servislerde kendiliginden acilmis bircok uygulama goruyorsunuz. Bu cihazin rami ve uygulama sayisiyla dogru orantili oluyor. Diyelim Galaxy Note 3 ram yuksek daha fazla uygulama aciliyor. Uzun lafin kisasi siz hic birsey acmasaniz dahi ram bellek kendini doldurmayi basariyor
MUCİZE sorun ram kendiliginden bazen o kadar doluyor ki calisan servislerde hic acip kullanmadiginiz seyler yuzunden telefonun asiri yavasladigina sahit oluyorsunuz. Ve paraniza yazik oldunu dusunuyorsunuz cunku raminiz bosu bosuna doluyor. İsterseniz 2 gb olsun mutlaka ANDROİD onun yarisini yada daha fazlasini kendiligindan doldurmayi basarmistir.
Arkadaslar suana kadar onlarca Android telefon inceledim. Karsilastigim sey bir hayli ilgincti. Kimse buna cevap veremedi. Anlatayim hemen ; cihazin rami ne kadar olsun örn 312 mb. Telefona 50 tane uygulama yuklediniz. Telefonu actiniz ama hicbir uygulama acmiyorsunuz. On dakika sonra calisan servislerde kendiliginden acilmis bircok uygulama goruyorsunuz. Bu cihazin rami ve uygulama sayisiyla dogru orantili oluyor. Diyelim Galaxy Note 3 ram yuksek daha fazla uygulama aciliyor. Uzun lafin kisasi siz hic birsey acmasaniz dahi ram bellek kendini doldurmayi basariyor
MUCİZE sorun ram kendiliginden bazen o kadar doluyor ki calisan servislerde hic acip kullanmadiginiz seyler yuzunden telefonun asiri yavasladigina sahit oluyorsunuz. Ve paraniza yazik oldunu dusunuyorsunuz cunku raminiz bosu bosuna doluyor. İsterseniz 2 gb olsun mutlaka ANDROİD onun yarisini yada daha fazlasini kendiligindan doldurmayi basarmistir.