Androidin Gizemi

Sponsorlu Bağlantılar

bLnmz

bLnmz

Üye
4.1.2 deyim ve stock 4.3 u bile yuklemeye cekiniyorum.sarj süresinin yari yariya dustugunu söylüyorlar. Sizin yuklediginiz 4.4.2 hangi custom hocam
Galaxy Note 2 N7100 - [4.4.2KİTKAT] DN3 RC NOTE 2 [S5 Görünümlü Note 3 özellikli] [ Sorunsuz Wifi+ Şebeke+Resimli Anlatım] - MaxiCep
Bu ROM hocam. Şarj süreside 1 gün çok rahat gidiyor.
knox sayacınıda sıfırlama var internetten araştırıp bulunabilir :)
Valla ben bulamadım varsa bir kaynak özelden gönderirsen çok sevinirim üstad :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

avrilem

Üye
Sağol hocam biraz araştırma yapim

• Beğen
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
casper vıa 3216 v4.1.2 kullanıyorum.. wphone fanı degılım... pc mı w7 home den win8.1 pro ya yukseltım ve bu harıkas hızlı sıtemı telefonumdada kullanmak ıstıyorum.... androıd ıos un golgesındedır.... nokta...

bLnmz

bLnmz

Üye
casper vıa 3216 v4.1.2 kullanıyorum.. wphone fanı degılım... pc mı w7 home den win8.1 pro ya yukseltım ve bu harıkas hızlı sıtemı telefonumdada kullanmak ıstıyorum.... androıd ıos un golgesındedır.... nokta...
Android IOS'un gölgesinde olduğu için, dünyanın en iyi mobil işletim sistemi zaten. Haklısın paşam :)

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
casper via kulanıyor :D sonrada karalıyor :D , casper via en sorunlu cihaz ve suç androidde değil kullandığın cihazda , samsung galaxy note veya tab al farkı gör.

• Beğen
Tepkiler: bLnmz
bLnmz

bLnmz

Üye
casper via kulanıyor :D sonrada karalıyor :D , casper via en sorunlu cihaz ve suç androidde değil kullandığın cihazda , samsung galaxy note veya tab al farkı gör.
Samsung Galaxy Tab serisinin ilk çıkanını alsam, Casper'ın son cihazından daha hızlıdır. İdda ediyorum :ehe

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Samsung Galaxy Tab serisinin ilk çıkanını alsam, Casper'ın son cihazından daha hızlıdır. İdda ediyorum :ehe
adam almış galaxy ace alsa neysede almış en dandik casper via tableti sonra burada iOS Androidden daha iyi Windows Phone 8 Android'den daha iyi diyor :D
valla senin gibiler beni gülme krizine sokuyor :D

• Beğen
bLnmz

bLnmz

Üye
adam almış galaxy ace alsa neysede almış en dandik casper via tableti sonra burada iOS Androidden daha iyi Windows Phone 8 Android'den daha iyi diyor :D
Android kötü bir işletim sistemi olsa, bu kadar tercih edilmezdi. Her marka android'li cihaz çıkarmazdı.
Neden IOS kullanan cep telefonu / tablet yok iPhone/iPad hariç? Çünkü kapalı kutu.
I love Android :op::sarıl:

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Android kötü bir işletim sistemi olsa, bu kadar tercih edilmezdi. Her marka android'li cihaz çıkarmazdı.
Neden IOS kullanan cep telefonu / tablet yok iPhone/iPad hariç? Çünkü kapalı kutu.
Yok iOS'un kullanılmama sebebi apple'ın izin vermemesi :) , ama daha önce iPhone kullanmıştım bildiğin kapalı kutu arayüzü sıkıcı , sadece app store'si var ama app store'de çoğu şey paralı artı dışarıdan oyun yükleme yok ve app store'de olan oyunların play store'de sadece %100'den %1'i :) ,

bLnmz

bLnmz

Üye
Yok iOS'un kullanılmama sebebi apple'ın izin vermemesi :) , ama daha önce iPhone kullanmıştım bildiğin kapalı kutu arayüzü sıkıcı , sadece app store'si var ama app store'de çoğu şey paralı artı dışarıdan oyun yükleme yok ve app store'de olan oyunların play store'de sadece %100'den %1'i :) ,
Kullanmak isteyen bence her türlü iznini alır, kullanır :)

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Kullanmak isteyen bence her türlü iznini alır, kullanır :)
yok iOS Sadece Apple ürünlerine özel işletim sistemi bunu apple belirledi nedenide direk olarak amiral gemisinden para kazanması yoksa dieğr markalar kullansa iPhone pahalı diye satılmıcak :) ama zatende kullanılmaması gayet güzel android en iyisi forever nexus :)

• Beğen
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
bedava sırke hesabı dır androıd......
ciddimi gorende sancak senı bıll gates ... dınıme kufreden musluman olsa.....

NEXUS

NEXUS

Üye
Verecek cevap bulamıyınca böle laf atarsın yazık gerçekten sana acıyorum.

bLnmz

bLnmz

Üye
Pasam android ile windows phone karsilastir. Hatta ioslada karsilastir sonra yorum yap. Seni yadirgamiyoruz yanlis anlama ama ogren bence. Arkadaslarinla konusurken soler rezil olursun..

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Pasam android ile windows phone karsilastir. Hatta ioslada karsilastir sonra yorum yap. Seni yadirgamiyoruz yanlis anlama ama ogren bence. Arkadaslarinla konusurken soler rezil olursun..
Yav adam fanboy amacı android i amacı kötülemek , sen ne dersen de yine android i kötüleyecek yani böleleriyle uğraşmaya değmez , gül geç gitsin :D

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
androıd cıhazlar greksız yere arka planda uygulama calıstırmaktan baska ısı yok... uygulama zengınlıgı adı altında gplay dakı uygulamaların %95 ı bos uygulama... ios ve wp8 magazalarında gereksız uygulamalar yok.... bedava işletım sıstemını çın malı teller bıle kullanıyor... ıpad ve ıphone denedım androıd yanına bıle yaklasamaz... s4 note 2 note3 te denedım.....
Yav adam fanboy amacı android i amacı kötülemek , sen ne dersen de yine android i kötüleyecek yani böleleriyle uğraşmaya değmez , gül geç gitsin :D
nokıa s60v5 ten androıd e gectık fıyasko cıktı... gercekler acı.....

NEXUS

NEXUS

Üye
androıd cıhazlar greksız yere arka planda uygulama calıstırmaktan baska ısı yok... uygulama zengınlıgı adı altında gplay dakı uygulamaların %95 ı bos uygulama... ios ve wp8 magazalarında gereksız uygulamalar yok.... bedava işletım sıstemını çın malı teller bıle kullanıyor... ıpad ve ıphone denedım androıd yanına bıle yaklasamaz... s4 note 2 note3 te denedım.....
O yüzden bizde kasmadı , kasmıyor :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Ve daha az önce casper kullandım diyordun :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Google play store de o yüzden aradığım her uygulamayı bulabiliyorum :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Ve git istediğini kullan buraya gelip yalan yanlış şeyler anlatma , madem android fiyasko kullanma sana zorla kullan diyen yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt