Aldığım laptop ta ağırlık oyun için olmayacak. Asus laptopların fiyatları da yüksek. Max.1800 liraya önerebileceğiniz bir asus pc var mı ? Fazla oyun oynamam oynasam en yüksek gta4 ve cald of daty serisinin oyunlarını oynarım. NVIDIA GeForce GT 635M 2048MB bu ekran kartı dediklerimi rahatlıkla kaldırır mı ?Oyun için alıyorsan ekran kartı en az gt740 olmalı onun dışında ramda mhz günlük kullanımda etki etmez 1333mhz ile 1866mhz oyunda falan fps artmasını sağlamaz anca benchmarkta puanı yüksek gösterir onun dışında marka olarak asus laptoplara bakmanı öneririm
Ekran kartında mb önemli değildir keza bit de oc yapılmayacaksa önemsizdir,Gt645 daha iyi bir tercih olur.Ben bi bakıyım iyi fiyatlı bulursam atarım birde gta 4 çok sorunlu zaten o kadarda güzel değilAldığım laptop ta ağırlık oyun için olmayacak. Asus laptopların fiyatları da yüksek. Max.1800 liraya önerebileceğiniz bir asus pc var mı ? Fazla oyun oynamam oynasam en yüksek gta4 ve cald of daty serisinin oyunlarını oynarım. NVIDIA GeForce GT 635M 2048MB bu ekran kartı dediklerimi rahatlıkla kaldırır mı ?

Evet sorunlu ama üzerinde birkaç ayar yaptın mı yağ gibi çalışıyor..Ekran kartında mb önemli değildir keza bit de oc yapılmayacaksa önemsizdir,Gt645 daha iyi bir tercih olur.Ben bi bakıyım iyi fiyatlı bulursam atarım birde gta 4 çok sorunlu zaten o kadarda güzel değil![]()
olmadı gta5 var piyasaya çıkacak. tamam hocam bulursanız bana yollayın linki lütfen. birde msı markasını sormak istiyorum sizlere. çoğunlukla oyun bilgisayarı üretiyor bu firma. oyun konusunda msı dahamı iyidir asus tan ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızişte bu gayet iyi gt740 bi çok oyun 1366x768 çözünürlükte rahat açar.Msi gamebook üretiyor ama 3000 liraydı sanırım yani baya tuzlu
| 1.80Ghz |
İ7 4200u Gayet yeterli sen takma kafanı onadiyor. bu baya düşük gibime geldi sanki ?[TBODY] [/TBODY]
1.80Ghz

msi genelde oyun laptopu üretiyor. Bu yüzden ısınma sorunu olmaz msida. En ince oyun bilgisayarı msi'da 5000 tl'lik gs70'i inceleyin ultrabook gibi yapmışlar küçücük fanı var. İçinde gtx765 kart var ve kullananlar ısınmadığını söylüyorlar. Eğer o incecik makineyi o donanımla soğutuyorsa msi. Normal kasaları da soğutuyordur heralde. Bende de ge60 var. Isınma sorunu yaşamadım gaming laptop zaten. Hemde i7 daha fazla enerji daha fazla ısı. Ama sıkıntı yok buz gibi çalışıyor 1 senedir.Kafayı karıştıran tek şey dhde ısınıyo demeleri. bu ısınma performansı etkilemiyosa msi tabiki.
tamam başka sitede gördümİ7 4200u Gayet yeterli sen takma kafanı ona![]()
| İşlemci Hızı | : | i7-4500U - 1.8 GHz Turbo Boost ile 3.0 GHz'e kadar |
Hatta inceleme videoları var bf4 ü ultrada açıyordu.msi genelde oyun laptopu üretiyor. Bu yüzden ısınma sorunu olmaz msida. En ince oyun bilgisayarı msi'da 5000 tl'lik gs70'i inceleyin ultrabook gibi yapmışlar küçücük fanı var. İçinde gtx765 kart var ve kullananlar ısınmadığını söylüyorlar. Eğer o incecik makineyi o donanımla soğutuyorsa msi. Normal kasaları da soğutuyordur heralde. Bende de ge60 var. Isınma sorunu yaşamadım gaming laptop zaten. Hemde i7 daha fazla enerji daha fazla ısı. Ama sıkıntı yok buz gibi çalışıyor 1 senedir.
aynı şeyi yazmışız aynı anda ..Yani yetmediği yerde zaten boostluyor o boşta 1.8 çalışıyor enerji verimliliği için[TBODY] [/TBODY]
Turbo Boost ile 3.0 GHz'e kadar

Güvenilir dh de burdan alışveriş yapan çoktamam başka sitede gördüm
çıkabiliyormuş[TBODY] [/TBODY]
İşlemci Hızı : i7-4500U - 1.8 GHz Turbo Boost ile 3.0 GHz'e kadar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu site daha uygun sanki. güvenilir mi bu siteye ?
Doğrudur hocam. Ama sizin laptop benim alacağım msı dan 500-600 lira daha yüksek. sizinki dediğiniz gibi oyun bilgisayarı. ama benim ki normal bir seri..msi genelde oyun laptopu üretiyor. Bu yüzden ısınma sorunu olmaz msida. En ince oyun bilgisayarı msi'da 5000 tl'lik gs70'i inceleyin ultrabook gibi yapmışlar küçücük fanı var. İçinde gtx765 kart var ve kullananlar ısınmadığını söylüyorlar. Eğer o incecik makineyi o donanımla soğutuyorsa msi. Normal kasaları da soğutuyordur heralde. Bende de ge60 var. Isınma sorunu yaşamadım gaming laptop zaten. Hemde i7 daha fazla enerji daha fazla ısı. Ama sıkıntı yok buz gibi çalışıyor 1 senedir.
Arkadaşın önerdiği laptop ile msı kıyasladım da . MSI nın işlemcisi daha yüksek çıktı. MSI da karar kıldım. Hayırlısı inşAllah..Kolayı var yaz googlea araştır illaki vardır kullanıcı yorumları
Pc Depo'nun satış stratejisi o , stokta bulunmayan ürünlerin fiyatlarını düşürüyorlar ama stok olunca eski haline dönüyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anaaa ucuzlamış fiyatıStoklarda kalmamış ama
![]()