Tavsiye Max. 1500 liraya laptop önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Oyun için alıyorsan ekran kartı en az gt740 olmalı onun dışında ramda mhz günlük kullanımda etki etmez 1333mhz ile 1866mhz oyunda falan fps artmasını sağlamaz anca benchmarkta puanı yüksek gösterir onun dışında marka olarak asus laptoplara bakmanı öneririm

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Oyun için alıyorsan ekran kartı en az gt740 olmalı onun dışında ramda mhz günlük kullanımda etki etmez 1333mhz ile 1866mhz oyunda falan fps artmasını sağlamaz anca benchmarkta puanı yüksek gösterir onun dışında marka olarak asus laptoplara bakmanı öneririm
Aldığım laptop ta ağırlık oyun için olmayacak. Asus laptopların fiyatları da yüksek. Max.1800 liraya önerebileceğiniz bir asus pc var mı ? Fazla oyun oynamam oynasam en yüksek gta4 ve cald of daty serisinin oyunlarını oynarım. NVIDIA GeForce GT 635M 2048MB bu ekran kartı dediklerimi rahatlıkla kaldırır mı ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Aldığım laptop ta ağırlık oyun için olmayacak. Asus laptopların fiyatları da yüksek. Max.1800 liraya önerebileceğiniz bir asus pc var mı ? Fazla oyun oynamam oynasam en yüksek gta4 ve cald of daty serisinin oyunlarını oynarım. NVIDIA GeForce GT 635M 2048MB bu ekran kartı dediklerimi rahatlıkla kaldırır mı ?
Ekran kartında mb önemli değildir keza bit de oc yapılmayacaksa önemsizdir,Gt645 daha iyi bir tercih olur.Ben bi bakıyım iyi fiyatlı bulursam atarım birde gta 4 çok sorunlu zaten o kadarda güzel değil :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartında mb önemli değildir keza bit de oc yapılmayacaksa önemsizdir,Gt645 daha iyi bir tercih olur.Ben bi bakıyım iyi fiyatlı bulursam atarım birde gta 4 çok sorunlu zaten o kadarda güzel değil :)
Evet sorunlu ama üzerinde birkaç ayar yaptın mı yağ gibi çalışıyor.. :) olmadı gta5 var piyasaya çıkacak. tamam hocam bulursanız bana yollayın linki lütfen. birde msı markasını sormak istiyorum sizlere. çoğunlukla oyun bilgisayarı üretiyor bu firma. oyun konusunda msı dahamı iyidir asus tan ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
işte bu gayet iyi gt740 bi çok oyun 1366x768 çözünürlükte rahat açar.Msi gamebook üretiyor ama 3000 liraydı sanırım yani baya tuzlu

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
işte bu gayet iyi gt740 bi çok oyun 1366x768 çözünürlükte rahat açar.Msi gamebook üretiyor ama 3000 liraydı sanırım yani baya tuzlu
1.80Ghz
[TBODY] [/TBODY]
diyor. bu baya düşük gibime geldi sanki ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kafayı karıştıran tek şey dhde ısınıyo demeleri. bu ısınma performansı etkilemiyosa msi tabiki.
msi genelde oyun laptopu üretiyor. Bu yüzden ısınma sorunu olmaz msida. En ince oyun bilgisayarı msi'da 5000 tl'lik gs70'i inceleyin ultrabook gibi yapmışlar küçücük fanı var. İçinde gtx765 kart var ve kullananlar ısınmadığını söylüyorlar. Eğer o incecik makineyi o donanımla soğutuyorsa msi. Normal kasaları da soğutuyordur heralde. Bende de ge60 var. Isınma sorunu yaşamadım gaming laptop zaten. Hemde i7 daha fazla enerji daha fazla ısı. Ama sıkıntı yok buz gibi çalışıyor 1 senedir.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, mehsevim ve Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Turbo Boost ile 3.0 GHz'e kadar
[TBODY] [/TBODY]
Yani yetmediği yerde zaten boostluyor o boşta 1.8 çalışıyor enerji verimliliği için

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
İ7 4200u Gayet yeterli sen takma kafanı ona :)
tamam başka sitede gördüm
İşlemci Hızı:i7-4500U - 1.8 GHz Turbo Boost ile 3.0 GHz'e kadar
[TBODY] [/TBODY]
çıkabiliyormuş :) bu site daha uygun sanki. güvenilir mi bu siteye ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
msi genelde oyun laptopu üretiyor. Bu yüzden ısınma sorunu olmaz msida. En ince oyun bilgisayarı msi'da 5000 tl'lik gs70'i inceleyin ultrabook gibi yapmışlar küçücük fanı var. İçinde gtx765 kart var ve kullananlar ısınmadığını söylüyorlar. Eğer o incecik makineyi o donanımla soğutuyorsa msi. Normal kasaları da soğutuyordur heralde. Bende de ge60 var. Isınma sorunu yaşamadım gaming laptop zaten. Hemde i7 daha fazla enerji daha fazla ısı. Ama sıkıntı yok buz gibi çalışıyor 1 senedir.
Hatta inceleme videoları var bf4 ü ultrada açıyordu.

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Turbo Boost ile 3.0 GHz'e kadar
[TBODY] [/TBODY]
Yani yetmediği yerde zaten boostluyor o boşta 1.8 çalışıyor enerji verimliliği için
aynı şeyi yazmışız aynı anda .. :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
tamam başka sitede gördüm
İşlemci Hızı:i7-4500U - 1.8 GHz Turbo Boost ile 3.0 GHz'e kadar
[TBODY] [/TBODY]
çıkabiliyormuş :) bu site daha uygun sanki. güvenilir mi bu siteye ?
Güvenilir dh de burdan alışveriş yapan çok

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Doğrudur hocam. Ama sizin laptop benim alacağım msı dan 500-600 lira daha yüksek. sizinki dediğiniz gibi oyun bilgisayarı. ama benim ki normal bir seri..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kolayı var yaz googlea araştır illaki vardır kullanıcı yorumları

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kolayı var yaz googlea araştır illaki vardır kullanıcı yorumları
Arkadaşın önerdiği laptop ile msı kıyasladım da . MSI nın işlemcisi daha yüksek çıktı. MSI da karar kıldım. Hayırlısı inşAllah..

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Joker.

Joker.

Üye

Anaaa ucuzlamış fiyatı :DStoklarda kalmamış ama:ah
Pc Depo'nun satış stratejisi o , stokta bulunmayan ürünlerin fiyatlarını düşürüyorlar ama stok olunca eski haline dönüyor.

kfahaa

kfahaa

Üye
Acer de ısınma sıkıntısı oluyor !

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

Bu linkteki laptopu sipariş verdim. Büyük ihtimal yarın elime ulaşır. Windows 8 in İso dosyasını yardımcı bir programla 16GB lik flash disce yazdırdım.. Laptop geldiğin de inşAllah sorunsuz sistemi yüklerim... daha önce hiç yüklemedim.. bakalım ne olacak ,;) ayrıca win 8 imi önerirsiniz yoksa win 7 yimi ?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
win8.1 iyidir. Ayrıca neden dvdye yazdırmadın ki

Üst Alt