Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
Konu ile alakasız mesajlar yazmayalım lütfen

dakamon

dakamon

Üye
O değilde beyler mesela telefonu güncelle den denetliyormuşsunuz bir bakıyorsunuz gelmiş hemen indir diyorsunuz i bakıyorsunuz zart diye 15 sanyede indiriyormuş meğerse hata düzeltmesi tarzında bir güncellemeymiş :D kaç kişi kalp krizi geçirir acaba :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu hayal bile edilmeyen özellikler ..bana çok ilginç geldi ali kemal... merak ettim şimdi neler bu hayal bile edemediğimiz özellikler bu hayal dediğiniz özellikleri yıllar öncesinde zaten kullanmıyormuyduk.
Yine yanlış anlamışsınız. Demek istediğim Builddeki tanıtımdan önce kimse bu özellikleri beklemiyordu. Ses ayarları,bildirim merkezi,ayar kısayolları,duvar kağıdı gibi özellikler bile herkese yeterli geliyordu.

Otg ve Dosya yöneticisi zaten kimsenin aklının ucundan bile geçmiyordu ki belirtilen dosya Yöneticisi kısıtlı bir dosya yöneticisiydi.

Otg ve Şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliğiyle eski cihazlarda belki vardı ama bugünkü üst düzey bir çok Android telefonda da yok.

• Beğen
Tepkiler: roadrunner2635 ve erdal8142
TurboCall

TurboCall

Üye
Yine yanlış anlamışsınız. Demek istediğim Builddeki tanıtımdan önce kimse bu özellikleri beklemiyordu. Ses ayarları,bildirim merkezi,ayar kısayolları,duvar kağıdı gibi özellikler bile herkese yeterli geliyordu.

Otg ve Dosya yöneticisi zaten kimsenin aklının ucundan bile geçmiyordu ki belirtilen dosya Yöneticisi kısıtlı bir dosya yöneticisiydi.

Otg ve Şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliğiyle eski cihazlarda belki vardı ama bugünkü üst düzey bir çok Android telefonda da yok.
Hangi özellikler gelmiycek betada o tanıtılan kilit ekranı gelicekmi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hangi özellikler gelmiycek betada o tanıtılan kilit ekranı gelicekmi ?
Kilit ekranı tema uygulamaları gelmeyecek denmiş. Bu, bu özelliği gelmeyebileceği olarak da anlaşılabilir, kilit ekranı temaları için Extra uygulamaların gelmeyeceği olarak da anlaşılabilir.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu hafta gelecek demişte söylendi kaç kere onlarda hafta pazardan başlıyor. Kafa karıştırmak için bu hafta demişler.. Bu arada yorumları okurken gülmekten yıkıldım. Gerçekten wp kullanmayı hak etmeyen çok fazla insan var, hatta telefon kullanmayı. Telefon bu, aramak haberleşmek için kullanırsın otg gelse de bişeyler yapsam diye değil. Otg gelirse eminim bundan forumda 4-5 kişi kullanacak gelmişsiniz böyle olurmu vermiyorlar ben satıyorum telefonu diyorsunuz, e satın engelleyen yok.

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: roadrunner2635, zaakaan, suyunsesi ve 2 diğerleri
TurboCall

TurboCall

Üye
Kilit ekranı tema uygulamaları gelmeyecek denmiş. Bu, bu özelliği gelmeyebileceği olarak da anlaşılabilir, kilit ekranı temaları için Extra uygulamaların gelmeyeceği olarak da anlaşılabilir.
AAA o yatay ve yuvarlak kilit ekranında aklım kalmıştı bu üzdü bak.
Başka gelmiycek olan neler varmış bilgin varmı bu konuda ? bi haberlere bakıyım 2 gündür geri kaldım haberlerden.

dakamon

dakamon

Üye
Sonradan gelsinde... Biraz adama benzesin şu telefon ya. Resmen piyasada 8.1 ile iddalı bir platform olacak deniyor wp olsun olmasın 8.1 güncellemesine kilitlenmiş durumdaBana kalırsa 8.1 den sonra update 1 ve 2 de tam anlamıyla beklentileri karşılayacaklar. Nasılki w8.1 den sonra update 1 ile de yeni özellikler getirdilerse bizde de bu böyle olacak. Ancak wp9 da uçuk bir sisteme dönüşebilir diyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve ErturkSahin
...decode...

...decode...

Üye
ben kendi lumia 820'mi alalı nerden baksan 2 ay oldu sanırım ama almadan önce de bu sistemin iyi tarafları-kötü tarafları nedir diye de uzun uzadıya araştırmıştım. eğer telefonu oyuncağım yapmak isteseydim alırdım orta seviye android, sabah-akşam root-custom rom atıp dururdum veya gereksiz kasmalarını izlemek zorunda kalırdım. bakın şu haberlerden sonraki tepkinizi anlayabilirim ama birincisi adamlar hiçbir şekilde resmi olarak ne OTG desteği getireceklerini veya bir Dosya Yöneticisi getireceklerini söylediler. sadece Nawzil'in tweetleriyle hareket edip tahmin yürütmeye çalıştık. İkinci olarak ise Nawzil GDR3'te sanırım 3. kolon desteği getirileceğini söyledi fakat GDR3 ile o da gelmedi, yani diyeceğim o ki preview sürümünde dosya yöneticisi ve OTG desteğinin gelip gelmemesine göre Microsoft'a cephe almamak lazım bence. Final sürümünde bunları görmemiz mümkün.

• Beğen
Tepkiler: roadrunner2635 ve Aybars1979

fraps34

Üye

Burada voov denilen birçok özelliği ben 4 yıl önce Nokia n8 de kullanıyordum : )) Bazen pembe gözlükleri çıkartmak gerekiyor.

Nokia L920 kasasında ve donanımında bir symbian veya meego telefon çıksaydı hiç düşünmez onu satın alırdım : )

• Beğen
Tepkiler: hookword, muratkara21 ve dakamon
csH

csH

Üye
Burada voov denilen birçok özelliği ben 4 yıl önce Nokia n8 de kullanıyordum : )) Bazen pembe gözlükleri çıkartmak gerekiyor.

Nokia L920 kasasında ve donanımında bir symbian veya meego telefon çıksaydı hiç düşünmez onu satın alırdım : )
symbian mı? hangi yeni uygulama çıkıyor ona WP ile Symbian:)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye

diğer arkadaşlar için durum böyle olabilir ancak ben kesinlikle öyle düşünmüyorum asla azınan yetinmedim ve her zaman istediğim herşeyin en iyisinin bizimle olması...beni az çok tanıyosun ve her zaman bunu savundum, şimdi burada asıl önemli olan şunun yada diğerinin gelmemesi değil tanıtımı hep birlikte izledik ve vaat edilenler vardı şimdi bu sözlerin zamanında tutulması lazım .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ya ben anlatamıyorum ya da sizin algınızda bir sorun var. Elimde şu anda Xperia Z1 var ve Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Ayrıca bir çok 2000TL üstü Android Cihazda da Otg yok. Evet bahsedilen özellikleri ben de N8'imde kullanmıştım. Ama N8'de olmayan bir çok şey de yeni cihazlarda var kıyaslama normal olmamış yani.

• Beğen
Tepkiler: roadrunner2635, suyunsesi ve yunus-emre-6606
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
symbian mı? hangi yeni uygulama çıkıyor ona WP ile Symbian:)
simbiana zaten güncelleme çıkarmaya gerek yok sistem zaten oturmuş Bi sistem kendi çapında başarılı bir sistemdir arkadaşın dediği gibi şuan 1020 de simbian yüklü olmasını çok isterdim

habbuj

habbuj

Üye
Symbian tarih oldu hatırlatayım :D

TurboCall

TurboCall

Üye
Ya ben anlatamıyorum ya da sizin algınızda bir sorun var. Elimde şu anda Xperia Z1 var ve Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Ayrıca bir çok 2000TL üstü Android Cihazda da Otg yok. Evet bahsedilen özellikleri ben de N8'imde kullanmıştım. Ama N8'de olmayan bir çok şey de yeni cihazlarda var kıyaslama normal olmamış yani.
Evet katılıyorum ali kemal abiye ama, ilk söylediği kelimeyi ben söylesem banlanırdım diye tahmin ediyorum.

csH

csH

Üye
simbiana zaten güncelleme çıkarmaya gerek yok sistem zaten oturmuş Bi sistem kendi çapında başarılı bir sistemdir arkadaşın dediği gibi şuan 1020 de simbian yüklü olmasını çok isterdim
bende symbian kullandım 620yi almadan önce ama artık symbian devri geçti hiç sanmıyorum symbian ı istediğinizi

• Beğen
Tepkiler: emz
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşı yanlış anlamadıysam tam olarak şunu demek istiyor . Symbian eski bir sistem onda olmayanın wp de olması normalde , onda olanın wp de olmaması anormal .

• Beğen
Tepkiler: hookword ve cesurpolis61

Üst Alt