Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
yarın 16.35'te geliyormuş demek ikindi vakti o vakit :P :D

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
hala Nokia ile Samsung'u Sony'yi, Androidle Windows Phone'u kıyaslamak, ne bileyim çok saçma geliyor.. insanlar zevklerine göre, isteklerine göre hareket eder, çoğu telefonda kullandığımız şeyler çok çok lüks şeyler değil mi zaten ? Gelmiş burda yok satarım bu telefonu, yok symbian yüklü olsaydı yok android yok şu yok bu, burada en küçük belki de benimdir bunu kabul ederim. Diğer forumları bilmem ama Windows Phone forumunda da %80-%90'ımız yetişkin aklı başında insanlarız. Yapmayın Allah aşkına böyle şeyler. Neden en ufak bir konuda her iki taraftan birisi alttan almak istemiyor da karşı çıkma yolunu seçiyor? en son yorum attığımda belki de 100 küsürlü sayfalardı, bakıyorum her akşam acayip acayip muhabbetler, değişik değişik mesajlar, yorumlar. Valla çoğu zaman diyecek bir şey bulamıyorum. İyi yorumlar yok mu ? kesinikle var. Bunların hepsi sızıntı olmak zorunda da değil. Çok güzel görüşler var beğensek de beğenmesek de. Tamam gerginiz belki hayatımızın %1'i bazı arkadaşlar için de %99'u olan telefon konusunda önemli bir güncelleme bekliyoruz. Erken gelse, tamam iyi güzel olur tabi ki, ama eninde sonunda gelecek bu bir gerçek. Bak adam tweetinde tarih de vermiş. 14 Nisan demiş. Ne gerek var kasmaya bu kadar. Bekleyeceğiz, sabırsızlanacağız tamam. "keşke bu akşam gelse" haklısın keşke gelse, sen buraya yazınca da gelecek zaten anında. Microsoft yöneticileri "Yahu bu adam bu akşam istiyor bu akşam mı versek ne yapsak?" diye konuşacaklar kendi aralarında. Bakın burada büyüklerime, yani çoğunuza saygısızlık etmek istemem ama gerçekten yöneticilerimizin halinden anlamaya çalışın. Adamlar emek vermiş bu kadar, bugüne gelmiş bu forum. Güzelce haberimizi de alıyoruz ? Gerçekten bakıyorum adamlar saygısızlık etmemek için sürekli uyarıları bile rica halinde yapıyor. Diğeri gelmiş "keşke symbian yüklü olsaydı". Yapmayın yazıktır günahtır diyorum. Tamam sustum efendim fazla konuştum kendi adıma. Saygısızlık yaptıysam hatamı mazur görün küçüktür diyin. Ancak biraz da dikkat edelim, benim gibi güncelleme bekleyen tüm arkadaşlara da kolay gelsin diyorum:maxicep:

Çok doğru yazmışsın kardeşim. Bende lise öğrencisiyim ama bazen dediğine gerçekten çok hak veriyorum. Ama herkesten özür dileyerek söylüyorum ki bende yapmışımdır elbet. Ama gene de hoş olmuyor. :)

Telgrafla gonderildi.

• Beğen
Tepkiler: OhMyDrogba ve ykd96
bsavr

bsavr

Üye
Unreal Engine 4, Microsoft'un mobil platformlarını da destekleyecekmiş. :bud:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bugünüde atlattık sanırım hadi hayırlısı arkadaşlar gazamız mübarek olsun yarın sınavlar falan dedin mi zaman geçer benim :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ms güncellemeyi duyurduğunda ben

Ms özellikleri kısıp verdiğinde ben

• Beğen
Tepkiler: emz

skynet

Üye
Şafak doğan güneş :)

Ankesörlü telefondan gönderildi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Yarın saat 15.35te gelecek :)

Tuğla ile gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@bulutsuzgece
@papakudioflu ingilizce bir metin hazırlayıp joe'yu twitterdan sıkıstırsak?

Üst Alt