TurboCall
Üye
oooffff.öğleyle akşam arası![]()
oooffff.öğleyle akşam arası![]()
hala Nokia ile Samsung'u Sony'yi, Androidle Windows Phone'u kıyaslamak, ne bileyim çok saçma geliyor.. insanlar zevklerine göre, isteklerine göre hareket eder, çoğu telefonda kullandığımız şeyler çok çok lüks şeyler değil mi zaten ? Gelmiş burda yok satarım bu telefonu, yok symbian yüklü olsaydı yok android yok şu yok bu, burada en küçük belki de benimdir bunu kabul ederim. Diğer forumları bilmem ama Windows Phone forumunda da %80-%90'ımız yetişkin aklı başında insanlarız. Yapmayın Allah aşkına böyle şeyler. Neden en ufak bir konuda her iki taraftan birisi alttan almak istemiyor da karşı çıkma yolunu seçiyor? en son yorum attığımda belki de 100 küsürlü sayfalardı, bakıyorum her akşam acayip acayip muhabbetler, değişik değişik mesajlar, yorumlar. Valla çoğu zaman diyecek bir şey bulamıyorum. İyi yorumlar yok mu ? kesinikle var. Bunların hepsi sızıntı olmak zorunda da değil. Çok güzel görüşler var beğensek de beğenmesek de. Tamam gerginiz belki hayatımızın %1'i bazı arkadaşlar için de %99'u olan telefon konusunda önemli bir güncelleme bekliyoruz. Erken gelse, tamam iyi güzel olur tabi ki, ama eninde sonunda gelecek bu bir gerçek. Bak adam tweetinde tarih de vermiş. 14 Nisan demiş. Ne gerek var kasmaya bu kadar. Bekleyeceğiz, sabırsızlanacağız tamam. "keşke bu akşam gelse" haklısın keşke gelse, sen buraya yazınca da gelecek zaten anında. Microsoft yöneticileri "Yahu bu adam bu akşam istiyor bu akşam mı versek ne yapsak?" diye konuşacaklar kendi aralarında. Bakın burada büyüklerime, yani çoğunuza saygısızlık etmek istemem ama gerçekten yöneticilerimizin halinden anlamaya çalışın. Adamlar emek vermiş bu kadar, bugüne gelmiş bu forum. Güzelce haberimizi de alıyoruz ? Gerçekten bakıyorum adamlar saygısızlık etmemek için sürekli uyarıları bile rica halinde yapıyor. Diğeri gelmiş "keşke symbian yüklü olsaydı". Yapmayın yazıktır günahtır diyorum. Tamam sustum efendim fazla konuştum kendi adıma. Saygısızlık yaptıysam hatamı mazur görün küçüktür diyin. Ancak biraz da dikkat edelim, benim gibi güncelleme bekleyen tüm arkadaşlara da kolay gelsin diyorum![]()

bu nedır cod ghost oynuyoruz wp 8.1 emulatör kaldırmıyo garıpBilgisayar desteklemiyor demek istiyor.
ikindi ne zaman oluyordu ?

Google bu durumlar içinde var.Bilgisayar desteklemiyor demek istiyor.
ikindi ne zaman oluyordu ?

tarihini unutanlar her zaman yenilmeye mahkumdurlarSymbian tarih oldu hatırlatayım![]()
Oldumu bu şimdi :banGoogle bu durumlar içinde var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
Oldumu bu şimdi :ban
Ben ce oldu 
Çift saldırıya Tc cumhuriyeti olarak karşıyız..Bu cevap sana da tanıdık gelmedi mi?Ben ce oldu
Telgrafla gonderildi.

Aynen,Symbian gibi bir sistemi yok eden nokia,sonunda kendinide yok etti.tarihini unutanlar her zaman yenilmeye mahkumdurlar
Hiçbir işe yaramaz adam dediğim dedik.@bulutsuzgece
@papakudioflu ingilizce bir metin hazırlayıp joe'yu twitterdan sıkıstırsak?
yıkarız twitter'ı . TT falan yapsak iyi olur amaHiçbir işe yaramaz adam dediğim dedik.
Oooo sen işi aşmışsın tt yapmak baya uğraştırır gerçi 10 bini geçik olan hesabı olan varmı *yıkarız twitter'ı . TT falan yapsak iyi olur ama
symbian unutulmaz ben hem maxicepi hem nokiayı symbianla tanıdım ve sevdim o hep kalbimizde yaşayacaktarihini unutanlar her zaman yenilmeye mahkumdurlar