Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Birçoğunuz haklısınız özelliklerin kısılarak verilmesi konusunda fakat bunların bir kısmı kararlı sürümde gelecek. Şuanda en azından Bildirim merkezi ve hızlı ayarlar gibi kullanımı doğrudan etkileyecek özellikleri erken kullanacak olmamız diğerlerinin eksikliğini hisettirmeyecektir kaldı ki
olmazsa olmaz şeyler de değil OTG dışında.
Ben de bunu anlamıyorum zaten OTG dediğimiz şey bugün Android platformundaki üst seviye cihazların bazılarında da yok aynen mobil şebeke görüntülü görüşme olduğu gibi.

ademoz05

ademoz05

Üye
Siz bence haziran sonu diye geri sayıma başlayın arkadaşlar. Şafak 90 yürü maxicep :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bekleyip görelim bakalım yarın ne çıkacak sürpriz yumurtadan .

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Rainesto
Bay H

Bay H

Üye
Ben de bunu anlamıyorum zaten OTG dediğimiz şey bugün Android platformundaki üst seviye cihazların bazılarında da yok aynen mobil şebeke görüntülü görüşme olduğu gibi.
Hocam sürekli kabloyu yanımızda taşıyamıyoruz ve her veriyi kablo ile aktarmaktansa OTG ile bellek yardımıyla birçok işi daha rahat hale getirmek mümkün. Şahsen telefon hafızasına film atmak yerine o şekilde izlemek daha pratik olacak.

Rainesto

Rainesto

Üye
bugün 9 de gelsede çıldırsak

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
:sinir

Kilit ekranı tema uygulaması olmayacak derken acaba 3rd Party uygulamaları mı kastetmiyorum yoksa hiç mi olmayacak. Bu biraz muallakta.

Ayrıca hayret ediyorum daha bir kaç güne kadar bu özelliklerin bir,tanesi için düğün kurup halay çekenler hiç hayal bile etmedikleri özelliklerin gelmemesinden dolayı enteresan bir tavır almışlar.
bu hayal bile edilmeyen özellikler ..bana çok ilginç geldi ali kemal... merak ettim şimdi neler bu hayal bile edemediğimiz özellikler bu hayal dediğiniz özellikleri yıllar öncesinde zaten kullanmıyormuyduk.

• Beğen
Tepkiler: yeminli06 ve hookword
dakamon

dakamon

Üye
bu hayal bile edilmeyen özellikler ..bana çok ilginç geldi ali kemal... merak ettim şimdi neler bu hayal bile edemediğimiz özellikler bu hayal dediğiniz özellikleri yıllar öncesinde zaten kullanmıyormuyduk.

Adam haklı!

Tost Makinası ile gönderildi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Daniel Rubinho da isyanlarda arkadaşlar az önce twit attı şöyle diyor
"Guys, I love you, but you can stop asking me about 8.1 now. All answers will be coming this week. Have some patience, it's just a phone ;)"
Beyler sizi seviyorum ama artık bana 8.1 ile ilgi soru sormayı bırakın. Bütün cevaplarınıza bu hafta cevap bulacaksınız. Sabırlı olun. Bu sadece bir telefon ;)

Noktayı komuş, güzel demiş mübarek. :)

• Beğen
Tepkiler: sefaturut ve Rainesto
...decode...

...decode...

Üye
beyler valla çoğunuzu anlamakta güçlük çekiyorum, şu haber ortaya çıkana kadar dosya yöneticisi ihtimalinden bahsedilince " Aman aman, sistemimiz Android gibi bug ve virüslerle dolmasın. " diyenler şimdi dosya yöneticisi preview sürümde gelmeyecek diye isyanlarda. Bu adamların betada bunları mükemmel bir şekilde çalıştırıp son anda bu özellikte büyük bir bug bulmuş olmaları ihtimal dahilinde değil mi hiç sizce? USB OTG özelliğini şu forumda acaba kaç kişi kullanıcak doğru düzgün? Ve son olarak da bu adamların 8.1'e yıl içinde iki tane GDR güncellemesi getirecekleri bilinmiyor mu? Bu güncellemede olmazsa elbet sonraki güncellemelerde olacaktır bu iş. WP'yi sırf stabilitesi için seçen adamların (çoğumuz öyleyiz bence) şu dosya yöneticisi gibi sistemde oldukça dikkatli olunması gereken bir konunun kaldırılmasından dolayı isyan etmesi garip geliyor.

• Beğen
Tepkiler: roadrunner2635
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Yarın 4 tane sınavım var akşamı nasıl edicem düşünüyorum akşamı etmeyi bırak gece nasıl uyuyacağım onuda bilmiyorm of ulan of.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
dakamon

dakamon

Üye
Aman dosya yöneticisini düşünmüyorum ben o kilit ekranını istiyordum. Arkadaşlara millete şekil yapacaktım valla. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, PureFood ve emz
dakamon

dakamon

Üye
Bide stabillil diyoruz da arkadaş çook uzun zamandır takılmalarla kasmalarla yada yükleniyorlar(uzun süreli) la sık sık karşılaşıyorum. Sadece bende değil eminim dikkatli arkadaşlar varsa onlarda da bunlar vardır.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex, yeminli06, emz ve 2 diğerleri

Ercument33

Üye
Beyler bu 8.1 güncellemesi ile birlikte mağazaya bir anda çok sayıda oyun program gelir mi ? (yanlış hatırlamıyorsam amberde öyle olmuştu bir gece de bir çok güzel uygulama oyun gelmişti)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bide stabillil diyoruz da arkadaş çook uzun zamandır takılmalarla kasmalarla yada yükleniyorlar(uzun süreli) la sık sık karşılaşıyorum. Sadece bende değil eminim dikkatli arkadaşlar varsa onlarda da bunlar vardır.

Çok haklısın,sistem bir android kadar sıkıntı çıkarmasa da,bir ios da değil yani.

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Beyler bu 8.1 güncellemesi ile birlikte mağazaya bir anda çok sayıda oyun program gelir mi ? (yanlış hatırlamıyorsam amberde öyle olmuştu bir gece de bir çok güzel uygulama oyun gelmişti)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Sanmıyorum 400 bin uygulamaya ulaşmışız. Belki yazın gelirse gelir uygulamalar. Yazın tam sürüm ile birlikte uygulamalarda gelir. Ama bu ilk haftadan sonra teker teker yeni apilerin verdiği yeni imkanları da kaplayan yeni uygulamalar mağazaya düşmeye başlar ayrıca var olan uygulamalar yeni özelliklerle güncellenir :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Sanmıyorum 400 bin uygulamaya ulaşmışız. Belki yazın gelirse gelir uygulamalar. Yazın tam sürüm ile birlikte uygulamalarda gelir. Ama bu ilk haftadan sonra teker teker yeni apilerin verdiği yeni imkanları da kaplayan yeni uygulamalar mağazaya düşmeye başlar ayrıca var olan uygulamalar yeni özelliklerle güncellenir :)

Aslında mağazaya yeni giren uygulamaları paylaşabileceğimiz bir konu açılsa fena olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerekiyor. Sistem gerçekten stabil fakat bakalım
Çok haklısın,sistem bir android kadar sıkıntı çıkarmasa da,bir ios da değil yani.
Katılıyorum, artık WP8.1 final sürüme bakacağız.

hookword

hookword

Üye
Otg nin finalde bile olmayacak olması tamam benim için. Şu an üniversiteye hazırlanıyorum ama haziran dedi mi alırım Bi g2 mis Bi film bile izleyemeyeceksek ne yapıyım full hd 5 inç ekranı 4 çekirdeeii. Neyse bana dokunmadı zaten idare etsin ucuz olsun diye aldıydım 720 yi iş büyük para veren veya birden fazla cihaz alanlara. Kafa buluyor bunlar bizimle.

Üst Alt