TurboCall
Üye
Bak arkadaşım sana hakaret etmek istemiyorum . Uzatma istersen .
Tartışma çıkarmayın bence.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bak arkadaşım sana hakaret etmek istemiyorum . Uzatma istersen .
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yine yanlış anlamışsınız. Demek istediğim Builddeki tanıtımdan önce kimse bu özellikleri beklemiyordu. Ses ayarları,bildirim merkezi,ayar kısayolları,duvar kağıdı gibi özellikler bile herkese yeterli geliyordu.bu hayal bile edilmeyen özellikler ..bana çok ilginç geldi ali kemal... merak ettim şimdi neler bu hayal bile edemediğimiz özellikler bu hayal dediğiniz özellikleri yıllar öncesinde zaten kullanmıyormuyduk.
Hangi özellikler gelmiycek betada o tanıtılan kilit ekranı gelicekmi ?Yine yanlış anlamışsınız. Demek istediğim Builddeki tanıtımdan önce kimse bu özellikleri beklemiyordu. Ses ayarları,bildirim merkezi,ayar kısayolları,duvar kağıdı gibi özellikler bile herkese yeterli geliyordu.
Otg ve Dosya yöneticisi zaten kimsenin aklının ucundan bile geçmiyordu ki belirtilen dosya Yöneticisi kısıtlı bir dosya yöneticisiydi.
Otg ve Şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliğiyle eski cihazlarda belki vardı ama bugünkü üst düzey bir çok Android telefonda da yok.
Kilit ekranı tema uygulamaları gelmeyecek denmiş. Bu, bu özelliği gelmeyebileceği olarak da anlaşılabilir, kilit ekranı temaları için Extra uygulamaların gelmeyeceği olarak da anlaşılabilir.Hangi özellikler gelmiycek betada o tanıtılan kilit ekranı gelicekmi ?
AAA o yatay ve yuvarlak kilit ekranında aklım kalmıştı bu üzdü bak.Kilit ekranı tema uygulamaları gelmeyecek denmiş. Bu, bu özelliği gelmeyebileceği olarak da anlaşılabilir, kilit ekranı temaları için Extra uygulamaların gelmeyeceği olarak da anlaşılabilir.
Sonradan gelsinde... Biraz adama benzesin şu telefon ya. Resmen piyasada 8.1 ile iddalı bir platform olacak deniyor wp olsun olmasın 8.1 güncellemesine kilitlenmiş durumdaBana kalırsa 8.1 den sonra update 1 ve 2 de tam anlamıyla beklentileri karşılayacaklar. Nasılki w8.1 den sonra update 1 ile de yeni özellikler getirdilerse bizde de bu böyle olacak. Ancak wp9 da uçuk bir sisteme dönüşebilir diyorum ben.Kilit ekranı tema uygulamaları gelmeyecek denmiş. Bu, bu özelliği gelmeyebileceği olarak da anlaşılabilir, kilit ekranı temaları için Extra uygulamaların gelmeyeceği olarak da anlaşılabilir.
Burada voov denilen birçok özelliği ben 4 yıl önce Nokia n8 de kullanıyordum : )) Bazen pembe gözlükleri çıkartmak gerekiyor.Yine yanlış anlamışsınız. Demek istediğim Builddeki tanıtımdan önce kimse bu özellikleri beklemiyordu. Ses ayarları,bildirim merkezi,ayar kısayolları,duvar kağıdı gibi özellikler bile herkese yeterli geliyordu.
Otg ve Dosya yöneticisi zaten kimsenin aklının ucundan bile geçmiyordu ki belirtilen dosya Yöneticisi kısıtlı bir dosya yöneticisiydi.
Otg ve Şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliğiyle eski cihazlarda belki vardı ama bugünkü üst düzey bir çok Android telefonda da yok.
symbian mı? hangi yeni uygulama çıkıyor ona WP ile SymbianBurada voov denilen birçok özelliği ben 4 yıl önce Nokia n8 de kullanıyordum : )) Bazen pembe gözlükleri çıkartmak gerekiyor.
Nokia L920 kasasında ve donanımında bir symbian veya meego telefon çıksaydı hiç düşünmez onu satın alırdım : )

diğer arkadaşlar için durum böyle olabilir ancak ben kesinlikle öyle düşünmüyorum asla azınan yetinmedim ve her zaman istediğim herşeyin en iyisinin bizimle olması...beni az çok tanıyosun ve her zaman bunu savundum, şimdi burada asıl önemli olan şunun yada diğerinin gelmemesi değil tanıtımı hep birlikte izledik ve vaat edilenler vardı şimdi bu sözlerin zamanında tutulması lazım .Yine yanlış anlamışsınız. Demek istediğim Builddeki tanıtımdan önce kimse bu özellikleri beklemiyordu. Ses ayarları,bildirim merkezi,ayar kısayolları,duvar kağıdı gibi özellikler bile herkese yeterli geliyordu.
Ya ben anlatamıyorum ya da sizin algınızda bir sorun var. Elimde şu anda Xperia Z1 var ve Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Ayrıca bir çok 2000TL üstü Android Cihazda da Otg yok. Evet bahsedilen özellikleri ben de N8'imde kullanmıştım. Ama N8'de olmayan bir çok şey de yeni cihazlarda var kıyaslama normal olmamış yani.Burada voov denilen birçok özelliği ben 4 yıl önce Nokia n8 de kullanıyordum : )) Bazen pembe gözlükleri çıkartmak gerekiyor.
simbiana zaten güncelleme çıkarmaya gerek yok sistem zaten oturmuş Bi sistem kendi çapında başarılı bir sistemdir arkadaşın dediği gibi şuan 1020 de simbian yüklü olmasını çok isterdimsymbian mı? hangi yeni uygulama çıkıyor ona WP ile Symbian![]()
Evet katılıyorum ali kemal abiye ama, ilk söylediği kelimeyi ben söylesem banlanırdım diye tahmin ediyorum.Ya ben anlatamıyorum ya da sizin algınızda bir sorun var. Elimde şu anda Xperia Z1 var ve Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Ayrıca bir çok 2000TL üstü Android Cihazda da Otg yok. Evet bahsedilen özellikleri ben de N8'imde kullanmıştım. Ama N8'de olmayan bir çok şey de yeni cihazlarda var kıyaslama normal olmamış yani.
bende symbian kullandım 620yi almadan önce ama artık symbian devri geçti hiç sanmıyorum symbian ı istediğinizisimbiana zaten güncelleme çıkarmaya gerek yok sistem zaten oturmuş Bi sistem kendi çapında başarılı bir sistemdir arkadaşın dediği gibi şuan 1020 de simbian yüklü olmasını çok isterdim