Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
valla Joe belfiore yarın gelecek demediği sürece ben beklemiyorum ama inşallah gelir

TurboCall

TurboCall

Üye
Gelmezse busefer gerçekten satıcam ama ben hep satcam diyorum büyümü yaptılar ne yaptılarsa windows phone kullanıcılarına satamıyoruz cihazı gerçi satsam ne alcam 250 liraya alıyorlar .:D.

• Beğen
Tepkiler: Dilaver Kaplan
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ya bzen acaba burayı takip edip paçalar erken sıvadığım içi mi çok sinir oluyorum hakikatten de resmiyete bakılırsa windowsun güncelleme vakti felan olsun adamlar suçsuz ama kuçuk çocuk gibi kandırıldığımıda düşünmüyor deılım

PTT İle GönderiLdi

marslin

marslin

Üye
Gelmezse busefer gerçekten satıcam ama ben hep satcam diyorum büyümü yaptılar ne yaptılarsa windows phone kullanıcılarına satamıyoruz cihazı gerçi satsam ne alcam 250 liraya alıyorlar .:D.
jelatini değiştirmeden önce 250-350 diyordu jelatini değiştirdim başka bi dükkana sordum 350-450 dedi şok geçirdim :D adam galiba telefondan anlamıyor :D neyse yarın gelir güncelleme ya dimi :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güncelleme geldikten sonra belki azda olsa değer kazanır cihazlar.umarım yarınki güncelleme bizleri memnun edecek içerikle gelirde kafamızdaki olumsuz düşüncelerden kurtuluruz.

• Beğen
Tepkiler: marslin
TurboCall

TurboCall

Üye
jelatini değiştirmeden önce 250-350 diyordu jelatini değiştirdim başka bi dükkana sordum 350-450 dedi şok geçirdim :D adam galiba telefondan anlamıyor :D neyse yarın gelir güncelleme ya dimi :D
Güncelleme yarın %99 ihtimalle bana göre gelicek tom warrene görede yarın gelicek .:D.

• Beğen
Tepkiler: marslin
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Aynen, yoksa MaxiCep inler inler,

Dejavuex

Dejavuex

Üye
yıkarlar burayı yıkarlar güncelleme gelmesin :destere:

ykd96

ykd96

Üye
çok ters zamanda geliyor ya.
az kafa dağıtın gençler;
+++++++
link kaldırıldı bazı arkadaşlarda kalp varmış korkmuşlar.

Son düzenleme:
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Nükleer silah kullanırlar. İnşallah eksiksiz gelir ve yarın gelir. Kişisel fikrim kesin yine her zamanki gibi sorunlar olacak ve biz şikayet edeceğiz. Sonra bazıları güncellemeyle düzelir diyecek. Hep aynı şey... Ama seviyorum işte WP yi napayım.

batuhandere

Üye
İndiririz.yarın kesin tüm lumıalara geliyor dimi 8.1

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

leeshore

leeshore

Üye
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
az kafa dağıtın gençler

Şimdi senin bu yaptığın insanlık mı ? Güvenip tıklıyoruz karşılaştığımız şeye bak . Panik atak hastalığı olan birinin bu bağlantıyı tıkladığında yaşayabileceklerini düşünebiliyor musun ? Liseli ergen şakaları yapma burada . Sil o bağlantıyı da .

• Beğen
Tepkiler: Serhan

batuhandere

Üye
Sağol kardeşim

Serhan

Serhan

Üye
Şimdi senin bu yaptığın insanlık mı ? Güvenip tıklıyoruz karşılaştığımız şeye bak . Panik atak hastalığı olan birinin bu bağlantıyı tıkladığında yaşayabileceklerini düşünebiliyor musun ? Liseli ergen şakaları yapma burada . Sil o bağlantıyı da .
Çok haklısın kardeşim

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin

batuhandere

Üye
Sağol

ykd96

ykd96

Üye
az kafa dağıtın gençler;
+++++++
link kaldırıldı bazı arkadaşlarda kalp varmış korkmuşlar.

kalbi olan ve korkan arkadaşlar için kaldırıldı link : ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: ON9 ve Serhan
ykd96

ykd96

Üye
:)

Üst Alt