S3'de real racing 3,asphalt8,dead trigger kasarmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
S3'de real racing 3,asphalt8,dead trigger kasarmı ?
Öncelikle herkeze merhaba Galaxy S3'de Dead trigger,Asphalt 8,real racing 3 gibi yüksek grafik isteyen oyunları kasmadan oynayabilirmiyim?S3 kullananlar kasmadan oynadıkları yüksek grafikli oyunları söylerlerse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.(Kısacası aşırı derecede oyun meraklısıyım oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Şu an piyasada Galaxy S3'ün açmayacağı oyun yok. Belki optimizasyon yetersizliklerinden kaynaklanan sıkıntı yaratan oyunlar vardır. Ama dediğim gibi S3'ün donanımı şu an yüksek grafik ayarlarında bile tüm oyunlara yeter.

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Dediğin oyunların hepsini oynadım. Rahat ol sıkıntısız oynarsın. Büyüklük sorun olmazsa note 2 oyun konusunda biraz daha önde fakat o kadar bütçe çıkardığınızda G2 Nexus 5 gibi telefonlarıda düşünürseniz oyun konusunda ölümüne oynatır yani :D

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin oyunların hepsini oynadım. Rahat ol sıkıntısız oynarsın. Büyüklük sorun olmazsa note 2 oyun konusunda biraz daha önde fakat o kadar bütçe çıkardığınızda G2 Nexus 5 gibi telefonlarıda düşünürseniz oyun konusunda ölümüne oynatır yani :D
Peki tavsiye edebileceğin bunların dışında güzel grafikli oyun varmı kardeş?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Most wandted oynarım asphalt 8 dende rr3 dende daha çok severim çok iyi oyundur.Gta san andreas çıktı şimdi oda güzel. Vice city oynardım bi ara. Real boxing vardı bunun bağımlısı olmuştum bitirdim kaç kez öneririm :) daha birsürü vardı şuan aklıma gelmedi

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Hiç biri kasmıyor hepsini denedim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen :)

theeternal

theeternal

Üye
s3 minide bile kasmıyo onlar s3 de nası kassın oynarsın rahat rahat merak etme :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
kasmaz :no:

by_bozkurt

Üye
Bende de asphalt 8 var süper kasma yok 4.3 geldimi dahada hızlanır bence

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Evet opengls 3.0 falanda olcağı için :D

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Death Dome oyununu indirip denermisin.Emrah kardeşim kaç gb yer kaplıyor bakarsan sevinirim.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
xperia u kasmadan oynattığına göre kasmaz heralde

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Modern Combat 4, FIFA 14, The Dark Knight Rises, The Amazing Spider-man, Dead Trigger 2, Street Fighter IV, GTA 3-Vice City-San Andreas, NFS Most Wanted, Asphalt 8, Resident Evil 4, Gangster serileri olabilir, Max Payne, Shadowgun, NOVA 3, GT Racing 2 liste uzaaar gider. Yetmezse bunlar PPSSPP uygulaması var en son 9.6 sürümü çıkmıştı ücretsizdir, indir tonlarca psp oyununu oyna gittikçe gelişiyor uygulama.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Şuan telefon elimde değil denemeye çalışcam kardes :)

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Tamam saol 400 mb gözüküyorda oyun 1gb yer kaplarmı diye merak ediyorumda.

zyg

Üye
Merhaba S3 mınıde death triger 2 kasıyor mu

• Beğen
Tepkiler: theeternal
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Şuan için oyun performansı iyi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye