Galaxy Wonder Isınma (Real Racing 3 Oynarken)

Sponsorlu Bağlantılar

JeanBreaK

JeanBreaK

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder Isınma (Real Racing 3 Oynarken)
Merhaba

Hocam bir sorunum var telefonum galaxy wonder,Cyanogen Mod kurulu bunun dışında hızlandırmak için ram kullanımını azaltmak için ne gerekliyse yaptım.Bütün indirme ve yükleme işlemlerimi bu siteden yapıyorum çünkü gerçekten en iyisi burası buda bir gerçek.Buradan daha dün indirmiş olduğum 'Real Racing 3'ü telefonuma kurdum sorunsuz oynuyorum Allah razı olsun ama şunu farkettim telefon aşırı derecede ısınıyor şu anda bataryayı felan söktüm balkona koydum o derece :D belli bir süre sonra 1 saat gibi ısınma devam ettiğinden olsa gerek ekran felan kitleniyor.

Not: Oyunla ilgili en ufak sıkıntı yok bütün foksiyonlar düzgün şekilde çalışmakta ama grafik ayarlarını felan düşürmeyi bulamadım eğer öyle bir imkan varsa o şekilde denersek çözüm bulacağını sanıyorum.

Şimdiden Teşekkürler

Saygılarımla
Baha YAZICI

sinan627

sinan627

Üye
o telefonun o oyunu kaldırması bile çok iyi ağır oyun ısınması normaldir diye düşünüyorum

JeanBreaK

JeanBreaK

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum hocam yorumunuz için teşekkürler aslında benim görüşümde sizin gibi ama oynayabiliyorum pek sorun olmuyo 45 Dk dayanıyo :D

skywalker06

skywalker06

Üye
Oyun ağır bir oyun ondan ısınma yapıyor olabilir benim telefonda ben oynuyorum hiç sorun olmuyor

JeanBreaK

JeanBreaK

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum bu oyuna göre zayıf kalıyo ama idarelik oynuyorum bide bu ısınmanın cihaza bir zararı olur mu acaba? o kafamı kurcalıyo

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Telefonum bu oyuna göre zayıf kalıyo ama idarelik oynuyorum bide bu ısınmanın cihaza bir zararı olur mu acaba? o kafamı kurcalıyo

batarya erken bozulur ayrıca sistemede zarar verirdiye düşünüyorum

JeanBreaK

JeanBreaK

Üye
    Konu Sahibi
O zaman silmek lazım oyunu wonder'a göre güzel 3D Yarış oyunuda yokki bulamadım :S yardımlarınız için teşekkürler yeni cihaz almakta fayda var...

karayel90

karayel90

Üye
Kardeşim bende S2'de oynuyorum o kadar güçlü bi cihaz olmasına rağmen benim cihaz bile ısınıyor
Yani Normaldir Isınma Yapması

eren2934

eren2934

Üye
O zaman silmek lazım oyunu wonder'a göre güzel 3D Yarış oyunuda yokki bulamadım :S yardımlarınız için teşekkürler yeni cihaz almakta fayda var...

İsinma normal.oyunu 10-15 dk oynayin daha cok zevk alabilirsiniz

-Emre

-Emre

Üye
bu normaldir kasma.telefon 45 dereceyi gördüğünde beş dk fln soğuk bi yere bırak geri devam et. Ayrıca galaxy w bu konuda özel olarak yalitilmistir.

N. O. T. E. 2

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]islemciyi cok yoran bir oyun tabi buda grafikten kaynaklanıyor en gercekci yarıs oyunu bu bir gercek.
Batarya ısısını sakın 60a cıkarma anında meftah not 1 den hatrlyom arkadasın 60 a vurdu orginal batarya cop oldu.
Nfs mos wanted oyununu kur wondere zarar vermez..ısınmaz yani[/SIZE][/COLOR]

Üst Alt