JeanBreaK
Üye
Galaxy Wonder Isınma (Real Racing 3 Oynarken)
Merhaba
Hocam bir sorunum var telefonum galaxy wonder,Cyanogen Mod kurulu bunun dışında hızlandırmak için ram kullanımını azaltmak için ne gerekliyse yaptım.Bütün indirme ve yükleme işlemlerimi bu siteden yapıyorum çünkü gerçekten en iyisi burası buda bir gerçek.Buradan daha dün indirmiş olduğum 'Real Racing 3'ü telefonuma kurdum sorunsuz oynuyorum Allah razı olsun ama şunu farkettim telefon aşırı derecede ısınıyor şu anda bataryayı felan söktüm balkona koydum o derece
belli bir süre sonra 1 saat gibi ısınma devam ettiğinden olsa gerek ekran felan kitleniyor.
Not: Oyunla ilgili en ufak sıkıntı yok bütün foksiyonlar düzgün şekilde çalışmakta ama grafik ayarlarını felan düşürmeyi bulamadım eğer öyle bir imkan varsa o şekilde denersek çözüm bulacağını sanıyorum.
Şimdiden Teşekkürler
Saygılarımla
Baha YAZICI
Hocam bir sorunum var telefonum galaxy wonder,Cyanogen Mod kurulu bunun dışında hızlandırmak için ram kullanımını azaltmak için ne gerekliyse yaptım.Bütün indirme ve yükleme işlemlerimi bu siteden yapıyorum çünkü gerçekten en iyisi burası buda bir gerçek.Buradan daha dün indirmiş olduğum 'Real Racing 3'ü telefonuma kurdum sorunsuz oynuyorum Allah razı olsun ama şunu farkettim telefon aşırı derecede ısınıyor şu anda bataryayı felan söktüm balkona koydum o derece
belli bir süre sonra 1 saat gibi ısınma devam ettiğinden olsa gerek ekran felan kitleniyor.Not: Oyunla ilgili en ufak sıkıntı yok bütün foksiyonlar düzgün şekilde çalışmakta ama grafik ayarlarını felan düşürmeyi bulamadım eğer öyle bir imkan varsa o şekilde denersek çözüm bulacağını sanıyorum.
Şimdiden Teşekkürler
Saygılarımla
Baha YAZICI