Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Ben yorum yapamiycam bugün ilk günüm ama aldigimda %70 ti 2 saat ekran görüntüsüyle sabah 10 dan aksam 7 yi gördü tabi kullanmadigin zaman 3g yi kapatarak
Arkadaşlar telefonda. Oyunda falan telefonun üst tarafi kamera taravi isiniyor onu anliyorumda su dünya dairesel foto cekiyim dedim gene isimdi normalmi bu
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Cpu z yükle, sıcaklık kaç oluyor bir bak. Büyük ihtimalle normaldir, sen olay yapıyorsundur. Zaten çabuk da soğuyor, fazla da ısınmıyor, bana göre prob. yok.
avast
Üye
Cabuk soguyo evet dur deniycem GTA san Andreas. Oynadıktan sonra. Kaç oluyor atcam
Son düzenleme:
Emrah_-06
Üye
Ben hiç kamera tarafının ısındığını hissetmedim
avast
Üye
Hocam üst taraf. İsiniyor işlemci orda sanirim GTA san falan uzun sure. Oynayinca
Emrah_-06
Üye
ha ben ön kamera anladım pardon arka kameranın biraz altı demi? Rahatsız edici kadar değil ama siz söyleyince farkettim
avast
Üye
Evet. . On kamera değil aynen el yakmiyo ama hissediliyor yani
Invoke
Üye
Konu Sahibi
İşlemci orada ya, ondandır. =P
avast
Üye
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Normal la 39 yüksek bile değil. Ben 43 gördüm en yüksek o da hemen soğudu. Zaten çok ısınırsa performası düşürür otomatik olarak, otokontrol bir nevi.