[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

frterk

frterk

Üye
Sırf öyle dedin diye video çektim :ehe Ama yok hocam bende problem. Sende çok sorun çıkardı bu. Bence tekrar, temiz bir kurulum yap. Wipe kısmında en alttan iki tanesi hariç yani "External SD Card ve USB OTG" hariç hepsini seç, sil sonra tekrar kurulum yap.

Olmadı öyle yapıcam ama internalide seçemiyorum sdcard yok çünkü :)

frterk

frterk

Üye
Evdeki başka cihazda falan yok mu SD Card? 15 dakika sadece
baktım şimdi varda 1gb onada sığmaz :S

İnternali de seçip wipelasam sonra odinden stock kurup işlemi ondan sonra yapsam fayadası olurmu acaba ilk başta öyle gelmiştim zaten :) @bLnmz

bLnmz

bLnmz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cici60 ve frterk
frterk

frterk

Üye
Umrumda değil KNOX paso ROM kuruyorum :ehe
Onu en son ben çözecem gibi görünüyor bakalım :ehe

Dostum sorunu çözdüm benim dikkatsizliğim ayarlarda çoklu pencere bölümünde bir seçenek var oda tikliymiş ondan olmuş :bangin:

• Beğen
Tepkiler: cici60
aslls

aslls

Üye
Ben rom olarak rc2 yi kurmustum rehberi içeri aktarırken hata alıyordum şimdi rc1 kurdum S5 teması olan zip lede rc2 kurdum gayet güzel oldu ama 1-2 özellik yok şu anda hiç bir sorunum yok çok teşekkürler blnmz ve maxicep :)

• Beğen
bLnmz

bLnmz

Üye
Ben rom olarak rc2 yi kurmustum rehberi içeri aktarırken hata alıyordum şimdi rc1 kurdum S5 teması olan zip lede rc2 kurdum gayet güzel oldu ama 1-2 özellik yok şu anda hiç bir sorunum yok çok teşekkürler blnmz ve maxicep :)
Güle güle kullanmanı temenni ederim :)
Lafı bile olmaz, yardım için buradayız :) Takıldığın şeyleri yine sorabilirsin, usanmadan yardımcı oluruz :) Dimi @cici60

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve frterk
frterk

frterk

Üye
@bLnmz Dostum Özel mod kullanılabilir durumdamı şifre filan girdim ilk başta ama aktif hale gelmiyor :sos

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanmanı temenni ederim :)
Lafı bile olmaz, yardım için buradayız :) Takıldığın şeyleri yine sorabilirsin, usanmadan yardımcı oluruz :) Dimi @cici60
tabikide :)
@bLnmz Dostum Özel mod kullanılabilir durumdamı şifre filan girdim ilk başta ama aktif hale gelmiyor :sos
o çalışmıyo sanırım
güle güle kullan kardeşim bende Rc1 kullanyorum :kro2:

m ismail

m ismail

Üye
s a romu yükledim paylaşana cok tesekkurler ancak tek sorun var s nota samsung appstan güncelleme geliyor ama güncellemeyi yüklemiyor niçin acaba?

• Beğen

Üst Alt