[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

frterk

frterk

Üye
Arkadaşlar team ein recoveryde telefon hafızasına attım romun .zip dosyasını bir türlü bulamıyorum sdcard kısmı boş dosyayı atığıma eminim @bLnmz @cici60

bLnmz

bLnmz

Üye
Tamam fikir güzel teşekkür ederim. Akşam bir deneyim bakalım;)
Rica ederim :)

rc 1 kullanıyorum tek farkı s5 widget ultra güç bide kilt ekran bide bazı hataların giderilmiş olması sanrım Rc 3 cıkana kadar bunu kullanacam:ehe

Bu dosyayı TWRP'den flashla :)
Örnek:

Ben flashladım kullanıyorum. Güzel oldu üstad devam et ekran görüntüleriyle senin konuya ekle :ehe

Buhara15

Üye
Konu / Başlatan Yanıt / Gösterim Son İleti
N7100 Galaxy Note 2 Blacktox Rom 4.1.2
Note3 & S5 NC2 KitKat 4.4.2 (06.04.2014)
diye bir Rom var övüyorlar ben şuan ditto 4.3.2.1 kullaniyorum çok aşırı derecede de memnunum yeni roma yani kitkata gecsem mi bilmiyorum ismini verdiğim rom mu yosa yeni ditto mu onada karar veremedim sizce ?

bLnmz

bLnmz

Üye
Arkadaşlar team ein recoveryde telefon hafızasına attım romun .zip dosyasını bir türlü bulamıyorum sdcard kısmı boş dosyayı atığıma eminim @bLnmz @cici60
Recovery'e gir. Install'e tıkla. Bomboş görünecek. en üstte Up var ona tıkla. Ext sd card yazanı seç attığın dosyayı görürsün @frterk
Konu / Başlatan Yanıt / Gösterim Son İleti
N7100 Galaxy Note 2 Blacktox Rom 4.1.2
Note3 & S5 NC2 KitKat 4.4.2 (06.04.2014)
diye bir Rom var övüyorlar ben şuan ditto 4.3.2.1 kullaniyorum çok aşırı derecede de memnunum yeni roma yani kitkata gecsem mi bilmiyorum ismini verdiğim rom mu yosa yeni ditto mu onada karar veremedim sizce ?
Bu konudaki Rom'u yükle. Bende Ditto Note 3 4.3'ten geldim. Memnunum şuanlık. Bir problem yok. Olanları da gidermeye çalışıyorum kendimce :)

Buhara15

Üye
Recovery'e gir. Install'e tıkla. Bomboş görünecek. en üstte Up var ona tıkla. Ext sd card yazanı seç attığın dosyayı görürsün @frterk
Bu konudaki Rom'u yükle. Bende Ditto Note 3 4.3'ten geldim. Memnunum şuanlık. Bir problem yok. Olanları da gidermeye çalışıyorum kendimce :)
akşama indirip bi bakayım o zaman. .. gerçi bu rom işleri insanı çok yoruyor sürekli telefon sifirlaniyor

m ismail

m ismail

Üye
Klavye beyaz mi siyahmi acaba birde hava durumu widget transparan oluyormu yoksa sonradan yukleye bilirmiyiz ?

bLnmz

bLnmz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: m ismail
m ismail

m ismail

Üye
eyvallah baboş orjinal beyaz klavye nerden bulabilirim acaba ?

eyetkin

eyetkin

Üye
:)

Örnek:

Ben flashladım kullanıyorum. Güzel oldu üstad devam :ehe:):ehe
Rica ederim :)

Örnek:

Ben flashladım kullanıyorum. Güzel oldu üstad devam et ekran görüntüleriyle senin konuya ekle :ehe
Bunun artısı nedir anlamadım ne dosyası bu?

bLnmz

bLnmz

Üye

Örnek:

Menüdeki simgeleri küçültüyor :)

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Hala rehberi içeri aktaramiyorum sıfırdan tekrar kurulum yaptım ama gene olmadı bu işe bir çözüm yok ise ilk sürüme bari döneyim :D
Rc 1 kullanıyorum kardeş s5 widget ve güç tassurufu yok malesef en iyisi Rc 1 sanırım:)

Örnek:

nasıl kuracaz kardeş sadece launchermı var içinde ? :)

bLnmz

bLnmz

Üye
Recovery moddan flashla bu launcher degill bu 320dpi menu. Ikonlari kucultuyor :)
Rc 1 kullanıyorum kardeş s5 widget ve güç tassurufu yok malesef en iyisi Rc 1 sanırım:)
nasıl kuracaz kardeş sadece launchermı var içinde ? :)

bLnmz

bLnmz

Üye
Hocam bunu yukledimde widgetler felan bozuldu eski haline nasil donebilirim ? :D
ROM dosyasını tekrar flashlaman lazım ama bence uğraşma.
Zooper widget - Bu programı Google Play'den ücretsiz indir kendi widgetlerini oluştur özelleştir kullan ;)

Berk E.

Üye
ROM dosyasını tekrar flashlaman lazım ama bence uğraşma.
Zooper widget - Bu programı Google Play'den ücretsiz indir kendi widgetlerini oluştur özelleştir kullan ;)

O zaman Novaya dönmeliyim :D

bLnmz

bLnmz

Üye
dostum bugün bir tane daha bug buldum sende de öylemi galeriden çektiğim videoyu oynatınca mw olarak 2 ye bölüyor ekranı kendiliğinden :S @bLnmz
Sırf öyle dedin diye video çektim :ehe Ama yok hocam bende problem. Sende çok sorun çıkardı bu. Bence tekrar, temiz bir kurulum yap. Wipe kısmında en alttan iki tanesi hariç yani "External SD Card ve USB OTG" hariç hepsini seç, sil sonra tekrar kurulum yap.

Üst Alt