cici60
Üye
s note note 3 son uygulamsı sanırım note 2' ye uyarlandğından olsa gereks a romu yükledim paylaşana cok tesekkurler ancak tek sorun var s nota samsung appstan güncelleme geliyor ama güncellemeyi yüklemiyor niçin acaba?
s note note 3 son uygulamsı sanırım note 2' ye uyarlandğından olsa gereks a romu yükledim paylaşana cok tesekkurler ancak tek sorun var s nota samsung appstan güncelleme geliyor ama güncellemeyi yüklemiyor niçin acaba?
Ben öyle bir problem yaşamadım şahsen. Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Tüm Uygulamalarda s note uygulamasını bul. Verileri temizle de. Birde varsa Güncelleştirmeleri kaldır butonunu kullan.s a romu yükledim paylaşana cok tesekkurler ancak tek sorun var s nota samsung appstan güncelleme geliyor ama güncellemeyi yüklemiyor niçin acaba?
KLON imeili telefonum imesi null null oldu efs ve modem yedeği olmasına rağmen geri gelmiyor
Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli GT-N7100_ModemMJ9.zip (Şebeke Problemini Giderir) ~~
klon imeili telefonlarda yeni romu yükleyince şebeke gider ve gelmez. Anlatacağım adımları dikkatli okursanız bununda üstesinden geleceksiniz.
(ilk iki madeyi gecebilriz)
1)Telefonu Rootluyoruz.
2)Telefona Custom CWM veya twrp yüklüyoruz.
(ilk iki madeyi gecebilriz)
3)Verdiğim GT-N7100_ModemMJ9.zip Paketini telefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .
işlem bitti.
Zippyshare.com - GT-N7100_ModemMJ9.zip
Özeli açarsan bir link atıcam sana.denedim olmadı
bunun yanında bir sürü sey denemdim arıca pack falan filan yani
Ben öyle bir problem yaşamadım şahsen. Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Tüm Uygulamalarda s note uygulamasını bul. Verileri temizle de. Birde varsa Güncelleştirmeleri kaldır butonunu kullan.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DN3 4.4.2 Kitkat RC2 linki.
Buglar giderilmiş olmalı @frterk Akşam bende flashlamayı düşünüyorum (:Eyw flashladım ben ama ne gibi farklar var çözemedim :P @bLnmz
Keşke yedeğini alsaydın hocamArkadaslar rootbrowser ile system dosyasindan hava durumu widgetini sildim recovery den transparan hava surumu widgetini flashladim widgetlere girdim gorunuyo fakat ana sayfaya widgeti ekledigimde widget simsiyah duruyor bozuk yani ne yapmam lazim eski haline donmem icin romu yeniden yuklemek istemiyorum orjinal olsun iatiyorum

Şu an içinde bulunduğumuz konu Android 4.4.2 Kitkat konusu.Iyide transparan widget icin recoveryden yapin oluyo diyo butun forumlar flasliyorum widgetler bolumune ekleniyor fakat sorun widgeti ana sayfaya tasiyinca simsiyah bir dikdortgen sorun ney cozemedim ya gitti hazir witgetimde
Fotnuz degismis siz dediydiniz suclama badabinda demiyorum yanlis anlamayin sakinO arkadaş benim de ben onu beklersin çıkar demiştim. 4.3'ün ki çalışır demedim ki :/Aynen oyle yaptim bu romu yukledim bilinmez nick nameli arkadas transparan icin disaridan yuklersin demis bi yazisinda bu konu icinde ama oyle yaptim olmadi peki ben 4.4.2 icin transparani nerden bulucam ki![]()
Aynen oyle yaptim bu romu yukledim bilinmez nick nameli arkadas transparan icin disaridan yuklersin demis bi yazisinda bu konu icinde ama oyle yaptim olmadi peki ben 4.4.2 icin transparani nerden bulucam kiFotnuz degismis siz dediydiniz suclama badabinda demiyorum yanlis anlamayin sakin
Himmm eyvallah kardes peki 4.4.2 ile gelen widget icin yeniden romu mu yukluycem ta yoksa zip dosyasi varmi bildigin onu flashlasam geriFoto degismis sizin de ben 4.4.2 icinromu yeniden flashliycam yoksa sizin bildiginiz 4.4.2 ile gelen hava durumu widgeti varsa bildiginiz romu yeniden kurmadan onu flashliyayimVarsa flashliyim cok makbule gecer valla
Buglar giderilmiş olmalı @frterk Akşam bende flashlamayı düşünüyorum (: