Öneri Telefonunuzun orijinal ve opera tarayıcısına iphone kimliği kazandırma!

Sponsorlu Bağlantılar

98farom98

98farom98

Üye
Kardeşim bi yardım edermisin k.bakma anlayamadım ben python falan bide operanın fast madu ney nerden indircem bi yardım et

cesur5534

Üye
biraz uğraşınca oldu aylardır çalışmayan orjinal tarayıcı çalıştı.hemde eskisinden iyi. Opera mini de değişiklik olmadı fast modunu e ye yükledim değişiklik yok

ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye
Opera mobile için bunu yükleyin

cesur5534

Üye
herkese emeği geçenlere teşekkürler. Orjinal tarayıcı ve opera hepsinde çalışıyor. Telefonumu yeniden sevmeye başladım.

ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye
98farom98

98farom98

Üye
kardeşim python linkini atarmısın bide user agent ney

ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye
User agent(ua) changer uygulamasına tıklıyorsun oradan iphone u seçiyosun bu kadar

aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi
hepsini E ye yükledim genede olmadı. Benim orjinal tarayıcı uzun zamandır çalışmıyor bağlanmıyor atıyor. Ve birde opone kimliği uygulamaları için telefona uyumsuz diyor genede yüklensinmi diyor yükledim olmuyor .telefon 701 ve hacklı.
Uyumsuz demesi normal ama sen yükledikten sonra UAChange programına girip önüneçıkan sayfadan iphone sekmesini seçtin mi? Seçmediysn onu seçip tekrar bak olması gerek

cesur5534

Üye
Uyumsuz demesi normal ama sen yükledikten sonra UAChange programına girip önüneçıkan sayfadan iphone sekmesini seçtin mi? Seçmediysn onu seçip tekrar bak olması gerek
evet aynen öyleydi iponeyi seçince işlem tamam oldu. Şu an hem tarayıcı hemde opera çok farklı. Bide benim tarayıcı hiç çalışmıyordu bu sayede çalıştı. Eskisinden çok daha güzel . Hafif bi kasma var ama olsun . Biraz yavaş ama her haliyle güzel.

Jan

Jan

Üye
İyide daily mobildeki anlatım ingilizce :)

asigsasi

asigsasi

Üye
Olması gerekmiyor ve verdiğin linkte signed yazıyor.Varsa signed sürümü at.Nedir bu hack merakı ??
nedir bu hack korkusu ?? hack yaparsan yine sen kazanırsın arkadaş kötü birşey mi demiş ki hemen sert yorumlar yapma gereği duyuluyor hack yaparsan telefondan tam performans alırsın bu kadar basit :)

blackland

blackland

Üye
nedir bu hack korkusu ?? hack yaparsan yine sen kazanırsın arkadaş kötü birşey mi demiş ki hemen sert yorumlar yapma gereği duyuluyor hack yaparsan telefondan tam performans alırsın bu kadar basit :)
Hack korkusı değil arkadaşım neden korkayım her programı yada uygulamayı unsigned yapmak kolay önemli olan onu signede çevirmek :)

asigsasi

asigsasi

Üye
Hack korkusı değil arkadaşım neden korkayım her programı yada uygulamayı unsigned yapmak kolay önemli olan onu signede çevirmek :)
sadece program değil sistem modifiye için de hack lazım :) bitmiş bir sistemi en verimli kullanmak için hack gerekli artık :)

blackland

blackland

Üye
sadece program değil sistem modifiye için de hack lazım :) bitmiş bir sistemi en verimli kullanmak için hack gerekli artık :)
Tamam dediğin doğruda hacklediğim zaman ben sürekli uygulama yüklemiyorum yada modifiyeli olarak kullanmıyorum sistemi sadece ihtiyaç duyduğum bunun gibi bir kaç uygulama .

Üst Alt