Yardım Galeri zoom sorunu .

Sponsorlu Bağlantılar

crymaniac

crymaniac

Üye
    Konu Sahibi
Galeri zoom sorunu .
Nokia 603 fp2 telefonumda galeride ki resimlere zoom yapamıyorum. Çözünürlüğü fazla olan çoğu resimleri zoom yapabiliyorum. Şöyle bişey farkettim çözünürlüğü fazla olup da zoom yapamadığım resimleri düzenlediğimde (360 derece döndürüp kaydetmek gibi) zoom yapılabiliyor.
Edit: Multi touchla zoom yapıyorum ama bırakınca normal görünümüne geliyor.

Son düzenleme:

asigsasi

asigsasi

Üye
multi touch ile yakınlaştırmayı denedin mi ?

crymaniac

crymaniac

Üye
    Konu Sahibi
multi touch ile yakınlaştırmayı denedin mi ?
Eksik belirtmişim. Multi touchla zoom yapıyorum ama bıraktığımda yakınlaştırdığım gibi kalmıyor tam görünümüne geliyor. Çift click yaptığımda yakınlaşır gibi olup tam görünümüne geliyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
Eksik belirtmişim. Multi touchla zoom yapıyorum ama bıraktığımda yakınlaştırdığım gibi kalmıyor tam görünümüne geliyor. Çift click yaptığımda yakınlaşır gibi olup tam görünümüne geliyor.
telefonun ekranı ile aynı çözünürlükteki resimi yakınlaştırma olmaz çözünürlük yüksek olması gerekir örneğin bir fotoğraf çekip dene

crymaniac

crymaniac

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ekranı ile aynı çözünürlükteki resimi yakınlaştırma olmaz çözünürlük yüksek olması gerekir örneğin bir fotoğraf çekip dene
Tam anlatamadım. Fotoğrafları zoom yapabiliyorum. Telefonun çözünürlüğünden fazla olan resimleri gerçek boyutunda zoom yapmak istiyorum multi touchla yakınlaştırıyorum bırakınca sabit kalmıyor. Normal boyutuna geliyor. Bu sadece galeride oluyor. Tarayıcımdan ya da dosyalardan ulaşırsam resimlere zoom yapabiliyorum. Hem multi touchla hem de double clickle. Sonradan oluşan bi sorun değil bu. Son güncellemeyi yapınca telefonumda(Nokia 603) galeride böyle oldu.

asigsasi

asigsasi

Üye
Tam anlatamadım. Fotoğrafları zoom yapabiliyorum. Telefonun çözünürlüğünden fazla olan resimleri gerçek boyutunda zoom yapmak istiyorum multi touchla yakınlaştırıyorum bırakınca sabit kalmıyor. Normal boyutuna geliyor. Bu sadece galeride oluyor. Tarayıcımdan ya da dosyalardan ulaşırsam resimlere zoom yapabiliyorum. Hem multi touchla hem de double clickle. Sonradan oluşan bi sorun değil bu. Son güncellemeyi yapınca telefonumda(Nokia 603) galeride böyle oldu.
yukarıdaki mesajda olmaz diye yazdım sen hâlâ anlatamadım diyorsun :) aynı çözünürlüğü olan resimin sabit kalmaması normal bu bir sorun değil

crymaniac

crymaniac

Üye
    Konu Sahibi
yukarıdaki mesajda olmaz diye yazdım sen hâlâ anlatamadım diyorsun :) aynı çözünürlüğü olan resimin sabit kalmaması normal bu bir sorun değil
Telefonumun çözünürlüğü 480x640 resmin boyutu 2000x1200 buna zoom yapamıyorum. Resmi dosyalardan bulup açınca yapabiliyorum. Galeride olmuyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
Telefonumun çözünürlüğü 480x640 resmin boyutu 2000x1200 buna zoom yapamıyorum. Resmi dosyalardan bulup açınca yapabiliyorum. Galeride olmuyor.
senin telefon 360x640
şimdi bende denedim galeri üzerinden yüksek çözünürlüğü olan bi resim sıkıntı yok telefonu kapatıp aç dene
senin telefon 360x640
şimdi bende denedim galeri üzerinden yüksek çözünürlüğü olan bi resim sıkıntı yok telefonu kapatıp aç dene

crymaniac

crymaniac

Üye
    Konu Sahibi
senin telefon 360x640
senin telefon 360x640
360x640 olduğu doğrudur. Yanlış belirtmişim. Tek bi resimde değil bazı çözünürlüğü yüksek olupda zoom yapamadıklarım var. Bunlarda uzun süredir varlar. Kapatıp açmayla olmuyor yani :(

asigsasi

asigsasi

Üye
360x640 olduğu doğrudur. Yanlış belirtmişim. Tek bi resimde değil bazı çözünürlüğü yüksek olupda zoom yapamadıklarım var. Bunlarda uzun süredir varlar. Açıp kapatmayla olmuyor yani :(
önce format sonra flash işlemine kadar gider bu durum

• Beğen
Tepkiler: crymaniac
crymaniac

crymaniac

Üye
    Konu Sahibi
Dayanamayıp formata bağladın :D Yine de teşekkür ederim ilgin için.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
senin telefon 360x640
şimdi bende denedim galeri üzerinden yüksek çözünürlüğü olan bi resim sıkıntı yok telefonu kapatıp aç deneyanlışlık oldu pardon :D

bbakkus

bbakkus

Üye
isa abi soft hard flash cfw hepsini denedim can sıkıntısından ama hepsinde aynı yakınlaştırmaya çalışıyorum ama bırakıyorum eski haline dönüyo mesela wallb*seden indirdiğim 1920x1080 çözünürlüğünde fotolarda da oluyo 10 fotodan 1inde bu problem oluyo

asigsasi

asigsasi

Üye
isa abi soft hard flash cfw hepsini denedim can sıkıntısından ama hepsinde aynı yakınlaştırmaya çalışıyorum ama bırakıyorum eski haline dönüyo mesela wallb*seden indirdiğim 1920x1080 çözünürlüğünde fotolarda da oluyo 10 fotodan 1inde bu problem oluyo
ben böyle bir sorun ile hiç karşılaşmadım galeri den çıkıp tekrar sorun yaratan resmi tekrar dene

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yüksek ve Düşük Çözünürlükteki Resimlere Zoom Yapılmıyor Doğrudur Bazı Uygulamalar İle Yapabiliyorsunuz Ama Onlarda Pek Kaliteli Göstermiyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt