Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Evet biliyorumda kart yok işte :D bide geniş gösteriyo diyolar. Alamazsam kızılaydan 10 tl ye bi kılıf buldum onu alcam artık :D hiç biyerde yok ya

Evet telefon biraz büyüyor ama bence daha iyi oldu. Çok da büyümüyor, ele tam oturuyor, güzel bence. :ehe

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende istiyom ya :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Şarjım çok rahat 4.30-5 ekran süresini görüyor. Çok iyi :ehe Zorlasam 5.30-6 :D

----------

4K video akıyor. :pro:

Son düzenleme:
FastBreaker

FastBreaker

Üye
4k video açıyor mu bizim canavar hemen deneyeyim

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Açıyor tabi :ehe

FastBreaker

FastBreaker

Üye
4k 60fps deneyeceğim ama bulamadım bir türlü

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

avast

avast

Üye
Yav abi npacksin 4k yi full hd neyine yetmiyor :D

FastBreaker

FastBreaker

Üye
o video inince bakıyorum 30 fps o da :D aynen sadece göz zevki için film sığmaz zaten :D

avast

avast

Üye
Merhabalar :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
hookword

hookword

Üye
Merhabalar, bir kaç araştırma yaptım ama en iyi kullananlar bilir deyip size de bir sorayım dedim. Sabah 8 gibi fullenip şarjdan çekilen bir nexus 5 in şarjı e-postalar ögeler geldikçe eşitlenir(sadece bir hesaptan), yarımşar saat whatsapp-twitter da gezilir, iki saat tarayıcıdan sörf yapılır ve bir saat angry birds gibi oyunlar oynanırsa saat kaç gibi biter. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

avast

avast

Üye
Ben yorum yapamiycam bugün ilk günüm :D ama aldigimda %70 ti 2 saat ekran görüntüsüyle sabah 10 dan aksam 7 yi gördü tabi kullanmadigin zaman 3g yi kapatarak

hookword

hookword

Üye
Ben yorum yapamiycam bugün ilk günüm :D ama aldigimda %70 ti 2 saat ekran görüntüsüyle sabah 10 dan aksam 7 yi gördü tabi kullanmadigin zaman 3g yi kapatarak

tabi bir günlük cihazın bataryası tam oturmamıştır ama bana düşük geldi baya. Ben zaten kriterlere 3g nin açık olacağını yazmayı bile unutmuşum hiç kapatmam ben 3g yi :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
tabi bir günlük cihazın bataryası tam oturmamıştır ama bana düşük geldi baya. Ben zaten kriterlere 3g nin açık olacağını yazmayı bile unutmuşum hiç kapatmam ben 3g yi :D

Öyle günü çıkaramazsın bile. :D

Üst Alt