Haber Nokianın 41 Mplik Devi Ucuzluyor.

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın 41 Mplik Devi Ucuzluyor.
Bazıları için kötü bazıları için iyi olcak bir haberimiz var.
Dün yapılan nokia more lumia etkinliğinde 3 adet yeni cihaz tanıtıldı bunlar (930,635,630)birde md-12 hoparlörler tanıtıldı.
Bunun üzerine dün gelen haberler doğrultusunda 1020 nin avrupa üzerinde stokları boşaltmak amaçlı ucuzladığı bilgileri geldi,Nokia lumia 1020 finlandiyada 495 € yerine artık 399€ ye satılıyor.
Ayrıca bir iyi haber ise At&t Mobil İletişim Devinden Geldi 1020 nin 2 yıllık kontratla 299.000 Dolara satan şirket cihazı dün itibari ile 99Dolara düşürdü fiyatların ilerikide dönemde ülkemizdede böyle ucuzlaması bekliyor 1520 2200 ken 1020 halen resmi olarak 2000tl cihazın 1700tl ye düşmesi herkesi sevindirecektir bekleyelim görelim.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat

sekajmer

sekajmer

Üye
şuanda bir çok yerde 1700₺ ye 1020 . 2000₺ ye 1520 alınabiliyor.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
şuanda bir çok yerde 1700₺ ye 1020 . 2000₺ ye 1520 alınabiliyor.
Ancak teknosa ve avea gibi iletişim merkezleri hala 2000tl den satışa sunmakta oralardada resmi olarak ucuzlaması gerekiyor.:)

Son düzenleme:
The Benefit

The Benefit

Üye
Ucuzlar ise kamera tutkunlarını kendine çekebilir. Güzel gelişme. Emsallere de örnek olması dileğiyle. :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Yeni çıkınca eski ucuzlayacak doğal olarak. :oke:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Fiyatlandırması algısı Nokia 808'den farklı olmayacak.2015'e kadar bu fiyat aralığında seyredecek.Yeni hamleyle ister istemez düşüşe geçecek.Bizi düşündüren kısmı Avrupa'dan vazgeçilen fiyatlar olmasın ki bu Türkiye'ye 4/1 olarak yansır.Donanım olarak liderliğe oynayacak bir modele bu kamerayı veya daha iyisini yansıtmaları durumunda tam olarak indirimi bir nebze de olsa göreceğiz.İpin koptuğu yer burası diyebiliriz.Şayet Nokia'nın elinde böyle bir imkan var ve arzulaması yeterli.Ama düşünce yapısına bakarsak Lumia 1020'de Htc One seyrini işliyor.Demem o ki belli bir süre daha 1020'yi yaşatma derdinde.Tek bir model ve en iyisi olarak köşesinde fiyatını koruyacaktır.Bize şu an için getirisi olmayacak.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bir kaç sene içerisinde daha üretilmez ve doğal olarak özellikleri de alt seviyede kalır ve 2. Eli 500 tl gibi fiyata çok rahat alınır.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
bir kaç sene içerisinde daha üretilmez ve doğal olarak özellikleri de alt seviyede kalır ve 2. Eli 500 tl gibi fiyata çok rahat alınır.

Söyledikleriniz bir anlamda birbiriyle çelişiyor.Üretilmeyen telefon piyasada bulunmayandır.Haliyle kendine yine bir şekilde değer katar ki bu Global pazarda kendini kanıtlamış bir markaysa.808'de olduğu gibi.Bir ara fazlasıyla düşüş yaşadı ama şu an bulunamıyor olması sebebiyle fiyatını 700-800 bandında koruyor.1020 bir kaç seneye alaşağı olacak bir telefon değil.Kamera ve Wp8 platformuna geçecek insanlar için vazgeçilmez bir alternatif.Diğer platformlar bu durum karşısında sönük kalıyorlar.Özetle diyebiliriz ki hafızalar da yer edinen modeller daima yaşatılır ve fiyat nezdinde seviyesini belli noktada korur.Bunu biraz da Nokia'ya bağlamakta fayda var.Bu kamerayı liderliğe oynayan bir modelde yaşatmaya gönülleri yok.Gidişat yokluyorlar anlık olarak.Çıkacak olsa da 3000 fiyat Tl biçmeleri içten bile değil.Nokia bir kaç alanda, özellikle kamera konusunda sınıfının en iyisine sahip.En iyi oldukları bir bölüm ve değerlenmesini normal karşılamak lazım.Aynı şekilde fiyat nezdinde aşağılara gerilemesi hayli zaman alacaktır.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Cihazlar Daha 3 Yıl Daha Ûretilir.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1020 1-2 yıl daha karizmasını çizdirmez..Arkadaşlar sizler 1520 yi mağazalarda gördünüzmü hiç,ben göremedim henüz.Bugün Turkcell e sordum var ama teşhirde bulundurmuyoruz dedi.diğer hepsi teşhirde vardı

Akhtoher

Akhtoher

Üye
1020 1-2 yıl daha karizmasını çizdirmez..Arkadaşlar sizler 1520 yi mağazalarda gördünüzmü hiç,ben göremedim henüz.Bugün Turkcell e sordum var ama teşhirde bulundurmuyoruz dedi.diğer hepsi teşhirde vardı
Türkcell'in büyük mağazalarında var. Ben inceleme şansı bulmuştum o zaman da yeniydi saten büyüleyici gelmişti kamerası hemen almıştım. Küçük telefoncular sanırım teşhir olarak koymuyorlar.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim sorduğum Türkcell istiklal caddesinde ki merkez.

0MG90

0MG90

Üye
Bunu almam 808 alırım.

cyborg78

cyborg78

Üye
500-600 tl ye düşer bence :p
ozaman alırız tek sorunu batarya olucak bence, değiştirmek ugrastırcak biraz n8 gibi tornavida degilde farklı malzeme taşıyçaz heralde .d :)

@Safak

@Safak

Üye
aynen mesela symbian windows phone geldi symbian kapandi

Takipçi Satın Al

Üst Alt