Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
kararlı sürüm 8.1 için gelebilir ama..adamlar show peşinde :) dolayısıyla preview i beklemek zorundayız gibime geliyor
Olabilir belkide 8.1 finalde gelir berabrr :D daha öncelerde kayıt olsaydınız şimdi çatır çatır kullanıyor olaaktınız arama özelliğini deniyemiyorum kimsede yok diye .:D.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
o kadar geciktireceklerini sanmıyorum millet homurdanıp duruyor :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Whatsapp beta sürümünü nereden indirebiliriz?

TurboCall

TurboCall

Üye
Akhtoher

Akhtoher

Üye
İndirmeye Kapatıldı Ama Türkiyede Hiç Benden Başka Betaya Kayıtlı Üye Yok Galibaha Keşke Olsada Arama Özelliğini Denesek.

cevap için teşekkürler kaçırmışız demek ki. Bu arada bir çok mesajında gördüm galibaha yazdığını yanlış yazıyorsun kardeşim :) Galiba olmalı.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
TurboCall

TurboCall

Üye
cevap için teşekkürler kaçırmışız demek ki. Bu arada bir çok mesajında gördüm galibaha yazdığını yanlış yazıyorsun kardeşim :) Galiba olmalı.

Ağız alışkanlığı olmuş :)

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
man20

man20

Üye
Ağız alışkanlığı olmuş :)

sen bu yorumu yazarken ağzınla mı yazdın? Senin türkçen bayaaa bozuk tatlım.
Maddeler dedin betaya güncelleme geldi ama değişen birşey yok hata ve performans güncellemesi.
(Bu arada bazı arkadaşlar bir uygulamayla hava yapıyorsun demişti hava değil burdaki arkadaşlarda bilgilensin diye yazıyoum.)
seni tanımasam bu yorumunla sana acıyıp başını okşardım.

• Beğen
Tepkiler: beats

capkino06

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher

capkino06

Üye
ona bakarsan "bayaaa"da yanlış onuda geçtim cümle sonlarında ne zamandan beri nokta yerine gülücük konuluyor.
Farkındaysan "bayaaa" gibi bir kelime kullanmadım. Doğrusu "bayağı" şeklindedir ve son olarak gülücük koymanın bir yazım hatası mı değil mi bilgim yok ki kişisel bir mesaj yazıyorum resmi bir kuruluşa dilekçe veya yazı değil gülücük koymamda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. En azından özel isimlerin büyük harfle başladığını ve ülke isimlerinin büyük harfle başlaması gerektiğini biliyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve TurboCall
man20

man20

Üye
Farkındaysan "bayaaa" gibi bir kelime kullanmadım. Doğrusu "bayağı" şeklindedir ve son olarak gülücük koymanın bir yazım hatası mı değil mi bilgim yok ki kişisel bir mesaj yazıyorum resmi bir kuruluşa dilekçe veya yazı değil gülücük koymamda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. En azından özel isimlerin büyük harfle başladığını ve ülke isimlerinin büyük harfle başlaması gerektiğini biliyorum. :)
3. Kişilerden nefret etmişimdir :/ bu bizim savaşımız olmamalıydı.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Whatsapp'dan ziyade Viber'in daha yaygın olması gerekirdi.Son gelen güncellemeyle belli bir miktar karşılığında Viber'e sahip olmayan kişileride arayabiliyor olmamız Viber için bir avantaj oldu.Gerek tasarım ve gerek kullanış bakımından Viber'in sundukları Whatsapp'a göre daha kaliteli şayet yoğunluğun bu tarafda olması akıllarda soru işareti bırakıyor.

capkino06

Üye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bence hepimiz, birbirimizde bulduğumuz, güzel Türkçemiz ile alakalı hatalarımızı birbirimize yazarak daha da güzelleştirmeliyiz. Rastlayan yazsın lütfen. Özellikle kendim için rica ediyorum. Bende gördüğünüz herhangi bir Türkçe kullanımı hatasını lütfen yazınız. :)

TurboCall

TurboCall

Üye
sen bu yorumu yazarken ağzınla mı yazdın? Senin türkçen bayaaa bozuk tatlım.
seni tanımasam bu yorumunla sana acıyıp başını okşardım.

Merhabalar.
İlk öncelikle daha öncelerdende sen benimle atışıyordun,ağzımla değil elimle yazdım ama bi yandan (Ms) hastası abimle uğraşırken yazdığım için bazı bozukluklar olabiliyor yani bir sorun olursa şikayet et istersen ?

emz

emz

Üye
Merhabalar.
İlk öncelikle daha öncelerdende sen benimle atışıyordun,ağzımla değil elimle yazdım ama bi yandan (Ms) hastası abimle uğraşırken yazdığım için bazı bozukluklar olabiliyor yani bir sorun olursa şikayet et istersen ?

Turbo ilk başlarda bende forumdan dolayı senle ilgili ön yargılıydım. Ama şunu söylemeliyim ki bazen gereksiz hataların oluyor. Elbette bizde de oluyor bunlar. Senin gülücükler konusundaki hassas yönünde düzeliyor artık. Her ne olursa olsun, arkadaşlar hepinize geçerli, herkes hata yapıyor ama turbonun zararından çok bu foruma yararı da olmuştur. Bizlerin bilmediği ama onun paylaştığı çok konu vardır. He gereksiz yaptığı işlerde vardır ama tolerans gösterilebilir. Ayrıca kabul ediyorum bir ara hava atma hastasıydın, ama artık öyle değilsin. Kesinlikle düzelme var ve bir şansı daha hak ediyorsun. Özellikle ön yargısız.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall ve PureFood