Turbo ilk başlarda bende forumdan dolayı senle ilgili ön yargılıydım. Ama şunu söylemeliyim ki bazen gereksiz hataların oluyor. Elbette bizde de oluyor bunlar. Senin gülücükler konusundaki hassas yönünde düzeliyor artık. Her ne olursa olsun, arkadaşlar hepinize geçerli, herkes hata yapıyor ama turbonun zararından çok bu foruma yararı da olmuştur. Bizlerin bilmediği ama onun paylaştığı çok konu vardır. He gereksiz yaptığı işlerde vardır ama tolerans gösterilebilir. Ayrıca kabul ediyorum bir ara hava atma hastasıydın, ama artık öyle değilsin. Kesinlikle düzelme var ve bir şansı daha hak ediyorsun. Özellikle ön yargısız.
Telgrafla gönderildi.
Hava atma konusunda bilmeden yapmış olabilirim gerçek hayatımda hava atmayı sevmem. Benim tek anlamadığım nokta bir yazım hatam varsa uyarın düzeltiyim çok hızlı yazdığım için hatalar olabiliyor tekrardan teşekkürler.Teşekkür ederim bilgi vermeyi her zaman severimHava atma konusunda bilmeden yapmış olabilirim gerçek hayatımda hava atmayı sevmem. Benim tek anlamadığım nokta bir yazım hatam varsa uyarın düzeltiyim çok hızlı yazdığım için hatalar olabiliyor tekrardan teşekkürler.
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Hocam ard arda resim video gönderdiğinde atma problemi betada da var mı ? Bugün resmen sinir etti beni![]()
Bir susun arkadaş ya. Gidin sohbet kısmında konuşun![]()
Tost Makinası ile gönderildi.

Demek sonunda düzelttilerYok Çoklu Atıyorum Atma Falan Olmuyor Ama İlk Çıktığında Olmuştu Sonra Güncellediler Bu 4 Güncellemedir Hiçbir Sorun Kalmadı

Güncelleme yalan oldu galiba
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
)Betayı An İtibari İle Yine Güncellediler :)

performans güncellemeleri galiba![]()

Size müjdeli bir haber veriyim normal whatsappa 1 haftaya kalmaz güncelleme gelicek.
kesin de lütfenSize müjdeli bir haber veriyim normal whatsappa 1 haftaya kalmaz güncelleme gelicek.

kesin de lütfen![]()

%100 de 100 olmasada %99.9
%100 de 100 olmasada %99.9
neye dayanarak bu kadar emin konusa biliyorsun ?
Ne yollayacaklar bellimi?
daha once soylemiştim ama yine soyleyim
Arka plana resim koyma
Kişiye ozel arka plana resim koyma
Arama ozelliği gelmiyor şuanlık
Otomatik medya kaydetme
Son gorulme tarihi durum profil resmi gizleme geliyor
Birde bazı yayın listeleri falan yazıyor