NEXUS
Üye
eyw saolBu konu yardımcı olur.Telefondan Apk Türkçeleştirme Ve Düzenleme - MaxiCep

eyw saolBu konu yardımcı olur.Telefondan Apk Türkçeleştirme Ve Düzenleme - MaxiCep

Buyur kardeşim. Biraz geç geldiği için özür dilerim.My Data Manager v2.4.6 Türkçe [APK] - MaxiCep
Kardeş denedim ama yine çalışmadı. Yani ben çeviremem.İyi geceler kardeşim. Daha önce de sormuştum fakat telefonunda çalışmadığını söylemiştin şu timely alarm programını bir daha denesen olur mu? Çok beğenerek kullandığım bir program. Eğer linkten indirince çalışmazsa birde direk marketten indirip bir denesen olur mu?
Tekrar iyi geceler.
Saygılarımla.
Kardeş taskerin apk sini özelden atar misin?1 KÖTÜ 1 İYİ haberler:
1-Tasker çevirisi bitti yalnız uygulamayı yükleyince çeviri gözükmüyor yani halen ingilizce olarak gözüküyor (anlamadım nedeni)
Tasker için net'ten çevirisine başlayacağım, bu durum için üzgünüm.
2-Juice Defender çevirinin %99.8'i bitti geri kalan %0.2'lik çeviriyi (açıkçası bugün hiç çeviri yapmak istemiyorum) hafta içinde yayınlayacağım
net'ten çeviri de %90 bitti..
Kardeş taskerin apk sini özelden atar misin?
Tasker,i benden başkası biraz zor türkçeleştirirValla çok iyi olur tasker çevrilirse beklemedeyiz![]()
Taskerin çevirisinde zor bişey yok, çeviri yapıldı ama esas uygulama bildirimleri ve gizli baloncuklar stringste yok, o kısımlar classes.dex içinde çeviriyorum halen yoksa strings 40 sayfalık²saatte biten bişey. Eğer çevirebiliyorsan classes.dex içine bakTasker,i benden başkası biraz zor türkçeleştirir
Burhan kardeşim sana zahmet şu programı Türkçe ye çevirebilir misin?Tasker,i benden başkası biraz zor türkçeleştirir
Tasker,i benden başkası biraz zor türkçeleştirir
Çevirisini yaptım ama telefonda kurulduğunda yine ingilizce gözüküyor, işte sorun burda yoksa çevirmemekle alakalı bi durum yok yani uygulamayla ilgili bi sorun ve geliştiricisi ile çevrimiçi mesajlaşmaktayım (mesajını bekliyorum yane)Hocam çevirin artık şu Programı lütfen. Bu kadar kişi istek de bulundu. Çok Hayır duâ sı alırsınız.
Bu gece tasker'in çevirisine başlayacağımTaskerin çevirisinde zor bişey yok, çeviri yapıldı ama esas uygulama bildirimleri ve gizli baloncuklar stringste yok, o kısımlar classes.dex içinde çeviriyorum halen yoksa strings 40 sayfalık²saatte biten bişey. Eğer çevirebiliyorsan classes.dex içine bak
Bu gece tasker'in çevirisine başlayacağımTaskerin çevirisinde zor bişey yok, çeviri yapıldı ama esas uygulama bildirimleri ve gizli baloncuklar stringste yok, o kısımlar classes.dex içinde çeviriyorum halen yoksa strings 40 sayfalık²saatte biten bişey. Eğer çevirebiliyorsan classes.dex içine bak
Ben çevirisine başlamıştım sabahleyin, bitince haberiniz olur

tesekkurler ilginiz icinBen çevirisine başlamıştım sabahleyin, bitince haberiniz olur![]()

Çeviri %80'lere dayandı
+ Yapımcısı ile mailleşmem suretiyle, net üzerinden de çevirisine başlandı..
JuiceDefender'in çevirisi bitmek üzere olduğundan Tasker'in çevirisine başlandı, şuna %10 larda..