Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

karakartal44

karakartal44

Üye
Buyur kardeşim. Biraz geç geldiği için özür dilerim. :) My Data Manager v2.4.6 Türkçe [APK] - MaxiCep

İyi geceler kardeşim. Daha önce de sormuştum fakat telefonunda çalışmadığını söylemiştin şu timely alarm programını bir daha denesen olur mu? Çok beğenerek kullandığım bir program. Eğer linkten indirince çalışmazsa birde direk marketten indirip bir denesen olur mu?
Tekrar iyi geceler.
Saygılarımla.

mürteza16

mürteza16

Üye
İyi geceler kardeşim. Daha önce de sormuştum fakat telefonunda çalışmadığını söylemiştin şu timely alarm programını bir daha denesen olur mu? Çok beğenerek kullandığım bir program. Eğer linkten indirince çalışmazsa birde direk marketten indirip bir denesen olur mu?
Tekrar iyi geceler.
Saygılarımla.
Kardeş denedim ama yine çalışmadı. Yani ben çeviremem. ;) @Mertcenkk ye sor. O çevirebilir. ;)

mürteza16

mürteza16

Üye
1 KÖTÜ 1 İYİ haberler:
1-Tasker çevirisi bitti yalnız uygulamayı yükleyince çeviri gözükmüyor yani halen ingilizce olarak gözüküyor (anlamadım nedeni)
Tasker için net'ten çevirisine başlayacağım, bu durum için üzgünüm.
2-Juice Defender çevirinin %99.8'i bitti geri kalan %0.2'lik çeviriyi (açıkçası bugün hiç çeviri yapmak istemiyorum) hafta içinde yayınlayacağım
net'ten çeviri de %90 bitti..
Kardeş taskerin apk sini özelden atar misin?

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Tasker için üreticisi olan dinglisch.net ile mesajlaşmaktayım, sözcüleri olan (Pent)'ten ikinci mesajı beklemekteyim.

• Beğen
Tepkiler: seyits ve sasdncr

musatfa17

Üye
Valla çok iyi olur tasker çevrilirse beklemedeyiz :)

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Tasker,i benden başkası biraz zor türkçeleştirir
Taskerin çevirisinde zor bişey yok, çeviri yapıldı ama esas uygulama bildirimleri ve gizli baloncuklar stringste yok, o kısımlar classes.dex içinde çeviriyorum halen yoksa strings 40 sayfalık²saatte biten bişey. Eğer çevirebiliyorsan classes.dex içine bak

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Hocam çevirin artık şu Programı lütfen. Bu kadar kişi istek de bulundu. Çok Hayır duâ sı alırsınız.
Çevirisini yaptım ama telefonda kurulduğunda yine ingilizce gözüküyor, işte sorun burda yoksa çevirmemekle alakalı bi durum yok yani uygulamayla ilgili bi sorun ve geliştiricisi ile çevrimiçi mesajlaşmaktayım (mesajını bekliyorum yane)

• Beğen
Tepkiler: sasdncr
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Taskerin çevirisinde zor bişey yok, çeviri yapıldı ama esas uygulama bildirimleri ve gizli baloncuklar stringste yok, o kısımlar classes.dex içinde çeviriyorum halen yoksa strings 40 sayfalık²saatte biten bişey. Eğer çevirebiliyorsan classes.dex içine bak
Bu gece tasker'in çevirisine başlayacağım
Bu gece tasker'in çevirisine başlayacağım

• Beğen
Tepkiler: seyits
mamix74

mamix74

Üye
Merhaba hocam rom türkcelestirme yspabilirmisin acaba

karakartal44

karakartal44

Üye
Ya arkadaşlar bende bir program söylemiştim fakat herkes yoğun galiba.İşini bitiren bir arkadaşımız benim programımla ilgilenebilir mi acaba.

Üst Alt