Ben bu linke tıkladığım zaman farklı bir sayfaya gidiyor. Acaba neden bu durumu yaşıyorum acaba.
Nasıl bir sayfaya gidiyorsun o sayfanin remini çekermisinçekermisin bi göreyimBen bu linke tıkladığım zaman farklı bir sayfaya gidiyor. Acaba neden bu durumu yaşıyorum acaba.
Tamam.Nasıl bir sayfaya gidiyorsun o sayfanin remini çekermisinçekermisin bi göreyim
Tarayıcıdan açsana. Tapatalktan açmaz.Tamam.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Antutu cpu master pro'nun çevirisi başladı.antutu cpu master pro programinida turkceye cevirebilirmisiniz buyurun linki

Antutu cpu master pro'nun çevirisi bitince başlarım.murteza16
uygulama root istemiyor ve 10 mb altinda acaba?
Mihome Launcher uygulamasinada bakabilirmisiniz turkceye cevirmek mumkunmudur
Antutu cpu master pro'nun çevirisi bitince başlarım.
Kardeş dosya içeriği çok büyük olduğu için çeviremiyorum maalesef.murteza16
uygulama root istemiyor ve 10 mb altinda acaba?
Mihome Launcher uygulamasinada bakabilirmisiniz turkceye cevirmek mumkunmudur
Kardeş uygulama telefonumda çalışmıyor. Maalesef çeviremeyeceğim.Arkadaşlar Size zahmet şu programı Türkçe ye çevirebilir misiniz?
Teşekkür ederim.
saglik olsun yinede ilgilendiginiz icin tesekkurler.Kardeş dosya içeriği çok büyük olduğu için çeviremiyorum maalesef.
tesekkurler bekliyorum meraklaAntutu cpu master pro'nun çevirisi bitince başlarım.

Antutu cpu master pro'nun çevirisi bitti. Yarın elinde.saglik olsun yinede ilgilendiginiz icin tesekkurler.
tesekkurler bekliyorum merakla![]()
Buyur kardeşsaglik olsun yinede ilgilendiginiz icin tesekkurler.
tesekkurler bekliyorum merakla![]()
https://www.maxicep.com/forum/konu/antutu-cpu-master-pro-v2-5-2-turkce-apk.886497/Kardeş sana zahmet birde şu uygulamayı çevirmeyi deneyebilir misiniz?Kardeş uygulama telefonumda çalışmıyor. Maalesef çeviremeyeceğim.
Kardeş çevirisine başladım. Elimdeki çeviri bitince hemen bunu çevireceğim.Kardeş sana zahmet birde şu uygulamayı çevirmeyi deneyebilir misiniz?
Teşekkür ederim.