Oyunların dil dosyaları farklı olduğu için çevrilemiyor maalesef.zombi tsunami oyununu çevire bilirmsnz??
link vermem mi gerekiyor?

konu başlığında her türlü yazdığını görünce bende oyunlar dahil sandımOyunların dil dosyaları farklı olduğu için çevrilemiyor maalesef.![]()

Her türlü program diyor.konu başlığında her türlü yazdığını görünce bende oyunlar dahil sandım![]()

Sen linkini ver ben türkçeleştiririmkonu başlığında her türlü yazdığını görünce bende oyunlar dahil sandım![]()
Sen linkini ver ben türkçeleştiririm
Taskeri adnelika türkçeleştiriyor sanırsam, ben çevirisini yarıda bıraktım bir uygulamayı iki kişi çevirmez emek boşa gider diye yarıda biraktım bilginizeArkadaşlar, tasker çeviri işi ne aşamada bilgi verebilir misiniz?
Senin antivurus uygulaman benim kontrolümde bundan sonra yarın türkçeleştirmesi bitmiş olur...tmm diğer arkadaşlar da gönderdim. ilgilendiğin için teşekkürler
Başka bi yere upload edrmisineLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mesela bu konuda hiç bilgim yokta.Taskeri adnelika türkçeleştiriyor sanırsam, ben çevirisini yarıda bıraktım bir uygulamayı iki kişi çevirmez emek boşa gider diye yarıda biraktım bilginize
Senin antivurus uygulaman benim kontrolümde bundan sonra yarın türkçeleştirmesi bitmiş olur...
Başka bi yere upload edrmisine
Buraya yüke indirip türkceleştireyim yada market linkini ver. Verdiğin linkde uyelik istiyormesela bu konuda hiç bilgim yokta.
Buraya yüke indirip türkceleştireyim yada market linkini ver. Verdiğin linkde uyelik istiyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız/QUOTE]
Buraya yüke indirip türkceleştireyim yada market linkini ver. Verdiğin linkde uyelik istiyor
İstediğin antivuris programını türkçeleştirip forumda paylaştım onaylanınca burdan indirirsin.tmm diğer arkadaşlar da gönderdim. ilgilendiğin için teşekkürler
İstediğin antivuris programını türkçeleştirip forumda paylaştım onaylanınca burdan indirirsin.tmm diğer arkadaşlar da gönderdim. ilgilendiğin için teşekkürler
acaba paylasim la ilgili bir gelisme varmi????Ben çevirisine başlamıştım sabahleyin, bitince haberiniz olur![]()
Çeviri biraz ağır (kod içeren yazılar da var) o yüzden dikkatli çevirmek gerekiyor.acaba paylasim la ilgili bir gelisme varmi????
birde ayriyetten SCR Screen Recorder Pro yazılımıni turkceye cevirebilirmisiniz???
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çeviri biraz ağır (kod içeren yazılar da var) o yüzden dikkatli çevirmek gerekiyor.
Bahsettiğin proğramın bir önceki versiyonlarını "Türkçe çeviriler" sayfasından bulabilirsin. Yeni versiyonu içinde netten iletişimdeyim, cevap bekliyorum.