Lg G2 Güncellemesi Gecikecek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djserkan37

djserkan37

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Güncellemesi Gecikecek...
Android 4.4 KitKat sürümü duyurulduğundan beri mobil kullanıcılar merakla kendi cihazlarına gelecek güncellemeyi bekliyor. Bazı firmaların bu güncellemeyi kullanıcılarına ne zaman vereceği biliniyor ama bazılarının ne zaman sunacağı belirginsizliğini koruyor.

LG G2 için Android 4.4 KitKat güncellemesinin geleceği zaten biliniyor ancak şimdiye kadar bir tarih verilmemişti. Daha önce yayınlanan haberlerde LG G2 için Android 4.4 güncellemesinin bu ayın sonunda veya önümüzdeki ayın başında geleceği söylenmişti. Akıllı telefon sahipleri üzülecek ancak, LG Electronics’in attığı tweete göre bu güncelleme o kadar da yakın değil.

Koreli şirket, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, LG G2 için Android 4.4 KitKat güncelleştirmesinin 2014’ün ilk çeyreğinde ilk olarak sadece Almanya için yayınlanacağını duyurdu. Muhtemelen Ocak ve Mart ayları arasında yapılacak olan güncellemenin aynı dönemde diğer Avrupa ülkelerini de verilmesi bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: asikar552 ve ousta

Never Back Down

Never Back Down

Üye
ben aralık ayında bekliyorum

djserkan37

djserkan37

Üye
    Konu Sahibi
Şu Anki Resmi açıklamalar Böyle.Ama Tabiki Değişiklikler Olabilir...

enver_techno

enver_techno

Üye
Talep çok olursa erken çıkarma olasılığı yüksek. LG bunu daha önce de böyle yaptı..

superfresh

Üye
LG hiçbir zaman zamanında güncelleme vermedi ki, enson LG yayınlar. Hata bizdeki bile bile alıyoruz.

docg

Üye
Lg türkiye masa başında oturup kahve içmekten başka bir çabası olsaydı bukadar önemsiz görulmezdik bizim insanımızın tembelleği her kurumu kapsamakta yaptığımız en iyi şey mahalle karısı gibi siyaset kendi cep telefonunu kendi arabasını yapamayan bir ülkeyi kimse gayeye alıpta önemsemez onun için varsa bize verilen bir sıra beklicez.

superfresh

Üye
Yabancı dili iyi olan kimse yok mu, LG merkeze mail atalım. LG Türkiyenin umursamazlığını bildirelim. Neden Türkiyeye ikinci sınıf ülke muamelesi yapıldığını soralım. Bunu yazabilecek kimse yok mu?

Luck Star

Luck Star

Üye
yazarım ben ama takan olacağını sanmıyorum .

ama şöyle birşeyde var s4 4.2.2 iken 4.3 geldi 4.4 geldi halen sorunlu bir cihaz

lg g2 4.4.2 ile yağ gibi hala

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nisan ayı içinde kesin olarak gelecek arkadaşlar ...
Çok az kaldı .

docg

Üye
Nisandayız arkaşlar nisan sonuna düşünüyolar heralde busaaten sonra verselerde umrumda deyil LG sınıfta kaldı aslında lg deyil türkiye sınıfta kaldı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Güncelleme Nisan ayinda kesin olarak verilecek dendi.
Bakalım ne zaman verecekler..? Bu kadar gecikmesinde ki mantık nedir onu da anlayabilmiş değilim...

mesutgaga

mesutgaga

Üye
olamaz :'( amcam kullanıyor bundan

Luck Star

Luck Star

Üye
Nisandayız arkaşlar nisan sonuna düşünüyolar heralde busaaten sonra verselerde umrumda deyil LG sınıfta kaldı aslında lg deyil türkiye sınıfta kaldı.

Gelmese ne olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt