Xiaomi'nin Android 7.0 Nougat Güncellemesi Alacak Telefonları Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi'nin Android 7.0 Nougat Güncellemesi Alacak Telefonları Belli Oldu
Xiaomi'nin Android 7.0 Nougat güncellemesini Hagi modeller için sunacağı belli oldu. Android 7.0 Nougat güncellemesine ilk olarak Xiaomi Mi 4c, Mi 4s ve Mi Note modelleri kavuşacak.




Android platformu, akıllı telefon pazarını domino etmeye devam etse de yeni Android güncellemelerini beklemek artık çoğu kullanıcı için sıkıcı bir hal aldı. Google yeni güncellemeleri yayınladıktan sonra operatörler ve cihaz üreticiler, sıklıkla güncellemelerin yayınlanmasının aylarca ertelenmesine neden olan kendi ayarlarını ve değişikliklerini yapıyorlar. Bu nedenle Android akıllı telefon kullanıcılarının büyük çoğunluğu yaklaşık dört aydır Android 7.0 Nougat güncellemesini bekliyor.

Xiaomi, bu konuda pek çok rakibinin gerisinde kalıyor gibi görünse de bir şirket yetkilisi umut verici bazı güncelleme haberlerini açıkladı.

Xiaomi'nin MIUI operasyon müdürü yaptığı açıklamada özetle, beta testi iyi durumda olan Mi 4c, Mi 4s ve Mi Note akıllı telefon modellerinin yakın gelecekte Android Nougat güncellemesini ilk alan cihazlar arasında olacağını belirtti. Mi Note 2, Mi 5s Plus ve Mi Mi gibi daha yeni modellerin ne zaman güncelleme alacağı ile ilgili ise bir bilgi verilmedi.



MIUI, bir çoğumuzun bildiği üzere Xiaomi'nin Android akıllı telefonları için geliştirdiği özel bir arayüz. Henüz bir çok özelliği ortaya çıkmamış olsa da internete Suzan bir ekran görüntüsü Android Nougat tabanlı MIUI 9 ara yüzünün ilk işaretlerini vermişti. Aynı açıklamalarda Xiaomi'nin Aralık - Ocak döneminde yeni güncellemeler için harekete geçeceği belirtiliyor.

Yapılan açıklamadan da anlaşılacağı üzere Xiaomi Mi Max, Mi 5 serisi ve Mi Mi akıllı telefonların da dahil olduğu geniş bir akıllı telefon listesi 2017 yılında birinci çeyreğinde Android 7.0 Nougat güncellemesine kavuşacak gibi görünüyor.
Xiaomi'nin Android 7.0 Nougat Güncellemesi Alacak Telefonları Belli Oldu
 


Üst Alt