Haber MIUI 9 Global Kararlı Sürüm Güncellemesi 2 Kasım'da Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
MIUI 9 Global Kararlı Sürüm Güncellemesi 2 Kasım'da Geliyor
Xiaomi tarafından geliştirilen özelleştirilmiş MIUI arayüzünün en son sürümü MIUI 9'un Global Stable adı verilen kararlı sürümü 2 Kasım'da Xiaomi tarafından desteklenen cihazlara dağıtılacak.



MIUI 9 bildiğiniz üzere Çin merkezli Xiaomi tarafından geliştirilen ve dünya üzerinde en çok kullanılan özelleştirilmiş arayüzlerden bir tanesidir. Temmuz ayında Mi 5X modeli resmi olarak duyurulduğunda aynı zamanda MIUI 9 güncellemesi de duyurulmuştu. O zamandan beri, desteklenen cihazlar için MIUI 9 Global ROM'un birçok beta yapısı cihazlara gönderilmiş ve test edilmişti. Şimdi ise MIUI 9 Global Stableyani kararlı MIUI 9 sürümü cihazlara gönderilecek.

https://www.maxicep.com/miui-9-guncellemesi-yeni-cihazlar-icin-verilmeye-baslandi
MIUI 9 Güncellemesi Yeni Cihazlar İçin Verilmeye Başlandı
Xiaomi'den gelen açıklamaya göre kararlı MIUI 9 Global ROM güncellemesi 2 Kasım'da desteklenen cihazlar için dağıtılmaya başlanacak. Güncelleme ilk olarak 2 Kasım'da Hindistan'da bulunan Xiaomicihazları için gelecek. Bir rastlantı olacak ki aynı tarihte şirket ön kamerasıyla ön plana çıkan yeni bir akıllı telefonu tanıtmaya hazırlanıyor. Büyük ihtimalle yeni cihaz kararlı sürüm MIUI 9 yazılımı ile çalışıyordur.

Yeni yazılımın bu ayın sonuna kadar Çin'de piyasaya çıkması bekleniyor. MIUI 9, resimdeki nesneleri tanıma, Xiaomi tarafından geliştirilen yeni akıllı bir asistanla ve ekran içeriğine dayalı olarak çalışan akıllı bir uygulama başlatıcısı ( Launcher ) ile birlikte geliyor.

Eğer sizde bir Xiaomi cihazı kullanıyorsanız ara ara cihazınızın güncellemeler kısmını kontrol edin. Eğer güncelleme gelirse kullandığınız modeli ve güncellemenin ne zaman geldiğini yorumlarda belirterek diğer Xiaomi kullanıcıları ile bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

MIUI 9 Global Kararlı Sürüm Güncellemesi 2 Kasım'da Geliyor
 


Üst Alt