Zeka Sorularınız Varsa Alalım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bana müsade :bye2:

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ali ile Fatma birbirlerini çok seviyorlar. Ama evleri caddenin iki tarafında. Ortadanda çok yoğun bir trafik geçiyor. Karşıya geçme gibi bir ihtimalleri yok. Bunlar nasıl buluşabilirler?

Not: Soru kendi yapımımdır.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi

Son düzenleme:
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Benim 50 TL ye ihtiyacım var 25 TL Ali’ den 25 TL Ayşe’den alıyorum.Bunun 45 TL sini harcıyorum.Geriye 5 TL kalıyor.5 TL den 1 TL Ali’ye 1 TL Ayşe’ye borcumu veriyorum.Bende 3 TL kalıyor.Borcum 24 24 kalıyor. 24+24=48 3te bende kaldı 48+3=51 1 TL nereden geldi?
Haydi yine iyisiniz kolay soru. :ehe

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Benim 50 TL ye ihtiyacım var 25 TL Ali’ den 25 TL Ayşe’den alıyorum.Bunun 45 TL sini harcıyorum.Geriye 5 TL kalıyor.5 TL den 1 TL Ali’ye 1 TL Ayşe’ye borcumu veriyorum.Bende 3 TL kalıyor.Borcum 24 24 kalıyor. 24+24=48 3te bende kaldı 48+3=51 1 TL nereden geldi?
Bir sorunun cevabını vermeden başka soru sormak yasak. :nono:

Luck Star

Luck Star

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ali ile Fatma birbirlerini çok seviyorlar. Ama evleri caddenin iki tarafında. Ortadanda çok yoğun bir trafik geçiyor. Karşıya geçme gibi bir ihtimalleri yok. Bunlar nasıl buluşabilirler?

Not: Soru kendi yapımımdır.

Yerin altindan tunel kazar
Yolun sonuna kadar yururler
Veya ayrilsinlar bi.yoldan gecemeyen sevmesin ahah :D

Luck Star

Luck Star

Üye

Borçla elindeki parayi toplayinca o kadar olmus ama ne alaka . Bastaki 50 tlden eser yok :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Kolaylardan devam edelim

Yıl 1927, ingiltere de bir cenaze töreni. törende konuşan albay george ölen kişiyle ilgili yaptığı konuşmada; yüzbaşı jonathan’ın I. Dünya Savaşında ülkesi için cesurca savaşmış, onun gibilerin kahramanlıkları sayesinde ingilterenin galip çıktığını belirtmiş ve yüzbaşı jonathanın bir kaza sonuncunda ölmesini çok acı bulduğunu söylemiştir.

Soru: Tüm bu konuşmadaki mantık hatası nedir?

Luck Star

Luck Star

Üye
Cevap yokmu

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Aklim hep trafige takildigi icin cozum uretemiyorum . Bu tip sorularda zaten çözum aranmax. Cevap soruda gizli ama bulamadim yazsana :P
1-2 kişi daha yazsın cevabı öyle vereceğim. :P