İhtiyar007
Üye
1,3,9,27?al![]()
Bir bakkalın terazisinde sadece 4 ağırlık var. Eğer bakkalın dükkanında bütün mallar 1 ile 40 kg arasında ise (tamsayı) ve bu ağırlıkları kullanarak bütün malları tartabiliyorsa, ağırlıkların değeri nedir?
1,3,9,27?al![]()
Bir bakkalın terazisinde sadece 4 ağırlık var. Eğer bakkalın dükkanında bütün mallar 1 ile 40 kg arasında ise (tamsayı) ve bu ağırlıkları kullanarak bütün malları tartabiliyorsa, ağırlıkların değeri nedir?
Hızlı ve bilgili.1-3-9-27

Aslında saçma, gitsin bit pazarına bayılsın 50 gayme alsın elektronik bir terazi, ha unutmadan 40 kg a kadar tartıyor![]()

1,3,9,27?
bildiğim soruyduHızlı ve bilgili.![]()

Perşembe?pazartesi,salı,çarşamba >> bu üç gün kadınların yalan söyleme günü
perşembe ,cuma, cumartesi >>bu üç günde erkeklerin yalan söyleme günü
pazar >> her ikisinin[erkek ve kadın] ortak olan doğru söyleme günü.
SORU:erkek diyorki:ben dün yalan söyledim diyor.kadında bende diye cevap veriyor.
Bugün hangi gündür?
cevabını bizzat kendim az önce okurken buldum ,kolay hadi bekliyorum![]()
Perşembe?

(einstein in sorusuymuş alıntıdır)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziki çocuk aynı yıl, aynı ay,aynı gün,aynı saatte aynı anneden doğduğu halde ikiz değillerdir. bu nasıl olabilir?
senin soruyla ilgileniyorum , bu arada benimkinin açıklaması çok güzel çıktı ,senin cevap gibi 
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziki çocuk aynı yıl, aynı ay,aynı gün,aynı saatte aynı anneden doğduğu halde ikiz değillerdir. bu nasıl olabilir?
üçüz dördüz olabilir 
ÜçüzlerdirEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziki çocuk aynı yıl, aynı ay,aynı gün,aynı saatte aynı anneden doğduğu halde ikiz değillerdir. bu nasıl olabilir?
Evet üçüzlerdir..
Kral mahkumlara sorular soruyormuş bilenin cezasını yarıya indiriyormuş. Bir mahkumun cezası ölene kadarmış.Kral soruyu sormuş,mahkum bilmiş. Ceza nasıl yarıya iner ?Kral mahkumlara sorular soruyormuş bilenin cezasını yarıya indiriyormuş. Bir mahkumun cezası ölene kadarmış.Kral soruyu sormuş,mahkum bilmiş. Ceza nasıl yarıya iner ?
doğrumu ?
Ölene kadar bir gün içerde bir gün dışarda![]()

DoğruÖlene kadar bir gün içerde bir gün dışarda![]()

peki Hz Musa gemisine her hayvandan kaçar adet almıştır?

Hayvan almamıştır. Gemisine hayvan alan Peygamber Hz. Nuh turpeki Hz Musa gemisine her hayvandan kaçar adet almıştır?
Hayvan almamıştır. Gemisine hayvan alan Peygamber Hz. Nuh tur