Bana müsade![]()

Bir sorunun cevabını vermeden başka soru sormak yasak.Benim 50 TL ye ihtiyacım var 25 TL Ali’ den 25 TL Ayşe’den alıyorum.Bunun 45 TL sini harcıyorum.Geriye 5 TL kalıyor.5 TL den 1 TL Ali’ye 1 TL Ayşe’ye borcumu veriyorum.Bende 3 TL kalıyor.Borcum 24 24 kalıyor. 24+24=48 3te bende kaldı 48+3=51 1 TL nereden geldi?
Haydi yine iyisiniz kolay soru.![]()

İlk mesaja ekle o zaman.Bir sorunun cevabını vermeden başka soru sormak yasak.![]()

Ekli zaten.İlk mesaja ekle o zaman.![]()
Sonradan eklemişsin.Ekli zaten.![]()

Olsun.Sonradan eklemişsin.![]()
Soruma cevap ver. :rolleyes:Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ali ile Fatma birbirlerini çok seviyorlar. Ama evleri caddenin iki tarafında. Ortadanda çok yoğun bir trafik geçiyor. Karşıya geçme gibi bir ihtimalleri yok. Bunlar nasıl buluşabilirler?
Not: Soru kendi yapımımdır.

Çok saçma ve yanlış cevap verdin.Yerin altindan tunel kazar
Yolun sonuna kadar yururler
Veya ayrilsinlar bi.yoldan gecemeyen sevmesin ahah![]()

Benim 50 TL ye ihtiyacım var 25 TL Ali’ den 25 TL Ayşe’den alıyorum.Bunun 45 TL sini harcıyorum.Geriye 5 TL kalıyor.5 TL den 1 TL Ali’ye 1 TL Ayşe’ye borcumu veriyorum.Bende 3 TL kalıyor.Borcum 24 24 kalıyor. 24+24=48 3te bende kaldı 48+3=51 1 TL nereden geldi?
Haydi yine iyisiniz kolay soru.![]()

Çok saçma ve yanlış cevap verdin.![]()
Hayır.Buluşmasi icin illa karsiya mi gecmesi lazim ?
Hayır.
1-2 kişi daha yazsın cevabı öyle vereceğim. :PAklim hep trafige takildigi icin cozum uretemiyorum . Bu tip sorularda zaten çözum aranmax. Cevap soruda gizli ama bulamadim yazsana :P